خبرگزاری کار ایران

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی کشور:

اصفهان به عنوان پیشگام در برنامه‌های اورژانس اجتماعی شناخته می‌شود

اصفهان به عنوان پیشگام در برنامه‌های اورژانس اجتماعی شناخته می‌شود

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی با اشاره به ضرورت توسعه اورژانس اجتماعی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی، گفت: اورژانس اجتماعی سالانه به بیش از یک میلیون نفر خدمات روانی و اجتماعی می دهد.

به گزارش ایلنا از اصفهان، سید حسن موسوی چلک پیش از ظهر شنبه در دیدار با مهدی جمالی‌نژاد استاندار اصفهان با ارائه گزارشی از خدمات بهزیستی کشور در زمینه سلامت اظهار کرد: بر اساس گزارش‌ها، سازمان بهزیستی در حال حاضر در ۳۸۱ شهر کشور اورژانس اجتماعی دارد، اما زیرساخت‌های موجود کافی نیستند زیرا آخرین خرید خودروهای اورژانس اجتماعی مربوط به سال ۱۳۹۱ بوده و در حال حاضر تنها ۳۰۰ خودرو در سطح کشور فعال است، در حالی که نیاز کنونی به ۵۰۰ خودروی جدید احساس می‌شود.

وی افزود: در قانون توسعه برنامه هفتم، ماده ۸۵ به توسعه اورژانس اجتماعی اختصاص یافته و وزارت کشور مسئول هماهنگی اجرای آن است، با این حال، کمبود منابع مالی و تغییر اولویت‌ها پس از جنگ، چالش‌های پیش‌رو را افزایش داده است.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی کشور تصریح کرد: استان اصفهان به عنوان پیشگام در اجرای برنامه‌های اورژانس اجتماعی شناخته می‌شود؛ این در حالی است که اولین خودروی اورژانس اجتماعی در سال‌های گذشته در این استان راه‌اندازی شد و ما امیدواریم با حمایت استانداری‌ها و همکاری وزارت کشور، گام‌های مؤثری برای تقویت این نهاد حیاتی برداشته شود.

موسوی چلک گفت: در نشستی که با مسئولان استانی و نمایندگان سازمان بهزیستی استان اصفهان داشتیم بر لزوم حمایت بیشتر از برنامه‌های اورژانس اجتماعی و کاهش چالش‌های پیش‌رو تأکید شد.

وی با اشاره به نقش حیاتی اورژانس اجتماعی در مدیریت بحران بیان کرد: اورژانس اجتماعی در بحران‌هایی همانند جنگ و انتقال به موقع کودکان شیرخوارگاه وظیفه مهمی دارد و این در حالیست که در این بحران اخیر پیش از حمله موشکی، خواستار تسهیل فرآیند جذب نیرو و تأمین منابع شدیم.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی کشور بیان کرد: در پی جنگ ۱۲ روزه اخیر، اهمیت اورژانس اجتماعی و نقش حیاتی آن در مناطق درگیر بیش از پیش آشکار شد و مسئولان سازمان بهزیستی با اشاره به استقرار سریع اورژانس اجتماعی تنها سه ساعت پس از آغاز حملات، بر ضرورت توسعه این نهاد تأکید کردند.

وی اعلام کرد، با وجود تلاش‌های سه‌ساله برای جذب یک هزار و ۲۰۰ نیروی جدید، هنوز مجوزهای لازم صادر نشده است و این در حالی است که اورژانس اجتماعی سالانه به بیش از یک میلیون نفر خدمات روانی و اجتماعی ارائه می‌دهد و نقش کلیدی در کاهش پرونده‌های قضائی دارد.

موسوی چلک هشدار داد که آسیب‌های اجتماعی در حال افزایش است و سن ابتلاء به آن پایین‌تر آمده است و در این زمینه ما خواستار همکاری بیشتر دستگاه‌های اجرایی، به ویژه استانداری و وزارت کشور، برای بهبود شرایط هستیم.

وی در پایان، از حمایت‌های قبلی مسئولان استانی قدردانی و تأکید کرد که بدون تعامل بین‌دستگاهی، پیشرفت در حوزه بهزیستی و اورژانس اجتماعی دشوار خواهد بود و دراین راستا از شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان‌ها خواسته شده تا با تخصیص منابع لازم، به سازمان بهزیستی در بهبود خدمات اورژانس اجتماعی کمک کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز