خبرگزاری کار ایران

| 15:35   
کد خبر : ۱۳۶۵۸۴۲

طرز تهیه آش ریواس؛ آش خوشمزه و بهاری

آش ریواس یک غذای سنتی و محلی است که با استفاده از نخود، سبزیجات مختلف، گوشت گوسفند و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود. این غذا در دسته غذاهای سنتی و سالم قرار دارد و باعث افزایش انرژی و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. در این مطلب شما را دستور تهیه این آش خوشمزه آشنا می کنیم.

طرز تهیه آش ریواس؛ آش خوشمزه و بهاری

به گزارش ایلنا، آش ریواس از آش های سنتی ایرانی باشد که در برخی مناطق ایران پخته می شود. آش ریواس از غذاهای پرطرفدار در فصل بهار است و در برخی مناطق ایران به صورت پایه‌ای برای ناهار و شام سرو می‌شود.

آش ریواس یکی از خوشمزه‌ترین آش‌ها است که پخت آن هم چندان سخت نیست. ضمن این که این آش بسیار پرخاصیت و مفید است. طبق رسم معمول، دستور تهیه آش ریواس در هر منطقه ممکن است کمی متفاوت باشد، اما در کل این غذا با استفاده از نخود، سبزیجات و گوشت گوسفند تهیه می‌شود. در زیر دستور تهیه آش ریواس را برای شما شرح می‌دهم:

آش ریواس

مواد لازم برای آش ریواس 

گوشت گوسفند سردست بدون استخوان

به میزان دلخواه  

عصاره گوشت

 یک پیمانه 

 نخود و لوبیا پخته شده  

 یک پیمانه 

ریواس خرد شده

پنجاه گرم

نعناع خشک 

  یک قاشق چای خوری

جعفری خردشده   

  یک پیمانه

تخم گشنیز 

 نصف قاشق سوپ خوری

سیر 

2 حبه

 پیازچه

سه عدد 

نمک و زردچوبه

یه میزان لازم

روغن  

 به میزان لازم

طرز تهیه آش ریواس

1. ابتدا مواد اولیه‌ی آش ریواس را شسته و آماده کنید. برای این کار، پیازچه را خرد کنید و سبزی‌ها را متوسط‌ خرد کنید. همچنین تخم گشنیز را بکوبید و ریواس را به صورت حلقه‌هایی با قطر نیم تا یک سانتی‌متر برش دهید و سیر را له کرده و ریز خرد کنید و گوشت را به قطعات مکعبی خرد کنید.

2. سپس یک قابلمه را روی حرارت متوسط گرم کنید و مقداری روغن به آن اضافه کنید.

3. پیازچه، زردچوبه و تخم گشنیز را به قابلمه اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت دهید تا بوی خوبه مواد اولیه‌ی آش ریواس را حس کنید.

4. سپس گوشت خرد شده را به آن اضافه کرده و به مدت 10 تا 15 دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

5. سیر خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت دهید تا بوی آن به مشام برسد.

6. حبوبات و سبزیجات را به قابلمه اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.

7. در مرحله‌ی بعدی، عصاره گوشت را به همراه یک پارچ آب به قابلمه اضافه کرده و بگذارید تا آش جا بیفتد.

در نهایت،بعد از اینکه آش ریواس برای حدود یک ساعت بر روی حرارت متوسط تا پایین پخته شده و گوشت و حبوبات کاملاً پخته شده‌اند، آن را با نعناع، سیر و پیاز داغ تزیین کرده و سرو کنید. می‌توانید آش ریواس را با نان تازه و کمی لیمو ترش سرو کنید و از طعم خوشایند آن لذت ببرید. 

منبع: بیتوته

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    پیشنهاد امروز