خبرگزاری کار ایران

نماینده مردم مهاباد:

مشکل اصلی سازمان فنی و حرفه‌ای مقاومت در برابر قانون است/ حق و حقوق هزار و ۳۰۷ نفر از معلمان و مربیان باسابقه تضییع شده است

asdasd
کد خبر : ۵۴۲۶۳۵

نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: متاسفانه حق و حقوق ۱۳۰۷ نفر از معلمان و مربیان باسابقه تضییع شده و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از استخدام آنها خودداری می‌کند.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، جلال محمودزاده در جریان نشست علنی امروز مجلس که به طرح سوال او و عبدالکریم حسین‌زاده نماینده مردم نقده و اشنویه از علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اختصاص داشت در سخنانی ضمن عرض تسلیت به دلیل درگذشت جلال طالبانی گفت که مام جلال دوست دیرین دولت و مردم ایران بود و در ادامه در تشریح سوال خود اعلام کرد مربیان حق التدریسی که از ۳۱ استان کشور سال‌هاست است منتظر اجرای قانون استخدام رسمی هستند و این در حالی است که این قانون حدود ۵ سال پیش در مجلس مصوب و برای اجرا ابلاغ شده است.

وی با اشاره به مفاد این قانون که در مجالس هشتم و نهم به تصویب رسید، یادآور شد: سازمان فنی و حرفه‌ای کشور موظف است با رعایت شرایط کشوری و با اولویت مناطق محروم تعداد ۴۸۷۶ نفر از این مربیان فنی و حرفه‌ای را به استخدام رسمی درآورد و این در حالی است که در تبصره‌های ذیل این ماده بر لازم الاجرا بودن آن تاکید شده است اما وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان فنی و حرفه‌ای در این رابطه اقدامی نکرده و حق و حقوق این مربیان را ضایع کرده‌اند.

نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مدت زمان پیش‌بینی شده در قانون برای تهیه آیین‌نامه سه ماه است اما تهیه این آیین نامه‌ها بیش از دو سال و نیم زمان برده که این مساله نشان می‌دهد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان فنی و حرفه‌ای نسبت به اجرای این قانون مقاومت می‌کنند.

وی گفت: متاسفانه حق و حقوق ۱۳۰۷ نفر از معلمان و مربیان باسابقه تضییع شده و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از استخدام آنها خودداری می‌کند. همچنین در حالی تکلیف ۱۲۴۰ نفر از مربیان مشخص نشده و هر روز بین تهران و شهرستان‌ها در تردد هستند از میان ۴۶۰۰ نفر از مربیان حق التدریس کشور فقط تعداد اندکی تعیین تکلیف شده است.

جلال محمودزاده در بخش دوم سخنانش خطاب به علی ربیعی اعلام کرد: آقای وزیر گفتند ملزم به اجرای قانون هستیم اما وقتی در طول پنج سال قادر به اجرای این قانون نبودید کی می‌خواهید و می‌توانید آن را اجرا کنید.

 وی ادامه داد: آقای ربیعی گفتند این مساله مربوط به دوره ایشان نبوده و تصویب این قانون پیش از آن اتفاق افتاده است. شما دو دوره و حدود ۴ الی ۵ سال وزیر بودید چگونه نتوانستید در این سال‌ها حدود ۴ هزار نفر را تعیین تکلیف کنید. آمار ۴۸۷۶ نفر آماری دقیق است و نشان می‌دهد این تعداد مربی بلاتکلیف داریم.

نماینده مهاباد در مجلس یادآور شد: آیا قانونی که در سال ۹۱ لازم الاجرا بوده نباید تاکنون اجرایی شده باشد و این درست است که قانون سال ۹۳ را به عنوان بهانه برای عدم اجرای قانون سال ۹۱ مطرح کنیم. وقتی مربی در سال ۹۳ برنامه کلاسی نداشته گناه او چیست.

او خاطرنشان کرد: آقای وزیر بر اهمیت مهارت آموزی و شعار هر ایرانی یک مهارت اشاره کردند اما سوال اینجاست که این شعارها باید توسط چه کسی اجرایی شود آیا همین مربیان نیستند که باید مشغول به کار شده و این مساله را حل کنند چرا به آنها ظلم می‌کنید.

محمودزاده در پایان گفت: مشکل اصلی سازمان فنی و حرفه‌ای مقاومت در برابر قانون مصوب مجلس است وقتی قانونی در مجلس به تصویب می‌رسد دولت باید آن را اجرا کند و شورای نگهبان نیز باید ظرف ۱۰ روز مصوبات مجلس را بررسی کند و در غیر اینصورت این مصوبات لازم الاجرا است بنابراین قانون باید همان زمان که تصویب شد اجرایی نیز می‌شد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز