خبرگزاری کار ایران

سرلشکر باقری:

امنیت پایدار ما در گرو افزایش قدرت بازدارندگی است

asdasd
کد خبر : ۷۳۵۷۵۴

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد: دشمنان نظام اسلامی همواره با تغییر تاکتیک و به روز شدن از هیچ کوششی برای ضربه به ایران اسلامی کوتاه نیامده‌اند و بر این اساس امنیت پایدار ما در گرو افزایش قدرت بازدارندگی است و همواره باید مبتنی بر تهدیدات و نیازهای دفاعی کشورمان به روز شده و تأمین قدرت کنیم.

به گزارش ایلنا سردار سرلشکر پاسدار باقری با حضور در پنجمین جشنواره تحقیقات صنعتی نیروهای مسلح (سلمان فارسی) به میزبانی مؤسسه تحقیقات و نوآوری دفاعی که با حضور نخبگان، دانشمندان و محققان نیروهای مسلح برگزار شد این جشنواره را فرصت مغتنمی برای ارزیابی و ارتقا طرح‌های تحقیقاتی و صنعتی مورد نیاز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد.

باقری با بیان اینکه موضوع ارزش دانش در اسلام به عنوان یک موضوع اساسی از زمانی که خداوند به قلم سوگند یاد می‌کند و علم ساخت زره را به پیامبر خود داوود نبی (س) عطا می‌کند همواره از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده است، گفت: در قرآن و احادیث، علم و دانش به عنوان قدرت و عامل برتری معرفی شده است و این موضوع حیاتی در ۴۰ سال عمر با برکت انقلاب اسلامی در ابعاد و اضلاع گوناگون جمهوری اسلامی نیز به وضوح دیده می‌شود و مسئولان در هر سمتی که هستند باید به ارتقا علمی و دانش بیاندیشند و آن را با جدیت دنبال نمایند.

وی با بیان اینکه جایگاه پژوهش‌های صنعتی به ویژه در حوزه صنایع دفاعی به عنوان یکی از مؤلفه‌های کسب قدرت می‌باشد، گفت: طرح‌های تحقیقاتی مهم دفاعی به عنوان یک عامل بازدارنده قوی، لحن کشورهای قدرتمند را تغییر می‌دهد و این موضوع نشان دهنده اهمیت تحقیقات به عنوان یک اصل قدرت آفرین است.

باقری با اشاره به موقعیت حساس جمهوری اسلامی ایران و دامنه تهدیدات ۴۰ ساله علیه جمهوری اسلامی بیان کرد: دشمنان نظام اسلامی همواره با تغییر تاکتیک و به روز شدن از هیچ کوششی برای ضربه به ایران اسلامی کوتاه نیامده‌اند و بر این اساس امنیت پایدار ما در گرو افزایش قدرت بازدارندگی است و همواره باید مبتنی بر تهدیدات و نیازهای دفاعی کشورمان به روز شده و تأمین قدرت کنیم.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه بازدارندگی یک موضوع پویا و رشد یابنده است، افزود: ما قائل به مشابه سازی تجهیزات دفاعی نیستیم و همواره باید با تولید دانش، تقویت و توسعه بازدارندگی نو شونده، خلاقانه، نو و پیش رونده و تکیه بر ظرفیت‌های علمی برآمده از داخل بتوانیم امنیت ملی خود را تأمین و حتی فکر گزند به جمهوری اسلامی ایران توسط دشمنان انقلاب اسلامی را از آنها سلب کنیم.

وی در ادامه تأکید کرد: پایداری امنیت کشور و منطقه، تنها با حرکت‌های جدید، خلاقانه و نو در عرصه‌های دفاعی دوام پیدا می‌کند؛ چرا که دشمنان با بودجه‌های هنگفت نظامی صدها برابری دشمنی خود را تداوم می‌دهند.

باقری تصریح کرد: همبستگی و هم افزایی محققان نیروهای مسلح و تلاش یکپارچه و منسجم دانشمندان عرصه نظامی و دفاعی و همچنین مشارکت دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش بنیان و از همه مهم‌تر افق بلند فرمانده معظم کل قوا امام خامنه‌ای عزیز (مدظله‌العالی)، توطئه‌های کور و ناشناخته دشمن از جمهوری اسلامی ایران را با شکست مواجه کرده و باعث شده توطئه‌های گوناگون دشمنان انقلاب اسلامی شکست خورده و آنها نتوانند تصمیمات ۴۰ ساله خود را علیه ایران اسلامی عملی سازند.

باقری با بیان اینکه همه ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران به خصوص ایثار شهدای عزیز و خانواده‌های گرانقدر آنان در همه عرصه‌ها در بازدارندگی نقش مهمی داشته است بیان کرد: روزی ما به عنوان وارد کننده همه محصولات با مشکل جدی و وابستگی مواجه بودیم، اما امروز به برکت خون همین شهدا و تدابیر مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و استفاده از ظرفیت‌های درونی توانسته ایم با استقلال کامل روی پای خودمان بایستیم و تقریباً تمام نیازهای اساسی نیروهای مسلح را با توان و دانش خودمان تولید کنیم که بخشی از آنها را دیگران تا کنون نتوانستند تولید کنند و باید همواره با پوست اندازی و نو شدن و تولید محصولاتی که امروز در دنیا کسی قدرت تولید آنها را ندارد، تدابیر نورانی رهبر فرزانه در گام دوم انقلاب را محقق نمائیم.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح پژوهشگران دفاعی را سر شبکه های خلاقیت در تولیدات مهم صنعتی عنوان کرد و افزود: محققان عرصه دفاعی باید بتوانند نقاط قوت جدیدی خلق نمایند تا به همین نسبت بتوانند تولید قدرت کرده و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی را ارتقا دهند.

باقری تأکید کرد: محققان و تحقیقات صنعتی بایستی پاسخگوی نبردهای مبتنی بر هوشمندی، شبکه محور، تأثیر محور و سایبرنتیک بوده و همواره باید با فرآیند نو شدن و عدم ایستایی سیر تحولی این حوزه را دنبال نماید.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه تمامی تحولات و حرکت‌های خلاقانه ناشی از وجود سرمایه انسانی متعهد و متخصص به بار می‌نشیند، خاطر نشان کرد: سرمایه‌های انسانی گنجینه‌های عظیمی هستند که باید نه تنها از بعدی مادی بلکه در ابعاد معنوی نیز مورد حمایت قرار گیرند.

وی در پایان توجه به چرخه تحقیقات (جایگاه تحقیقات، روش تحقیقات، روش‌های نبرد و آزمایشات متعدد تحقیقات و …)، قطب بندی در تحقیقات صنعتی، بسیج همه توانایی‌ها و امکانات دفاعی کشور را از مهمترین مطالبات در حوزه تحقیقات صنعتی در سطح نیروهای مسلح عنوان کردند.

در پایان این مراسم از تعدادی از خانواده‌های معظم شهدا تحقیقات صنعتی و از نفرات برگزیده در بخش‌های مختلف جشنواره قدردانی شد.

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز