معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی:
ضرورت تهیه برنامه زمانبندی برای رفع ایرادات ساختمان بیمارستانها توسط علوم پزشکی
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی گفت: دانشگاه علوم پزشکی این استان باید برای رفع ایرادات ساختمان بیمارستانها، برنامه زمانبندی تهیه کرده و در اولین فرصت نیز باید این ایرادات را اصلاح کند. دسترسی به بخش اطفال بیمارستان امیرکبیر تنها با آسانسور امکانپذیر است که در مواقع اضطراری بسیار خطرناک بوده و تا آخر دی ماه سال جاری باید تخلیه شود.
به گزارش خبرنگار ایلنا، محسن خیرمند در کارگروه پایش ایمنی ساختمانهای مهم و بلندمرتبه استان مرکزی، افزود: دانشگاه علوم پزشکی استان از ساختمان بیمارستان آیتاله طالقانی نباید هیچ نوع استفادهای کند. حتی از این ساختمان، استفاده آموزشی و اداری نیز نباید بشود. این ساختمان در وضعیت ایمنی بسیار نامناسبی قرار دارد و باید هر چه سریعتر نسبت به تعیین تکلیف و تخلیه آن اقدام شود.
وی ادامه داد: نهایتاً تا ابتدای دی ماه ساختمان بیمارستان آیتاله طالقانی باید تخلیه و تعیین تکلیف شود و تا 15 دی ماه از علوم پزشکی برنامه تخریب میخواهیم. اگر تا ابتدای دی ماه ساختمان بیمارستان طالقانی تخلیه نشود با مجوز دادستان این ساختمان را پلمب خواهیم کرد. در حیاط این بیمارستان ایستگاه اصلی شبکه گاز اراک وجود دارد که اگر اتفاقی برای این ساختمان بیفتد، این ایستگاه آسیب میبیند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی با بیان اینکه تعدادی از خوابگاههای دانشآموزی و دانشجویی این استان به شدت ناایمن و دارای ایرادات بسیاری هستند، اظهار داشت: باید ایرادات تمام خوابگاههای دانشآموزی و دانشجویی استان به سرعت رفع شود، در غیر این صورت پلمب خواهند شد. هر ساختمانی که قرار است خوابگاه باشد باید پایانکار، بیمه و تأییدیههای آتشنشانی را داشته باشد.
خیرمند تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی به هیچ وجه نباید از ساختمان خوابگاه حضرت معصومه استفاده کند و این ساختمان باید تخریب شود. ادارهکل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز باید هرچه زودتر برنامه زمانبندی در راستای رفع نواقص خوابگاههای دانشآموزی را تهیه کند. اخطار پلمب خوابگاههای خودگردان دخترانه حضرت فاطمه و ایلیا نیز صادر شده و نهایتاً تا باید آخر ترم تحصیلی جاری پلمب شوند.
وی بیان داشت: مسافرخانههای مرکز شهر اراک بسیار ناایمن هستند، اما متاسفانه هنوز فعال هستند. صاحبان این مسافرخانهها خواستار تغییر کاربری هستند و بایستی مجوز تغییر کاربری به آنها داده شود تا تخریب شده و به جای آنها ساختمانهای ایمن ساخته شوند. برای جلوگیری از هر گونه حوادث و اتفاقات احتمالی، ثبت و احراز هویت افراد پذیرش شده در مسافرخانهها و هتلها حتماً بایستی انجام شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی در رابطه با پاساژهای ناایمن شهر اراک تأکید کرد: یک جلسه مشترک با ادارهکل صنعت و معدن و تجارت و اتاق اصناف در راستای تعیین تکلیف پاساژهای ناایمن، بایستی برگزار شود. اگر این نهادها ورود نکردند، پروانههای کسب در این پاساژها تمدید نخواهد شد و با دستور شورای تأمین استان، پاساژها پلمب و تعطیل خواهند شد.
خیرمند در رابطه با ساختمانهای مسکونی ناایمن استان مرکزی نیز ابراز داشت: یکی از ایراداتی که در این خصوص وارد میشود این است که بسیاری از ساختمانهای مسکونی پس از فرایند ساخت، پایانکار نمیگیرند. این ساختمانها باید به صورت ویژه پایش و تعیین تکلیف شوند. باید کوتاهیهایی که توسط نهادهای ذیربط در حوزه ایمنی ساختمانهای تعاونی مسکن صورت گرفته پیگیری شود.
وی به وضعیت قنوات استان مرکزی اشاره داشته و اضافه کرد: عدم شناسایی قنوات در شهرهای استان به ویژه در شهر اراک یک ایراد جدی است و رفع آن باید به صورت ویژه در دستور کار نهادهای مرتبط با این موضوع قرار بگیرد. همچنین از سوی دیگر مسئله فرونشست زمین در شهر توره از توابع شهرستان شازند نیز بسیار جدی است و بایستی فوراً اقدامات لازم در این خصوص انجام شود.