خبرگزاری کار ایران

شهردار خرم آباد:

امروزه کانون اصلی ایجاد رضایت و نارضایتی مردم شهرداری‌ها هستند

امروزه کانون اصلی ایجاد رضایت و نارضایتی مردم شهرداری‌ها هستند
کد خبر : ۱۵۶۳۶۶۱

شهردار خرم آباد گفت: امروزه کانون اصلی ایجاد رضایت و نارضایتی مردم شهرداری‌ها هستند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، داریوش بارانی بیرانوند امروز شنبه در نشست خبری با خبرنگاران استان با بیان اینکه به دنبال ثبت جهانی سکونتگاه خود هستیم، اظهار کرد: می‌گویند لرستان دچار فقر است، اما بنده معتقدم که دچار فقر مولد است، چراکه به لحاظ ظرفیت انسانی، منابع، شرایط اقلیمی، آب، کشاورزی و فرهنگ در استان ضعیف نیستیم، اما ریشه این فقر مولد در افکار و منشا این فقر که لرستان را در برگرفته تفکر ماست، بنابراین لازم است نخبگان جامعه و مطالبه گران در این قضایا بازنگری کرده و به اجماع برسند. 

وی افزود: استان لرستان و شهر خرم آباد با برگزاری این نشست امنیت، ظرفیت، برنامه ریزی و تشریفات مناسب خود را به رخ منطقه کشید و مسیری برای ادامه توسعه ترسیم شد. 

شهردار خرم آباد با اشاره به برخی شائبه‌ها در خصوص کنفرانس بین المللی محیط زیست و سلامت شهری بیان کرد: همه ما دغدغه توسعه استان، شهر خرم آباد و ارتقای کیفیت زیست شهری را داریم، اما مادامیکه به یک اجماع عمومی در تعریف توسعه نرسیم، اختلاف نظر وجود خواهد داشت. 

وی با بیان اینکه موضوعاتی که در شهرهای دیگر طبیعی است، برای ما مساله‌زا شده است، افزود: برگزاری چنین رویدادی نباید محل جدل باشد، کما اینکه همه شهرداری‌ها دبیرخانه‌ای به نام برگزاری همایش‌های بین المللی نیز دارند. 

بارانی بیرانوند با بیان اینکه در خصوص مفهوم توسعه به اجماع نرسیده‌ایم و برایمان روشن نیست که نقش شهرداری خرم آباد در توسعه کجاست، تاکید کرد: مادامیکه تناقض‌ها را حل نکنیم، مشکل خواهیم داشت، معتقدیم که مرکز یک استان هستیم که نقش و سبقه تاریخی و فرهنگی آن بر سایر مسایل می‌چربد و داعیه ظرفیت‌های بین المللی داریم، اما با برگزاری یک رویداد بین المللی مشکل داریم و واکنش نشان می‌دهیم. 

شهردار خرم آباد با بیان اینکه بیش از ۹۵ درصد مصوبات شورا در ابتدای سال گرفته می‌شود افزود: در مدار بودجه پیش بینی شده نیز برگزاری همایش ها، پروژه‌های عمرانی، مبلمان شهری و سایر حوزه‌ها برنامه مشخص و تعریف می‌شود و در خصوص برنامه کنفرانس بین المللی محیط زیست و سلامت شهری نیز مجوز کلی در ابتدای سال اخذ شده بود. 

بارانی بیرانوند عنوان کرد: باید درک درستی نسبت به مفهوم توسعه داشت، هرچند موانع و مشکلات وجود دارد، اما قطعا دستاوردهای توسعه‌ای این برنامه برای استان بیشتر از سایر مشکلات مطرح شده خواهد بود. 

وی ادامه داد: مساله ما نه زیرساخت نه امکان و نه ظرفیت توسعه بلکه باور به توسعه است و این رویداد بین المللی نیز یک موضوع تکلیفی بوده که تمام توان خود را برای برگزاری شایسته آن بکار گرفته و برگزاری چنین رویدادهایی را لازمه توسعه استان می‌داند. 

وی با اشاره به اینکه قریب ۲۰ میلیارد ریال از اعتبارات شهرداری برای برگزاری این برنامه هزینه شده است، افزود: استان لرستان و شهر خرم آباد در بین ۱۰۰ شهر خارجی و ۳۰ شهر داخلی توانست ریاست کمیته محیط زیست و سلامت شهری را به عنوان ۶ کمیته اصلی مجمع شهرداران آسیایی کسب نماید، همچنین در خلال برگزاری این رویداد تفاهم نامه‌هایی در حوزه‌های پسماند، مدیریت شهری، کشاورزی و صنایع تبدیلی برای استان امضا شد. 

وی یادآور شد: توصیه ما به شهردار بعدی حرکت کردن بر این رویکرد و در تراز بین المللی و جهانی نقش آفرینی کردن است، چرا که برای نجات خرم آباد و لرستان از فقر مطلق کنار گذاشتن منویات شخصی ضرورت دارد. 

شهردار خرم آباد در خصوص دستگیری برخی کارمندان شهرداری و اعضای شورای شهر گفت: نه تنها شهرداری خرم آباد بلکه همه شهرداری‌ها ظرفیت کاری، عملیاتی و اجرایی گسترده‌ای دارند و امکان رضایتمتدی در مجموعه شهرداری خرم آباد می‌تواند با همه دستگاه‌های استان برابری کند و به تنهایی بخش مهمی از رضایتمندی یا نارضایتی جامعه را به دوش می‌کشد. 

وی با تاکید بر اینکه شهرداری‌ها کانون‌های رضایت یا نارضایتی جامعه هستند، افزود: هرجایی که مردم بیشترین مراجعه را داشته باشند، می‌توانند محل رضایت یا کسب نارضایتی باشند، اما طی قریب سه سال گذشته تلاش شده رضایتمندی شهری از طریق فعالیت‌های عمران، نهضت آسفالت و بهبود فضای سبز جلب شود. 

شهردار خرم آباد گفت: دستگیری‌ها مختص این دوره نبوده و در تمام شهرداری‌های کشور نیز رخ داده اما برای آینده به ما کمک می‌کند که مسیر حرکت را بهبود ببخشیم، مشکل ما نظام جذب و ترفیع در شهرداری‌ها است و در طول تاریخ تاسیس شهرداری خرم آباد ۲ آزمون برگزار شده و کمتر از پنج درصد نیروهای آن از طریق آزمون استخدامی جذب شده اند. 

وی با تاکید بر اینکه ارکانی که فشار می‌آورند نظام جذب شهرداری را از حالت قانونی خارج کنند، باید نظارت شوند، عنوان کرد: شهرداری نیروی نگهبان و آتش نشان جذب می‌کند اما طی روندی به کت و شلوارپوش تبدیل شده و ترفیع می‌گیرند. 

بارانی بیرانوند گفت: شورا ناظر بر عملکرد شهردار است نه شهردار ناظر بر عملکرد شورا، یقینا دستگاه‌هایی نیز برای نظارت بر عملکرد شورا به صورت تخصصی و با پایش و رصد بیشتر وجود دارد و ما نمی‌توانیم در این زمینه قضاوتی داشته باشیم، اما این شورا منشا خدمات و پروژه‌ها و اتفاقات فرهنگی و عمرانی خوبی نیز بوده است. 

وی افزود: ترجیح دستگاه‌های امنیتی و قضا این بود که این اتفاقات در مرحله دیگری متوقف شود و با ارشاد و انذار تلاش شد کار به این مرحله کشیده نشود، دستگاه‌های نظارتی به اندازه کافی سعی کردند با آبروی افراد بازی نشود اما حتما کافی نبوده و اخبار توسط مراجع ذیربط به سمع و نظر همه خواهد رسید. 

شهردار خرم آباد تاکید کرد: بارانی استخدامی نخواهد داشت، مگر اینکه دیوان عدالت اداری شهرداری را در پرونده‌ای محکوم کند، اهل استخدام غیرقانونی نیستم و ممکن است اختلاف برخی با ما مربوطه به این امر هم باشد، متاسفانه یکی از مدیران مناطق چندگانه شهرداری با استفاده از نظام ترفیع موقعیتی کسب کرده و این اتفاقات رخ داده اما در خصوص عملکرد سایر نیروها مسوولیت می‌پذیرم. 

بارانی بیرانوند درخصوص بکارگیری فرزند یکی از اعضای شورای شهر در شهرداری عنوان کرد: چنین چیزی نبوده و پیمانکاری که در این قضیه نقش داشت، احضار و اذعان کرد که تحت فشار برگه‌ای را امضا کرده است و خوشبختانه بازرسی جلوی این قضیه را گرفت و استخدامی انجام نشد و اساسا صحت ندارد. 

وی افزود: شهرداری برای اولین بار در حوزه بازآفرینی شهری ورود کرده و مقدار ۶ هکتار از محله باباطاهر پایلوت این طرح شده و تلاش کرده‌ایم در این حوزه متولی‌گری کنیم. 

شهردار خرم آباد با بیان اینکه بعد خیابان انقلاب سنگفرش خیابان حافظ را عوض کردیم، بیان کرد: احداث خیابان موازی حافظ نیز شروع شد هرچند فرایند تملک به کندی صورت می‌گیرد، اما هدف این بود مردم بدانند که شهر رها شده نیست و متولی دارد، همچنین فاز اول بام خاطره‌ها هم در ایام دهه فجر به بهره برداری می‌رسد. 

وی با اشاره به نورافشانی ۷۰ پارک و فضای سبز شهری عنوان کرد: همچنین قیر رایگان موضوعی کشوری و متوقف شده برای کل شهرداری‌ها در حوزه وزارت کشور بود اما با پیگیری‌های انجام شده رفع و مجوز ۲۶۰۰ تن قیر رایگان را گرفتیم که تا انتهای فروردین ماه نیز جذب و یک نهضت واقعی آسفالت در شهر رخ خواهد داد، چون کارخانه آسفالت هم آماده کار و منابع شن و ماسه نیز به اندازه کافی انبار شده است. 

بارانی بیرانوند با اشاره به ورود شهرداری در حوزه حمل و نقل و ترافیک شهری و ساخت تقاطع‌های غیر همسطح در نقاط پرترافیک شهری اضافه کرد: این اقدامات حاصل رویکرد جدید شهرداری در این دوره بوده و تلاش بر این است که برای آبادانی شهر قرارگاه خاتم الانبیا را نگه داریم تا مداخلات اساسی در حوزه عمران شهری صورت گیرد. 

شهردار خرم آباد با بیان اینکه نگاه استاندار در تراز بین المللی است، افزود: استاندار لرستان به لحاظ تجربه‌ای که در مدیریت شهری داشته و با تجربه زیستی سکونت در خرم آباد نگاهی بسیار متعالی براساس ظرفیت‌های شهرداری خرم آباد برای پیشرفت امور دارد و ما نیز برای توسعه شهر از این رویکرد استقبال می‌کنیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز