افزایش فشار دشمنان موجب تقویت انسجام ملی می شود
رئیس کمیسیون امنیتی، سیاسی و دفاعی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: یکی از ویژگیهای انسان شناختی ملت بزرگ و ولایی ایران این است که با افزایش فشار دشمن و تحریم ها، انسجام ملی این ملت تقویت میشود در نتیجه تحریمهای دشمن به ضرر خودشان است.
به گزارش ایلنا از همدان، قدیر نظامی روز یکشنبه در همایش علمی دومین کنگره هشت هزار شهید استان همدان اظهار کرد: در دیدار اینجانب با سران یکی از کشورها او پرسید که چرا ایران با وجود بیش از چهار دهه تحریم اما همچنان در حال توسعه و پیشرفت است که در پاسخ چند مولفه عنوان شد.
وی افزود: در این پاسخ اشاره شد که ملت ایران تحریم پذیر نیستند یعنی به هر میزان فشار دشمن به این ملت و کشور افزایش یابد انسجام آنها برای رویارویی با دشمن افزایش می یابد بنابراین طبق تجربیات این فشارها و تحریم ها به ضرر دشمن است.
رئیس کمیسیون امنیتی، سیاسی و دفاعی مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: ایران دارای سابقه تمدنی چند هزار ساله است در حالی که برخی از کشورها کمتر از ۲۰۰ سال از ایجادشان میگذرد.
نظامی ادامه داد: همچنین این کشور دارای ژئوپولتیک منحصر به فرد در عرصه جغرافیای سیاسی است و این ویژگی شاخص به تولید قدرت برای کشورمان کمک می کند در حالیکه دوران ستم شاهی از این ویژگی دیگر کشورها استفاده کرده و ایران پلی برای پیروزی آنها شده بود.
وی گفت: انقلاب اسلامی به ویژه دفاع مقدس به ملت ایران قدرت و اعتماد به نفس داد و این ملت بدون توجه به محدودیت ها از تمامی موانع موجود بر سر راه عبور میکنند.
رئیس کمیسیون امنیتی، سیاسی و دفاعی مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطر نشان کرد: ۱۲۰ توطئه بزرگ علیه این ملت از ابتدای شکل گیری انقلاب تاکنون طرح ریزی شده که هر یک از آنها می تواند یک کشور را ویران کند اما این ملت با سلامت از این توطئه ها عبور کرد.
نظامی، وجود رهبری حکیم در راس امور را از مهمترین عامل عور کشورمان از چالش ها و دستیابی به پیشرفت دانست و افزود: ایرانی ها از نظر آی کیو، صاحب هوش بالایی هستند بنابراین مسایل را به خوب درک و مدیریت میکنند.
وی اضافه کرد: رهبر فرزانه انقلاب به تازگی در سخنرانی فرمودند که «به قله نزدیک شدیم» که باید درباره این جمله تامل شود.
رئیس کمیسیون امنیتی، سیاسی و دفاعی مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: دشمنان می دانند که در جنگ نظامی نمی توانند علیه ما وارد شوند بنابراین صحنه نبرد از جنگ سخت به جنگ شناختی، ادراکی و هیبریدی تبدیل شده است.
نظامی ادامه داد: فرهنگ انقلاب اسلامی از نظر ماهیت بسیار قوی است و به تمام نیازهای جامعه پاسخ می دهد اما از نظر فرهنگی ضعف در ساختارها وجود دارد برای نمونه دشمن با مدیریت فضای مجازی و استفاده از شبکه های اجتماعی، فضای غیر واقعی را در چشم مخاطب واقعی جلوه میدهد.
وی افزود: در جنگ شناختی باید به حرکت های دشمن از ابتدا با نگاه سوءظن توجه داشت مگر خلاف آن ثابت شود که تاکنون ثابت نشده است.
رئیس کمیسیون امنیتی، سیاسی و دفاعی مجمع تشخیص مصلحت اضافه کرد: برای رویارویی در صحنه جدید نبرد با دشمنان این نظام و انقلاب باید ظرفیت ها را افزایش داد و نقطه ثقل این افزایش محیط های علمی، دانشگاهی، اساتید، صاحبان علم، قلم و فرهنگ هستند.