کد خبر: 742611 A

کیک کنجدی، کیکی لذیذ و مقوی و مناسب برای کودکان است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید. با درست کردن این کیک لذیذ، در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.

به گزارش ایلنا، کیک کنجدی، کیکی لذیذ و مقوی و مناسب برای کودکان است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید. با درست کردن این کیک لذیذ، در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

تخم مرغ: ۴ عدد

شکر: یک چهارم پیمانه

روغن: نصف پیمانه

شیر: نصف پیمانه

زعفران دم کرده: یک چهارم پیمانه

هل آسیاب شده: دو قاشق چایخوری

کنجد: سه قاشق غذاخوری

ارده‌ی کنجد یا خمیر کنجد: دو قاشق غذاخوری

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

بکینگ پودر: دو قاشق چایخوری

آرد: دو پیمانه

طرز تهیه:

تخم مرغ و شکر را در ظرفی ریخته و خوب با یکدیگر مخلوط می‌کنیم تا کاملا یکدست شوند.

زعفران، هل، بکینگ پودر و وانیل را به مواد قبلی افزوده و هم می‌زنیم.

در پایان، روغن، شیر و ارده‌ی کنجد را افزوده و خوب مخلوط می‌کنیم.

کف قالب کیک را چرب کرده و کنجد‌ها را داخل آن می‌ریزیم.

مایه‌ کیک را داخل قالب ریخته و در فر با دمای ۱۷۰ درجه‌ی سانتیگراد به مدت ۲۵ ـ. ۳۵ دقیقه قرار می‌دهیم.

منبع: پارسینه

 

خانواده زعفران شکر شیر کودکان
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر