خبرگزاری کار ایران

به دنبال رشد سودآوری همگام با افزایش بهره‌وری هستیم

به دنبال رشد سودآوری همگام با افزایش بهره‌وری هستیم
کد خبر : ۱۵۷۱۰۳۷

مدیرعامل شرکت پترو فولاد بهمن گفت: طی سالیان فعالیت شرکت در صنعت برق کشور توانسته‌ایم با تکیه بر توان و دانش متخصصان و کارشناسان نخبه و همچنین کیفیت بالای محصولات تولیدی، سهم قابل‌توجهی از بازارهای داخلی و همچنین منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای در این حوزه را به خود اختصاص دهیم و همواره رشد سودآوری را با تمرکز بر توسعه محصولات و خدمات جدید و توسعه بهره‌وری در دستور کار قرار داده‌ایم.

به گزارش ایلنا به نقل از سایر رسانه، بهداد قره‌گوزلو اظهار داشت: شرکت پترو فولاد بهمن به عنوان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مطرح و پیشروی فعال در حوزه ارائه خدمات فنی، رتروفیت و بازرگانی تخصصی در بخش‌های الکتریکال و در سطوح فشار قوی و فشار متوسط، اتوماسیون صنعتی، کنترل و ابزار دقیق، اقدامات فراوانی را در راستای رشد سودآوری خود در بازارهای داخلی و خارجی انجام داده است که از جمله می‌توان به بهبود کیفیت خدمات (افزایش کیفیت خدمات به مشتریان از طریق توسعه و بهبود فرایندهای کاری و استفاده از فناوری‌های جدید) و بازاریابی تخصصی و علمی در قالب سمینارها و نمایشگاه‌های مرتبط داخلی و خارجی اشاره کرد.

وی با بیان اینکه توسعه محصولات و خدمات جدید، منجر به گسترش بازارهای هدف و به دنبال آن افزایش بهره‌وری خواهد شد، افزود: با توجه به اینکه امروز کمبود برق به یکی از مهم‌ترین چالش‌های بخش تولید و صنعت کشور تبدیل شده است، به منظور رشد سودآوری جهت فعالیت در حوزه صنعت برق باید یک‌سری اقدامات اساسی انجام شود. تمرکز بر انرژی‌های‌های تجدیدپذیر، از جمله آن‌هاست که خود شامل  سرمایه‌گذاری در ساخت نیروگاه‌های خورشیدی و بادی و ارائه خدمات نصب، بهره‌برداری و نگهداری از تجهیزات انرژی‌های تجدیدپذیر می‌شود. به علاوه، کمک به صنایع برای کاهش مصرف انرژی و هزینه‌های عملیاتی (بهره‌وری انرژی)، کاهش فشار بر شبکه سراسری برق و تامین برق محلی (مشارکت در تولید پراکنده برق)، ارائه خدمات نوآورانه، ایجاد نیروگاه‌های خصوصی و سرمایه‌گذاری در تجهیزات کم‌مصرف نیز می‌تواند تاثیر بسزایی بر رشد سودآوری در صنعت برق داشته باشد.

مدیرعامل شرکت پترو فولاد بهمن در پاسخ به سوال خبرنگار «فلزات‌آنلاین» مبنی بر اینکه به طور مشخص با چه موانعی در مسیر رشد سودآوری در بازارهای داخلی و خارجی مواجه هستید، گفت: قوانین و مقررات محلی و بین‌المللی ممکن است بر رشد سودآوری مجموعه تاثیر بگذارند. برای مثال، مقررات مربوط به تجاوز به حریم خصوصی ممکن است باعث شود که نتوانیم اطلاعات مورد نیاز خود را به ‌دست آوریم. به علاوه، تقسیمات بازار ممکن است باعث عدم دسترسی کامل شرکت‌ به بازارهای مختلف شود و این موضوع نیز می‌تواند رشد سودآوری را محدود کند. از دیگر عوامل موثر بر رشد سودآوری نیز می‌توان به نبود تکنولوژی مناسب و یا نیاز به سرمایه‌گذاری کلان در تکنولوژی اشاره کرد. البته تحولات اقتصادی مانند تورم، رکود و تغییرات ارزی نیز ممکن است بر رشد سودآوری تاثیر بگذارند. در چنین شرایطی، رقابت با شرکت‌های دیگر ممکن است نیاز به سرمایه‌گذاری بیشتر و استفاده از روش‌های نوین برای رشد سودآوری داشته باشد.

به گفته قره‌گوزلو، تلاش برای بهبود و تسهیل قوانین و مقررات محلی و بین‌المللی (بهبود قوانین و مقررات)، سرمایه‌گذاری در تکنولوژی و استفاده از ابزارهای نوین برای بهبود فعالیت‌ها (استفاده ازفناوری)، انجام تحلیل‌های دقیق و جامع برای درک بهتر بازارها و تقسیمات آن‌ها (تحلیل بازار)، توسعه راهبرد رقابتی موثر برای مواجهه با رقابت‌های بازار (استراتژی‌های رقابتی) و استفاده از اطلاعات دقیق و موثر برای تصمیم‌گیری‌های بهتر و بهینه‌تر (استفاده از اطلاعات)، از جمله اقدامات موثری به شمار می‌آیند که می‌توانند در زمینه رفع موانع موجود در حوزه رشد سودآوری موثر واقع شوند.

وی در پایان با بیان اینکه انرژی‌های تجدیدپذیر و تبدیل شبکه‌های برق سنتی به شبکه‌های ساختاریافته، به طور قابل‌توجهی می‌توانند در زمینه کسب سودآوری بیشتر به فعالان صنعت برق کشور یاری رسانند، خاطرنشان کرد: به علاوه، این تغییرات منجر به افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها و توسعه پایداری اقتصادی نیز خواهد شد. لازم به ذکر است که عواملی همچون در دسترس بودن انرژی‌های تجدیدپذیر، عدم آلودگی‌های زیست‌محیطی و عدم تلفات قابل توجه، سرمایه‌گذاری در این حوزه را توجیه‌پذیر می‌کند. همچنین تجربه نشان داده است که بازگشت سرمایه در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر طی چند سال نخست بهره‌ورداری، فعالان این حوزه را ترغیب به سرمایه‌گذاری‌های بیشتر و کلان‌تر کرده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز