خبرگزاری کار ایران

با راه‌اندازی کنسرسیوم صادرات خرما محقق می‌شود؛

افزایش 30 درصدی صادرات خرما در هرمزگان

افزایش 30 درصدی صادرات خرما در هرمزگان

عضو هیات موسس کنسرسیوم صادرات خرما گفت: با راه اندازی این کنسرسیوم 30 درصد به صادرات خرمای استان افزوده می شود.

به گزارش ایلنا، عضو هیات موسس کنسرسیوم صادرات خرما گفت: 5 واحد فعال خرما در استان (واحدهای بسته‌بندی، صادرات، نگهداری و سردخانه) در این کنسرسیوم حضور دارند.

کاووس کریمی افزود: با راه اندازی کنسرسیوم 30 درصد به صادرات خرمای استان افزوده می شود.

وی گفت: هدف از راه اندازی کنسرسیوم هماهنگی واحدهای فعال در زمینه خرما در استان و جلوگیری از کارهای انفرادی در صادرات محصول خرما است.

دبیر انجمن خرمای استان هرمزگان افزود: توسعه زیرساخت های بسته‌بندی و نگهداری محصول خرما از دیگر برنامه های این کنسرسیوم است.

کریمی گفت: در هرمزگان 50 رقم خرما تولید می شود که 10 نوع مرداسنگ، زرد، مضافتی، کریته، خنیزی ، آل مهتری ، زرک ، خاصویی ، هلیلی و پیارم آن صادراتی است.

خرمای هرمزگان به کشورهای اندونزی ، مالزی ، امارات متحده عربی ، تایوان ، هندوستان ، کشورهای اروپایی ، روسیه و آسیای مرکزی صادر شده است.

بنابر اعلام خبرگزاری صدا و سیما، هرمزگان با برداشت سالانه 148 هزار تن خرما از 38 هزار هکتار مقام چهارم تولید و مقام سوم سطح زیر کشت را دارد.

کنسرسیوم صادرات خرما دومین کنسرسیوم صادرت خرما در کشور است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز