خبرگزاری کار ایران

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران :

بابل، پایلوت رشته حمل و نقل مازندران در سال تحصیلی جدید است/ نیروی انسانی و تجهیزات از چالش مهم آموزش و پرورش

asdasd
کد خبر : ۸۰۸۰۸۸

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران گفت: بابل، پایلوت رشته حمل و نقل مازندران در سال تحصیلی جدید است و اولین گروه از دانش آموزان در این رشته تحصیل خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار  ایلنا، اسفندیار نظری روز یکشنبه در مراسم انعقاد تفاهم نامه توسعه رشته حمل و نقل در مدارس بین حمل و نقل جاده ای و آموزش و پرورش افزود: با توجه به دارا بودن بنادر بزرگی همچون بندر امیرآباد بهشهر و بندر نوشهر نیازمند رشته هایی در این زمینه هستیم.

وی افزود: باید با توسعه این رشته ها تلاش شود تا از ظرفیت دانش آموزان فنی وحرفه ای و کارودانش در رشته های مرتبط با بنادر در آینده استفاده شود.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران با اعلام اینکه در راستای اقتصاد مقاومتی در آموزش و پرورش مازندران با قوت وارد کار شده ایم؛ خاطر نشان کرد: تربیت نیروی انسانی در ابن حوزه از برنامه های مهم ماست.

نظری با اشاره به حضور 42 هزار و 500 دانش آموز رشته های فنی و حرفه ای و کار و دانش در استان مازندران یادآور شد: در فنی و حرفه ای با 35 رشته و در کار و دانش با 95 رشته در مازندران فعال است.

وی گفت: در راستای تفاهم نامه برنامه ششم تویعه و یند تحول بنیادین و توسعه رشته ها در فنی و حرفه ای و کار و دانش با حمل و نقل جاده ای مازندران تفاهم نامه ای را منعقد و با امضای آن تلاش داریم تا در بابل 20 دانش آموز در سال تحصیلی جدید در رشته حمل و نقل تحصیل کنند.

این مسوول اضافه کرد: حمل و نقل رشته محدود است که باید با همت عالی برای مهارت دانش آموزان تلاش شود.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران همچنین گفت: حمل و نقل زیربنای توسعه و اقتصاد است و  اگر قرار است اصلاح و توسعه ای ایجاد شود، مسیر آن در آموزش و پرورش است و امیدواریم با امضای این تفاهم نامه گامی برای هدایت دانش آموزان برای مهارت آموزی بعنوان دغدغه مهم رهبری و ریاست جمهوری برداریم.

نظری اظهار داشت: اگر بناست در حوزه کار و اشتغال فرهنگ کار اصلاح شود نیازمند کارآفرینی است که باید در مدارس نهادینه شود.

وی در ادامه با بیان اینکه براساس برنامه ششم باید 49.26 در رشته فنی و حرفه ای و کارو دانش و مابقی به رشته نظری هدایت شوند؛ تصریح کرد: در حال حاضر برای سال تحصیلی جدید 98- 99 براساس تفاهم نامه 46 درصد دانش آموزان به رشته فنی و خرفه ای و کار و دانش هدایت می شوند و مابقی به رشته نظری هدایت می شوند.

نظری گفت: با توجه به نظام جدید آموزش و پرورش و سند بنیادین، آنچه مهم است؛ دوره هنرستان از دو ساله به سه ساله تغییر کرد و دروس براساس متد و روش جدید و توسعه جهان و کشور در حوزه تکنولوژی، فن آوری و صنعت نوشته شد.

وی افزود: 4هزار و 438مدرسه با 535هزار دانش آموز سال تحصیلی جدید را در استان مازندران را آغاز می کنند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران با اشاره به دو چالش مهم این سازمان گفت: نیروی انسانی و تجهیزات از چالش مهم است که باید نیروی انسانی ماهر  و متخصص تزریق و تجهیزات هم به روز شود. 

نظری اضافه کرد: برای امسال 15میلیارد تومان نیازمند اعتبارات در بخش تجهیزات مدارس و به خصوص مدارس فنی و حرفه ای و کارو دانش هستیم که سه میلیارد تومان اعتبارات تخصیص یافته و امیدواریم با هماهنگی مجلس شورای اسلامی و اعتبارات استانی و ملی در این بهش ها با کمبود تجهیزات روبرو نشویم. 

این مسوول گفت: در سال تحصیلی جدید نیازمند 65 هزار و 460 ساعت آموزشی و 2هزار و 782نفر نیروی انسانی در مدارس مازندران هستیم.

نظری با اعلام اینکه بیشترین چالش نیروی انسانی در دوره ابتدایی، فنی و حرفه ای و کارو دانش است؛ خاطر نشان کرد: در فنی و حرفه ای و کارو دانش و نیروهای تخصصی با خرید خدمات و ماده 28و دانشگاه شهید بهشتی نیروها تربیت شده و وارد بدنه آموزش و پرورش شوند.

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز