بهره برداری از ۴۲۷ کیلومتر خطوط لوله گاز در سال ۱۴۰۳

سرپرست شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به بهرهبرداری از۴۲۷ کیلومتر خطوط لوله گاز در سال ۱۴۰۳ با مبلغ سرمایه گذاری ۳۶۰ میلیون یورو گفت: بهرهبرداری از این تعداد پروژه در حوزه خطوط لوله گاز و ایستگاههای تقویت فشار گاز، تاثیر برجستهای در افزایش ظرفیت انتقال گاز و تکمیل زیرساختهای صنعت گاز کشور داشته است.
به گزارش ایلنا، بهنام میرزایی، با بیان اینکه در سال گذشته، سه ایستگاه تقویت فشار گاز با مبلغ سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیون یورو نیز به بهرهبرداری رسیده است، توضیح داد: ایستگاههای خورموج، آبپخش و دوراهان با ظرفیت مجموعا ۹ توربین به بهرهبرداری رسیدهاند که با در مدار قرار گرفتن آنها ضمن امکان افزایش برداشت از میادین گازی پارس جنوبی، پایداری شبکه گاز تضمین شده و ظرفیت خطوط افزایش مییابد.
وی بهرهبرداری از خط لوله گاز دوراهی دشتک - نهبندان را از مهمترین دستاوردهای بازوی فنی – اجرایی صنعت گاز در سال ۱۴۰۳ برشمرد و گفت: تکمیل رینگ سیستم تامین گاز در محور شرق و افزایش پایداری شبکه شرق و شمال شرق کشور از مواهب اجرای این پروژه است.
سرپرست شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران درباره بهره برداری از خط لوله گاز اردبیل-گرمی در سال گذشته اظهار کرد: خط لوله گاز اردبیل - گرمی به طول ۷۷ کیلومتر و قطر ۲۴ اینچ بهعنوان یکی از راهبردیترین پروژههای استان اردبیل، بستر ساز تأمین گاز پایدار، رونق قابل توجه اشتغال و توسعه معیشت ساکنان شمال استان شده است.
توسعه زیرساخت صادرات گاز در نقاط مرزی
به گفته میرزایی، بهرهبرداری از خط لوله گاز میناب – سیریک به طول ۱۲۱ کیلومتر و قطر ۴۲ اینچ، زیرساخت مورد نیاز برای برای گازرسانی به منطقه کوه مبارک و صادرات گاز به کشورهای همسایه را بوجود آورده است.
وی ادامه داد: بهرهبرداری از ۳۷ کیلومتر از خط لوله گاز لافت-گورزین-بندرعباس و ادامه آن در سال جاری، سبب گازرسانی به صنایع شهرک صنعتی خلیج فارس و جزیره قشم و نیروگاه و صنایع منطقه می شود.
سرپرست شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، بهره برداری از قطعه دوم پروژه خط لوله گاز رشت – چلوند به طول ۸۰ کیلومتر و قطر ۴۲ اینچ را دیگر موفقیتی دانست که پایداری، انعطاف پذیری و توسعه گازرسانی در منطقه را در پی دارد.
ساخت ۸ مرکز بهرهبرداری و ابنیه
سرپرست شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران ساخت ۸ مرکز بهرهبرداری و ابنیه را دیگر دستاورد این شرکت در سال ۱۴۰۳ دانست و ادامه داد: مراکز بهرهبرداری ایلام، ساری، یزد و ارسنجان، مرکز پشتیبانی کیاسر، احداث اسکله تاسیسات صادرات میعانات گازی بندر سیراف، کنترل سیلاب ایرانشهر و ساختمان مخابرات کهریزسنگ از پروژه های ساختمانی شرکت در سال گذشته بوده است.
وی در پایان بهره برداری از ایستگاه کنترل فشار سمنان را دیگر پروژه مهم شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در سال گذشته دانست و گفت: با راه اندازی این پروژه، کنترل فشار به صورت اتوماتیک و ایمن برای انتقال گاز در خط لوله ۱۶ اینچ ری – سمنان تضمین شده است.