خبرگزاری کار ایران

گردشگری سلامت، فرصتی برای توسعه اقتصادی و پزشکی همدان

گردشگری سلامت، فرصتی برای توسعه اقتصادی و پزشکی همدان
کد خبر : ۱۶۳۶۰۱۶

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی همدان، با تأکید بر ظرفیت های گردشگری سلامت استان برای ایجاد درآمد، افزود: گردشگری سلامت، فرصتی برای توسعه اقتصادی و پزشکی همدان در دوران تحریم است.

به گزارش ایلنا از همدان، بهروز کارخانه‌ای در آئین گشایش دبیرخانه همایش بین‌المللی گردشگری سلامت در استان همدان، گفت: گردشگری سلامت یکی از حوزه‌هایی است که با وجود درآمدزایی بالا، کمترین تأثیر را از تحریم‌ها می‌پذیرد و می‌تواند به عنوان جایگزینی جدی برای درآمدهای نفتی در کشور مطرح شود.

وی در ادامه به گردش مالی بالای صنعت گردشگری سلامت در سطح جهانی اشاره کرد و افزود:گردشگری سلامت به طور کلی در جهان به ارزشی حدود 100 میلیارد دلار دست یافته است. 

کارخانه‌ای همچنین بیان کرد: در این صنعت، هر بیمار خارجی می‌تواند سه برابر یک گردشگر عادی ارزآوری برای کشور داشته باشد. ایران به دلیل هزینه‌های پایین درمان و کیفیت بالای خدمات پزشکی، به مقصدی جذاب برای بیماران خارجی تبدیل شده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی همدان، به معرفی خدمات متنوع و نوآورانه در حوزه گردشگری سلامت نیز پرداخت و بیان کرد: توسعه خدمات درمانی در زمینه‌هایی نظیر درمان ناباروری، سلول‌های بنیادی، بیماری‌های قلبی، و مشاوره‌های پزشکی برای فارسی‌زبانان خارج از کشور از جمله خدمات استان در حوزه گردشگری سلامت است.

کارخانه‌ای افزود: یکی از اولویت‌های مهم در این مسیر، توسعه زیرساخت‌های سلامت مجازی است که می‌تواند موجب تسهیل دسترسی به خدمات درمانی برای بیماران خارجی و حتی ایرانیان مقیم خارج شود.

وی در ادامه با اشاره به پیشرفت‌های علمی و پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی همدان، از افتتاح 8 مرکز IPD (International Patient Department) در این دانشگاه خبر داد و افزود: این مراکز با برخورداری از پیشرفته‌ترین تجهیزات تشخیص پزشکی مانند PET Scan، گامی بزرگ در راستای ارائه خدمات بین‌المللی برداشته‌اند. 

کارخانه‌ای افزود: دانشگاه علوم پزشکی همدان در حال تلاش برای تجهیز به فناوری پروتون‌تراپی است که می‌تواند همدان را به یکی از قطب‌های درمان سرطان در خاورمیانه تبدیل کند.

وی در نهایت اظهار امیدواری کرد که با ادامه این روند و توسعه بیشتر زیرساخت‌ها، همدان به یکی از مراکز مهم گردشگری سلامت در سطح بین‌المللی تبدیل شود و  تاکید کرد: با توسعه گردشگری سلامت استان ما نقش مؤثری در جذب بیماران خارجی و ارتقای سطح پزشکی کشور ایفا خواهد کرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز