خبرگزاری کار ایران

مسئولان درمان سازمان تامین اجتماعی خبر دادند:

جراحی جمجمه با فناوری پرینت سه بعدی در مرکز ملکی تأمین اجتماعی

جراحی جمجمه با فناوری پرینت سه بعدی در مرکز ملکی تأمین اجتماعی

در بیمارستان ملکی امام علی سازمان تامین اجتماعی در شهرکرد، برای اولین بار جراحی ترمیم جمجمه با فناوری پرینت سه بعدی صورت گرفت.

به گزارش ایلنا، جمجمه یک خانم ۴۵ساله با استفاده از تکنولوژی پرینت سه بعدی برای اولین بار در استان چهارمحال و بختیاری و در بیمارستان تأمین اجتماعی امام علی (ع) شهرکرد جراحی و ترمیم شد. 

این خانم چهل و پنج‌ساله که پس از جراحی تومور مغزی در اثر بی‌احتیاطی بیمار دچار مشکلات جمجمه‌ای شده بود به دلیل عفونت در ناحیه جمجمه تحت عمل جراحی قرار گرفت و قسمتی از جمجمه جهت برطرف شدن عفونت برداشته شد. 

فلاحی، مدیر درمان تأمین اجتماعی استان چهارمحال وبختیاری ضمن تبریک انجام این عمل جراحی به کادر درمان و تشکر از زحمات کمالی پزشک فوق تخصص اعصاب و نوروسرجری و تیم همراه وی گفت: بخش جراحی و اتاق عمل مغز و اعصاب بیمارستان امام علی (ع) شهرکرد یکی از بهترین و مجهزترین بخش‌های جراحی استان است که تاکنون به عنوان سانتر جراحی مغز و اعصاب در استان اعمال جراحی تخصصی پیچیده‌ای در ان انجام شده است که نمونه آن جراحی کرانیوپلاستی با تکنولوژی سه بعدی است که برای اولین بار در استان انجام شده است و امیدواریم این خدمت ماندگار در استان در حوزه درمان تامین اجتماعی بتواند رضایتمندی مردم استان را در پی داشته یاشد. 

رامین کمالی، پزشک جراح این بیمارستان نیز   در این مورد گفت: این عمل در بهبود وضعیت بیمار برای به دست آوردن سلامتی و در درجه دوم زیبایی نقش بسزائی داشته و استفاده از تکنولوژی پرینت سه‌بعدی با استفاده از مواد بایوکامپتیبل علاوه بر اینکه با بدن انسان سازگار است، می‌تواند بهبودی سریعتری صورت بگیرد و تبدیل به امید جدیدی برای جایگزینی روش‌های قدیمی مانند مش تیتانیوم شود. 

وی افزود: در این عمل ابتدا توسط متخصصان مهندسی پزشکی از جمجمه بیمار اسکن سه‌بعدی دریافت و سپس الگوی دقیق قسمت ازدست‌رفته جمجمه توسط پرینتر سه‌بعدی ساخته شد، پس از آن بیمار در بیمارستان تامین اجتماعی امام علی (ع) تحت عمل جراحی قرار گرفت و قطعه ساخته‌شده با موفقیت در جمجمه بیمار قرار داده شد که بیمار ظرف مدت چند روز از بیمارستان ترخیص خواهد شد. 

این پزشک جراح ابراز امیدواری کرد استفاده از این روش جدید که برای اولین بار در استان چهارمحال و بختیاری در بیمارستان امام علی (ع) انجام شد بتواند امید تازه‌ای در بیماران مشابه ایجاد کند. 

خاطرنشان می‌شود، تکنولوژی پرینتر سه بعدی یک روش ساخت افزایشی است که در آن یک مدل سه بعدی در نتیجه قرار دادن لایه‌های متوالی از مواد تشکیل می‌شود. پرینترهای سه بعدی دستگاه‌هایی هستند که یک قطعه فیزیکی را از مدل سه بعدی توسعه یافته در نرم‌افزار مدلسازی یا یک مدل حاصل از اسکن سه بعدی تولید می‌کنند.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز