مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در بازدید از فولاد سنگان مطرح کرد:
بهترین گنـدله تولیدی کشور در شرکت فولاد سنگان تولید شود
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در بازدید از فولاد سنگان ضمن تقدیر از تلاش جهادگونه کارکنان فولاد سنگـان گفت: باتوجهبه عملکرد خوب و کسب افتخارات مختلف و همچنین محسوس بودن روند رشد این شرکت، امیدواریم با تداوم این روند، بهترین گنـدله تولیدی در کشور متعلق به شرکت فولاد سنگان باشد.
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه، روز پنجشنبه 14 دیماه، در جریان بازدید از شرکت فولاد سنگان و طرحهای توسعه در دست اجرای این شرکت، در جمع اعضای هیئتمدیره فولاد مبارکه، مدیرعامل، معاونان و مدیران فولاد سنگان، ضمن تقدیر از تلاش جهادگونه کارکنان فولاد سنگـان گفت: باتوجهبه عملکرد خوب و کسب افتخارات مختلف و همچنین محسوس بودن روند رشد این شرکت، امیدواریم با تداوم این روند، بهترین گنـدله تولیدی در کشور متعلق به شرکت فولاد سنگان باشد.
وی گفت: همانطور که هدف اصلی فولاد مبارکه تبدیل شدن به الگوی ملی بنگاهداری است، شرکتهای گروه نیز باید در این مسیر حرکت کنند. باید با تلاش روزافزون و انضباط کاری در کلیه سطوح و البته آموزش کارکنان و فرهنگسازی، زمینه بهرهوری بیشتر را فراهم آوریم.
وی ارتقای سطح کیفی محصولات را یکی دیگر از اهداف گروه فولاد مبارکه برشمرد و گفت: ازآنجاکه فولاد سنگان تأمینکننده اصلی مواد اولیه این شرکت است و در آینده میزان تأمین مواد اولیه موردنیاز فولاد مبارکه از شرکت فولاد سنگان افزایش خواهد یافت، برنامهریزی بر افزایش کیفیت محصولات باید با تمرکز بیشتری انجام شود و بهترین گنـدله تولیدی در کشور در شرکت فولاد سنگان تولید شود. ازاینرو انتظار میرود طی سه تا شش ماه آینده به این هدف دست پیدا کنیم و با افزایش کیفیت محصول تولیدی نسبت به قبل و استفاده از ظرفیتهای موجود، محدودیتها را کاهش دهیم و با مدیریت هدفمند مسیر تحقق اهداف را هموار سازیم.
طیبنیا تأکید کرد: علیرغم محدودیتها با مدیریت و برنامهریزی دقیق و صحیح، کسب رکوردهای بهتر قطعاً دستیافتنی است. ضمن اینکه با توجه به محدودیت انرژی در این بازه زمانی، اولویت با حمل محصول تولیدی برای دستیابی به رکوردهای فروردین و اردیبهشتماه سال آینده خواهد بود.
همکاری با دستگاهها و ارتباط با مسئولین ذیربط برای حل مشکلات حملونقل
وی در ادامه با اشاره محدودیتهای حمل ریلی در منطقه، بر اهمیت همکاری با دستگاهها و ارتباط با مسئولین ذیربط برای حل مشکلات حملونقل تأکید کرد.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه با نگاه تخصصی به مباحث نوآوری گفت: کارهای نوآورانه و فناورانه، همچون طرح توسعه کارخانه 2.5 میلیون تنی کنسانترهسازی هماتیتی فولاد سنگان را میتوان بهعنوان یک طرح مهم به گروه پیشران کشور ببریم و با این رویکرد و البته با تلاش روزافزون میتوان زودتر از برنامه تدوینشده، آن را راهاندازی کرد.
طیبنیا، ضمن ارزیابی شرایط فولاد کشور، آهن اسفنجی را نیاز آینده صنعت فولاد کشور و فولاد مبارکه برشمرد و تصریح کرد: با اقدامات مؤثر در این حوزه که یکی از حلقههای اصلی در زنجیره فولاد است میتوان سودآوری بیشری را برای سهامداران، ذینفعان گروه و در نهایت برای اقتصاد جامعه و کشور به ارمغان آورد.
علاوه بر مباحث اقتصادی مباحث مربوط به محیطزیست و حرکت در مسیر صنعت سبز جزو استراتژیهای گروه فولاد مبارکه است
وی در پایان ضمن تأکید بر اهمیت صیانت از محیطزیست خاطرنشان کرد: علاوه بر مباحث اقتصادی، مباحث مربوط به محیطزیست و حرکت در مسیر صنعت سبز جزو استراتژیهای گروه فولاد مبارکه است و فولاد سنگان بهعنوان شرکتی منضبط با برنامهریزی دقیق در این حوزه میتواند استانداردهایی را که هماکنون نیز در سطح خوبی دارد باز ارتقا دهد و با انجام پروژههای متناسب و مرتبط با این استانداردها، بهعنوان الگوی صنعت در این حوزه به این مهم دست یابد.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در بازدید از کارخانجات مجتمع اپال پارسیان سنگان:
چشمانداز روشنی برای آینده کارخانجات مجتمع اپال پارسیان سنگان قابلتصور است
به گزارش واحد اطلاعرسانی و تبلیغات روابطعمومی مجتمع اپال پارسیان سنگان، محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه، همچنین به همراه مدنیفر مدیرعامل اپال پارسیان سنگان و علی امرایی مدیرعامل شرکت فولاد سنگان از کارخانجات تولید کنسانتره و گندله این مجتمع بازدید کرد.
وی ضمن ابراز خرسندی از عملکرد مجتمع اپال پارسیان افزود: باتوجهبه اقدامات انجامشده در مجتمع اپال چشمانداز روشنی برای آینده این کارخانه قابلتصور است.
در جریان این بازدید، مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان ضمن معرفی واحدهای مختلف تولیدی مجتمع، مهمترین دستاوردها و ظرفیتهای شرکت را بیان کرد.
وی در ادامه با اشاره به نامگذاری سال بهعنوان سال «مهار تورم؛ رشد تولید» تصریح کرد: مجتمع صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان علاوه بر دستیابی به دستاوردهای بزرگ صنعتی و معدنی در مسئله رفع وابستگی به کشورهای خارجی و همچنین مسئله مهم اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم در منطقه، نقش بسزایی داشته است.