خبرگزاری کار ایران

مراسم بزرگداشت شهدای رسانه برگزار شد/ شهدای رسانه آسمان روزنامه‌نگاری را منورتر کردند

مراسم بزرگداشت شهدای رسانه برگزار شد/ شهدای رسانه آسمان روزنامه‌نگاری را منورتر کردند

آیین بزرگداشت شهدای رسانه در نبرد با رژیم صهیونیستی شامگاه امروز ۲۹ تیر در مرکز همایش‌های بین‌المللی سازمان صداوسیما برگزار شد.

به گزارش ایلنا، پیمان جبلی رئیس صداوسیما در آیین بین‌المللی بزرگداشت شهدای رسانه در نبرد با رژیم صهیونیستی، گفت: همه خبرنگاران و رسانه‌ها که در سمت درست تاریخ ایستادند و همچون سحر امامی‌ها شدند پژواک صدای حقیقت هستند. 

وی با اشاره به مکان برگزاری این مراسم که  شهدای بزرگی چون  شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید سلامی و … در آن قدم گذاشتند تاکید کرد که   در این سالن عطر شهدا بارها پیچیده است. وی در ادامه خاطرنشان کرد: ما هم در مسیر این شهدای عزیز سهمی داریم. از برخی همکاران اسم بردند بسیاری از همکارانی که در لحظات سخت و تاریخی که سپری کردند منتظر شهادت بودند. آن‌ها منتظر بودند که در لحظه بمباران استودیوی آن‌ها هم بمباران شود و شجاعانه ایستادند. سحر امامی نماد همکاران غیور و متعصب در رسانه است. افتخار ماست که همکار این غیورمردان و شیرزنان هستیم. نسل جدید انقلاب را در این افراد باید دید؛ نسلی که اگر غیورتر از نسل اول انقلاب نباشد به اندازه آن‌ها مقاومت دارد. 

جبلی اظهار کرد: خانم الهام عابدینی و همسرش تا ۲ دقیقه قبل از انفجار در استودیوی خبر بودند و پدرشان با مسئولیت‌شناسی با علم به اینکه دختر و دامادشان در حال کار هستند خودش در استودیوی دیگری مشغول به کار بود.   شهید نیما رجب‌پور تا آخرین لحظه آنتن شبکه خبر دو را رها نکرد و تا لحظه انفجار که ۱۱ بمب و موشک به ساختمان شیشه‌ای اصابت کرد آنتن را حفظ کرد، بدنش پر از ترکش بود و در مسیر بیمارستان به شهادت رسید. 

جبلی در ادامه با نام بردن از دیگر شهدای رسانه گفت: شهید معصومه عظیمی، شهید فرشته باقری که پدر و مادرش با او به شهادت رسیدند، دختری که مثل همه مردم زندگی عادی خود را داشت و شغل روزنامه نگاری را دنبال می‌کرد. همه شهدای عزیز رسانه آسمان روزنامه‌نگاری را منورتر کردند. 

وی تصریح کرد: تمام آنچه در ساختمان بود سوخت و به آتش کشیده شد. از این ساختمان و زیبایی‌هایش چیزی به جا نمانده اما ستون‌های آن که با صلابت به یادگار مانده نماد ملت ایران است که درد کشیدند، نماد کشور ماست که موشک خورد اما سرپا ایستاده است.  این  ساختمان نماد این مردم غیور و شجاع و مقاوم است که از همه ما جلوتر هستند و مایه برکت و افتخار همه ما هستند. 

جبلی در بخش پایانی سخنان خود، با اشاره به صبح روز ۲۳ خرداد، گفت: در لحظه‌ای که خبر شهادت فرماندهان به رهبر انقلاب می‌رسید، ایشان رادیو را روشن کردند و آیه ۷۰ سوره انفال در حال تلاوت بود: «سَیَجْعَلُ اللَّهُ بَعْدَ عُسْرٍ یُسْرًا...». این آیه وعده الهی است که از آن‌چه از دست رفته بهتر را به ما خواهد داد.

وی در پایان با آرزوی پیروزی نهایی ملت‌های مظلوم، تأکید کرد: امیدوارم به‌زودی شاهد سرنگونی رژیم کودک‌کش صهیونیستی باشیم. خداوند روح شهدای رسانه را با شهدای کربلا محشور کند و ملت ما را پیروز نهایی این میدان قرار دهد.

همچنین در این مراسم احمدرضا درویش سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر خود را به سحر امامی تقدیم کرد و گفت: هرکسی فکر و سازه تولید می‌کند. کارخانه و کارگاه ما رویا تولید می‌کند. جامعه زنده جامعه‌ای است که رویا دارد. شما خانواده شهدا! غرور ملت ایران را می‌سازید. ما در دفاع مقدس ۲ چیز‌های عجیبی دیده‌ایم. عجیب‌تر اینکه خط‌شکن خط مقدم جبهه جنگ یک زن بود، که آن خانم سحر امامی است. به تمام عزیزان پشت صحنه درود می‌فرستم. وقتی شخصیتی به‌نام سحر امامی شکل می‌گرد، معلوم است پشت صحنه‌ای و فردی به‌نام هومن خلیلی وجود دارد. اینجا بود که بهترین صحنه رسانه ملی و سینمای ایران شکل گرفت. 

سحر امامی، گوینده و مجری شبکه خبر در واکنش به تلاش همکاران پشت صحنه گفت: همکاران زیادی بودند که تلاش شبانه‌روزی کردند. از لحظه آغاز این تجاوز، از سحرگاه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴، حسنیه سادات شبیری، حسینی بای، سجاد مهتری، نفیسه سهرابیان، زهرا خلیلی، فضه سادات حسینی، تهرانی، حسین‌زاده و صد‌ها و ده‌ها نامی که عنوان خبرنگار و تلاشگر عرصه خبر را به خود اختصاص داده‌اند. همیشه گفته‌ام اگر قابی ماندگار می‌شود، اگر عزتی خلق می‌شود، حاصل زنجیره و حلقه‌هایی به نام اتحاد و در عرصه خبر خبرنگاران است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز