کد خبر: 677961 A

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: میزان مصرف ماهی در کشورهای توسعه یافته بین 30 تا 35 کیلوگرم است و در ژاپن به بیش از 70 کیلوگرم در سال می‌رسد که تلاش می شود این سرانه در تهران و سایر نقاط کشور به سرانه جهانی مصرف ماهی نزدیک شود.

به گزارش ایلنا از روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، حسن صالحی در بازدید از مجتمع آبزیان میدان تره بار جلال آل احمد پایتخت با بیان اینکه سرانه مصرف سالانه ماهی در جهان 21 کیلوگرم است، افزود: سرانه مصرف در ایران نصف دنیا است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: میزان مصرف ماهی در کشورهای توسعه یافته بین 30 تا 35 کیلوگرم است و در ژاپن به بیش از 70 کیلوگرم در سال می‌رسد که تلاش می شود این سرانه در تهران و سایر نقاط کشور به سرانه جهانی مصرف ماهی نزدیک شود.

صالحی با بیان اینکه بیش از 80 درصد خانوارها در کشور ماهی را سرخ می‌کنند، تصریح کرد: روش‌های متعددی برای طبخ ماهی وجود دارد و شهروندان باید با طعم‌های مختلف و روش‌های متعدد برای طبخ ماهی آشنا شوند تا نسبت به مصرف آبزیان گرایش پیدا کنند.

رییس سازمان شیلات کشور از اقدام سازمان مدیریت میادین تهران در بهره برداری از مجتمع آبزیان به عنوان طرحی سلامت محور یاد کرد و گفت: این مجتمع آبزیان به عنوان پروژه‌ای موفق در محدوده مرکزی تهران باید به شهروندان معرفی و نمونه‌های دیگری از این مجتمع نیز در شمال، جنوب، غرب و شرق تهران نیز راه اندازی شوند.

وی خاطرنشان کرد: باید عادت های غذایی از سنین کودکی با مصرف ماهی به عنوان غذایی سالم اصلاح شود.

حسین اعرابی، معاون بازرگانی و امور اقتصادی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران نیز در این بازدید از برنامه این سازمان برای گسترش مجتمع آبزیان در صورت تامین اعتبارات مورد نیاز خبر داد و تاکید کرد: توجه به سلامت شهروندان اولویت سازمان مدیریت میادین است و راه اندازی مجتمع آبزیان گامی در جهت تحقق این مهم بود.

ایرن زمین
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر