خبرگزاری کار ایران

اعتراض نائب رئیس انجمن جهانی نویسندگان و خبرنگاران ورزشی به نحوه برگزاری انتخابات فدراسیون‌‎‌های ورزشی

اعتراض نائب رئیس انجمن جهانی نویسندگان و خبرنگاران ورزشی به نحوه برگزاری انتخابات فدراسیون‌‎‌های ورزشی

نائب رئیس انجمن جهانی نویسندگان و خبرنگاران ورزشی به بررسی ایرادات اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی به خصوص فدراسیون فوتبال پرداخت.

 به گزارش ایلنا، «منوچهر زندی» رئیس کمیسیون صلح یونسکو در برنامه تلویزیونی «سلام تهران» که 3 خرداد از شبکه پنج سیما پخش شد، با اشاره به اینکه تغییر کادر فدراسیون‌ها پس از 4 سال، اشتباه است، یادآور شد: مشکل عدم وجود آینده نگری است. هر چهارسال یک‌بار فدراسیون‌ها زیر و رو می‌شوند و کل کادر آن‌ها تغییر می‌کنند. این کار اشتباه، حدود صد سال است که در کشور صورت می‌گیرد. در نتیجه آقایان کار خاصی برای ورزش نمی‌توانند بکنند. در چنین شرایطی، حداکثر توقع دوستان در فدراسیون‌ها این است که به جام جهانی برویم و یا در آسیا مقامی کسب کنیم اما همه ماجرا این نیست. 

وی در ادامه افزود: در وزارت ورزش هم همین‌طور است. وقتی کسی چهار ساله انتخاب می‌شود، نمی‌تواند برنامه ریزی بلند مدت داشته باشد و روی برنامه‌های کوتاه مدت و افرادی که آمادگی مدال‌آوری دارند، سرمایه‌گذاری می‌کند. من پیشنهاد داشتم مسئول ورزش حداقل برای مدت 10 سال در سمت خود باقی بماند تا اوضاع ورزش کشور، سامان داده شود. باید توجه داشت که ورزش‌ها زود بازده نیستند. 

زندی در خصوص به کارگیری افراد غیرمتخصص در فدراسیون‌ها، گفت: به زعم بنده ما باید مجامع فدراسیون‌ها و حتی مجمع عالی وزارت ورزش‌ را طوری تعیین کنیم که افراد از جامعه ورزشی انتخاب شوند. من متوجه نمی‌شوم چرا فردی باید از بیرون ورزشی در فدراسیون آن ورود کند. حال می‌خواهد خوب باشد یا بد. به‌طور مثال همین آقایی که الان وارد فدراسیون فوتبال شده حتی اگر مدیر خوبی باشد، در مدت چهار سال کاری از پیش نمی‌برد. کسانی که فدراسیون را اداره می‌کنند باید از یک مسیری آمده باشند که از جنس همان ورزش باشند. 

نائب رئیس انجمن جهانی نویسندگان و خبرنگاران ورزشی در ادامه با اشاره به بعضی قوانین غلط، خاطرنشان کرد: قوانین غلطی مثل قانون دو شغله‌ها و عدم به کارگیری افراد بالای 60 سال در فدراسیون‌ها، در حال اجرا است. در مورد قانون دو شغله‌ها باید توجه کرد که وقتی در فدراسیون به افراد پول نمی‌دهند، این‌ها مجبور می‌شوند برای تامین مخارج خود در جای دیگری مشغول شوند و بعد دو شغله به حساب می‌آیند و یا قانون منع به کارگیری افراد بالای 60 سال را داریم که اگر شما بررسی کنید در هیچ نقطه دنیا هیچ‌کس را نمی‌بینید که زیر 60 سال رئیس فدراسیون شده باشد؛ ولی ما همه را به خانه فرستادیم. 

منوچهر زندی با بیان این نکته که در انتخابات فدراسیون‌ها تقلب صورت می‌گیرد، تصریح کرد: صددرصد در انتخابات فدراسیون‌ها تقلب می‌شود. به صورت قانونی گروه‌هایی که می‌توانند در مجمع بنشینند، همه دولتی هستند. نمایندگان استان‌ها، نمایندگان باشگاه‌ها و نهاد‌های ذی‌ربطی مثل وزارت آموزش و پرورش و دیگران که می‌توانند حضور داشته باشند، همه وابسته به دولت هستند. این افراد را یا فدراسیون چیده و یا وزارت ورزش. یک تئاتری در انتخابات فدراسیون‌ها بین فدراسیون و وزارت ورزش برقرار است.  

وی در پایان گفت: انتخابات فرمایشی است و متاسفانه به صورت قانونی سر ورزش کلاه رفته است. افراد در مجامع همگی دولتی هستند و من تعجب می‌کنم با اینکه همه به این موضوع واقف هستند اما در انتخابات آبروی افرادی مثل وحید مرادی در شنا و سایر بزرگان عرصه ورزش می‌رود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز