خبرگزاری کار ایران

نصیرزاده: فدراسیون تناسب اندام جزو فدراسیون های فقیر در ایران است/ ما یک متر مربع سرانه ورزشی برای خودمان نداریم

asdasd
کد خبر : ۱۰۸۷۴۵۰

رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام در مورد افتتاح آکادمی بین المللی IFBB صحبت کرد.

به گزارش ایلنا، مراسم افتتاح آکادمی بین‌المللی IFBB صبح امروز (چهارشنبه) با حضور مهدی علی‌نژاد، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان، عبدالمهدی نصیرزاده رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام، آرش میراسماعیلی، رئیس فدراسیون جودو، صفری، نماینده مجلس، هادی بشیریان، رئیس فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی و جمعی از پیشکسوتان ورزش بدنسازی برگزار شد.

نصیرزاده در مراسم افتتاح آکادمی IFBB در ایران گفت: فدراسیون بین‌المللی و تناسب اندام در سال 1946 پایه‌‌گذاری شده است و بیش از 75 سال از افتتاح آن می‌گذرد. 202 کشور عضو این فدراسیون جهانی هستند. در سال 1975 این فدراسیون به عنوان یکی از 6 فدراسیون برتر جهانی انتخاب شد. اگر این فدراسیون در حال حاضر یکی از بزرگترین فدراسیون‌های جهانی نباشد، قطعاً یکی از فدراسیون‌هایی محسوب می‌شود که از جمعیت آماری بالایی برخوردار است.

وی تصریح کرد: فدراسیون بین‌المللی برای ایجاد آکادمی در هر کشوری یکسری شاخص‌ها مدنظرش است. از زمانی که خدا توفیق خدمت در این فدراسیون را به من داد، تمام دغدغه من استفاده از علم ایرانی برای ایجاد ثروت‌آفرینی در ورزش ایران بود. متاسفانه علی‌رغم وجود بیش از 23 هزار باشگاه بدنسازی در کشور، یکی از فقیرترین فدراسیون‌های ورزشی هستیم و ما یک متر مربع سرانه ورزشی برای خودمان نداریم.

رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام خاطرنشان کرد: با دعوت رافائل رئیس فدراسیون جهانی به ایران و دیدن زیر ساخت‌ها باشگاه‌های شاهین  توانستیم برای افتتاح این مرکز مجوز دریافت کنیم. دومین عامل موثر حضور رافائل در ایران و مهمان‌نوازی صالحی‌امیری و سلطانی‌فر و استفاده از تجربه علی‌نژاد در مسیر بین‌المللی بود تا این فرصت در اختیار کشور قرار بگیرد.

«برای افتتاح مرکز بین‌المللی فدراسیون جهانی حق امتیاز 50 هزار دلاری نیاز بود که بخشی را پرداخت کردیم و 23 هزار دلار دیگر مانده که هنوز نداده‌ایم». وی با بیان این جمله یادآور شد: قهرمانی جوانان ایرانی در میادین جهانی و آسیایی بین‌المللی یکی دیگر از دلایل برای اعطای افتتاح این مرکز در ایران بود. نام ایران در کنار کشورهای صاحب‌نام ورزش در دنیا همچون کشور برزیل، استرالیا، لیتوانی، امارات، آرژانتین، پرتغال و رومانی قرار گرفته است. در پی این فرصت که فراهم شد، رایزنی‌هایی کردیم که هزینه‌ برپایی دوره‌های بین‌المللی برای ما افزایش پیدا نکند و در همین راستا در وهله اول چهار مدرس ایرانی برای تدریس دوره‌های بین‌المللی پذیرفته شدند و قطعاً در آینده مدرسان دیگری نیز به عنوان اساتید دیگر پذیرفته خواهند شد. همه 9 مجوز برگزاری دوره‌های آموزشی را فدراسیون جهانی به ما داد تا بتوانیم آنها را در ایران برگزار کنیم. از امیر عظیمی، مدیریت باشگاه شاهین  تشکر می‌کنم که اگر نبودند، افتتاح این آکادمی امکان‌پذیر نبود. بیش از 40 میلیارد برای ساخت این مجموعه سرمایه‌گذاری شده است و این به غیر از زمین است که مربوط به کشتیراتی می‌شود و به صورت 12 ساله در اختیار عظیمی قرار دارد.

وی افزود: عظیمی برای در اختیار گذاشتن این مرکز حتی یک ریال هم از ما نگرفته است که باید به این دلیل از او تشکر کنم. کسانی که در این شرایط سخت اقتصادی در ورزش سرمایه‌گذاری می‌کنند، چیزی جز عاشق بودن دلیل کار آنها نمی‌تواند باشد. البته با لطف آقای سلطانی‌فر سه هزار متر مربع زمین در مجموعه آزادی در اختیار ما قرار گرفته و نقشه اولیه ایجاد آکادمی کشیده شده است و در حال حاضر در مرحله گودبرداری هستیم و تلاش می‌کنیم هر چه زودتر بار ما از روی دوش آقای عظیمی برداشته شود و این مرکز به مجموعه آزادی برود.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز