خبرگزاری کار ایران

مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان مطرح کرد؛

از احداث درمانگاه فوق‌تخصصی تأمین اجتماعی تا ارتقای کیفیت خدمات ملکی

از احداث درمانگاه فوق‌تخصصی تأمین اجتماعی تا ارتقای کیفیت خدمات ملکی

مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان در نشست خبری با بیان اینکه سیاست کلی سازمان، خروج تدریجی از درمان مستقیم و تمرکز بر خرید خدمت است، از آغاز ساخت درمانگاه فوق‌تخصصی بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) رشت خبر داد.

به گزارش ایلنا از رشت، فرید حبیبی رودسری، مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان با تسلیت ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا (ع)، ضمن گرامیداشت هفته تأمین اجتماعی و روز فناوری اطلاعات، از اقدامات انجام‌شده و برنامه‌های آتی این مدیریت در حوزه درمان استان گیلان خبر داد.

وی در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به پوشش ۵۳ درصدی جمعیت کشور توسط سازمان تأمین اجتماعی، این نهاد را بزرگ‌ترین نهاد اجتماعی و اقتصادی غیر دولتی کشور دانست که با اتکا به منابع حاصل از حق بیمه کارگران، کارفرمایان و بیمه‌شدگان، خدمات درمانی و بیمه‌ای را ارائه می‌دهد.

حبیبی با اشاره به گستره خدمات درمانی تأمین اجتماعی در استان گیلان گفت: «در حال حاضر ۱۹ مرکز درمانی شامل ۲ بیمارستان، ۲ پلی‌کلینیک شبانه‌روزی، ۱ مرکز دندانپزشکی مستقل و ۱۰ درمانگاه در شهرستان‌های مختلف استان فعال هستند. همچنین با ۲۵۰۰ مرکز درمانی و پزشک مستقل و غیرمستقل قرارداد همکاری داریم.»

وی افزود: «بیش از ۱.۴ میلیون نفر از جمعیت گیلان تحت پوشش خدمات درمانی تأمین اجتماعی هستند که حدود ۵۵ درصد از جمعیت استان را شامل می‌شود.»

مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان در ادامه از پرداخت بخش عمده‌ای از مطالبات مراکز طرف قرارداد خبر داد و گفت: «مطالبات پزشکان، دندانپزشکان، داروخانه‌ها، درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های دولتی و خصوصی استان تا پایان سال ۱۴۰۳ تسویه شده است. مجموع پرداختی به طرف‌های قرارداد در سال گذشته به بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان رسید.»

او همچنین به ارائه آمار عملکرد درمان مستقیم اشاره کرد و گفت: «در سال گذشته نزدیک به دو میلیون ویزیت سرپایی در مراکز ملکی انجام شد، ۱۷۵۵ بیمار بستری و ۹۷۳۱ عمل جراحی در دو بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) رشت و شهید املاکی لنگرود صورت گرفت. ضریب اشغال تخت در بیمارستان حضرت رسول ۸۲ درصد و در بیمارستان شهید املاکی حدود ۴۲ درصد بوده است.»

حبیبی با تأکید بر اهمیت درمان بیماری‌های مزمن افزود: «در مراکز ملکی تأمین اجتماعی گیلان، بالغ بر ۱۶۲ هزار پرونده بیماری مزمن از جمله دیابت، فشار خون، بیماری‌های قلبی و تیروئید تشکیل شده است. همچنین آزمایش‌های تشخیصی برای غربالگری سرطان روده، دیابت و سایر بیماری‌ها به‌صورت رایگان برای گروه‌های هدف انجام می‌شود.»

وی با بیان اینکه سیاست سازمان در حوزه درمان حرکت به سمت خرید خدمات و استفاده حداکثری از ظرفیت مراکز درمانی دولتی و خصوصی است، گفت: «در عین حال، توسعه مراکز ملکی نیز در دستور کار قرار دارد. پروژه احداث درمانگاه فوق تخصصی در محوطه بیمارستان حضرت رسول در حال اجراست که بزرگ‌ترین درمانگاه ملکی کشور خواهد بود.»

حبیبی همچنین از پیگیری‌های مستمر برای راه‌اندازی بخش آنژیوگرافی و گسترش تعداد تخت‌های بیمارستانی خبر داد و تصریح کرد: «با اجرای این دو پروژه، مجموع تخت‌های درمانی ما به ۲۵۶ تخت افزایش خواهد یافت. بر اساس قرارداد منعقدشده، این پروژه‌ها طی ۲۴ ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسند.»

وی با اشاره به کمبود نیروی انسانی به دلیل بازنشستگی، از جذب نیرو از طریق آزمون سراسری در آینده نزدیک خبر داد و افزود: «برای جبران کمبود نیرو در کوتاه‌مدت نیز از ظرفیت بازنشستگان با قراردادهای ۶۴ ساعته استفاده کرده‌ایم.»

مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان با قدردانی از همراهی رسانه‌ها و تلاش‌های شبانه‌روزی همکارانش در مراکز درمانی گفت: «در سه‌ماهه پایانی سال ۱۴۰۳، گیلان در ارزیابی عملکرد درمانی سازمان تأمین اجتماعی، رتبه نخست کشوری را کسب کرد که این موفقیت مرهون تلاش‌های تیمی، مدیریت یکپارچه و روحیه جهادی همکاران در سراسر استان است.»

وی در پایان از ادامه پیگیری‌ها برای توسعه خدمات درمانی به‌ویژه در شهرستان‌های فاقد مراکز ملکی از جمله صومعه‌سرا، شفت، آستانه و رودسر خبر داد و گفت: «توسعه زیرساخت‌های درمانی و ارتقای کیفیت خدمات درمانی همواره در اولویت ما بوده و هست.»

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز