خبرگزاری کار ایران

وزیر دادگستری در جمع ذی‌حسابان دستگاه‌های اجرایی:

ایجاد سازمان‌های موازی، عامل رقابت‌های کور و فساد است

وزیر دادگستری گفت: آرمان ما رسیدن به جامعه‌ای عاری از فساد است و ما برای همین موضوع انقلاب کرده‌ایم.

به گزارش ایلنا، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری در هشتمین همایش هم‌اندیشی ذی‌حسابان و مدیران کل امور مالی دستگاه های اجرایی مرکز که در وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد، ضمن تبریک ایام دهه فجر، مبارزه با فساد را یکی از اهداف اصلی انقلاب اسلامی برشمرد.

وزیر دادگستری با بیان اینکه فساد بزرگ طاغوت بود گفت: انقلاب ما برای مبارزه با طاغوت و فساد شکل گرفت و همه حرف و پیام انقلاب این بود که ما پیرو حق هستیم، نسبت به باطل موضع داریم و به سادگی از کنار آن نمی گذریم.

او افزود: ۳۷ سال از عمر انقلاب می گذرد و ما هر روز شاهد استقرار، ثبات، شکوه و عظمت آن هستیم؛ ملت ما با سرافرازی مفتخر است که یکپارچه قیام کرده و در این قیام هم به ظرفیت عظیم خود پی برد و هم رهبر خود را پیدا کرد.

برجام یعنی اقتدار ایران اسلامی

پورمحمدی در خصوص تحقق برجام تصریح کرد: برجام یعنی شکوه ملت ایران، اقتدار ایران اسلامی و ارایه توانمندنی یک ملت؛ چرا که دست یابی به تفاهمی در این سطح و امضاء کردن قرارداد با قدرت‌های جهانی در چنین ترازی و با چنین اقتداری، نشان دهنده قدرتمندی نظام ماست.

وی افزود: مهم آن است که ما دولتمردان، قدرت انقلاب، مردم، رهبری و فرهنگ انقلاب را دریابیم و اگر این قدرت را به خوبی تجلی و ارایه دهیم، قدرت‌های جهانی چاره ای جز تسلیم نخواهند داشت؛ امروز نیز اگر خداپرستی، دین داری و حتی اسلام در مذاهب مختلف آن، در دنیا برجسته شده به دلیل انقلاب شکوهمند اسلامی است.

مبارزه با فساد یکی از شعارهای اصلی نظام است

وزیر دادگستری در ادامه جلسه ضمن بیان این مطلب که مبارزه با فساد یکی از شعارهای اصلی نظام است اظهار کرد: همگی در مورد اینکه در زمینه فساد اداری دچار مشکل هستیم اتفاق نظر داریم، این در حالی است که آرمان ما رسیدن به جامعه ای عاری از فساد است و اصولا ما برای همین موضوع انقلاب کرده‌ایم.

وی افزود: ما به توانمندی و سلامتی مدیران خود باور داریم و نه تنها مدیران بلکه کارمندان ما نیز بسیار توانمند و وظیفه شناس هستند، اما این سئوال مطرح است که آیا خروجی و بازده کار، مناسب و مورد رضایت است؟ حال آنکه ابزار، تکنیک‌ها و مدل‌های موفق بسیاری در مبارزه با فساد وجود دارند و کشور ما نیز توانمندی بالایی دارد.

پورمحمدی با اشاره به تمایل شدید کشورها و شرکت‌های بزرگ بین المللی برای انعقاد قرادادهای همکاری و تجاری با کشور تصریح کرد: کشور ما دارای بالاترین آمار فارغ‌التحصیلان رشته های مهندسی است که این موضوع ظرفیت بسیار بزرگ و بی‌بدیلی را برای پیشرفت و توسعه اقتصادی فراهم کرده است؛ اما با وجود چنین قابلیت‌ها و توانایی‌هایی، دارای نرخ بهره‌وری و رشد پایینی هستیم.

وی در ادامه ضمن تاکید بر لزوم ایجاد تحول در نظام‌های مالی و اداری گفت: رهبری معظم با هوشمندی و فراست، میانگین نرخ رشد ۸ درصدی را برای برنامه ششم توسعه در نظر گرفته‌اند که برای تامین نظر ایشان نیازمند ایجاد تحول در نظامات مالی، اداری و اقتصادی هستیم.

پایه سلامت اداری بر تحقق دولت الکترونیک است

وزیر دادگستری با اشاره به ضریب نفوذ بالای اینترنت و موبایل در کشور، از عقب ماندگی دولت در این عرصه انتقاد و اظهار کرد: گردش مالی الکترونیکی در کشور ما در سال ۱۳۹۳ بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است که نشان می‌دهد جامعه ما از «دولت الکترونیک» نیز عبور کرده و به «دولت موبایل» رسیده است؛ اما دولت در این خصوص دچار عقب‌ماندگی است و شیوه تبادلات، هنوز به شکل سنتی انجام می‌گیرد.

او در خاتمه عزم دولت در اصلاح نظام اداری و مبارزه با فساد را بسیار جدی توصیف کرد و گفت: وزارت امور اقتصادی و دارایی محور اصلاحات نظام مالی و رکن سلامت کشور است و در مورد ایجاد سازمان‌های موازی برای مبارزه با فساد نیز همانگونه که بارها تاکید کرده‌ایم، معتقدیم چنین اقدامی خود عامل فساد خواهد بود؛ چرا که مبدا رقابت‌های کور و انحراف‌دهنده است.

بر اساس این گزارش در این نشست که به ابتکار «مرجع ملی کنوانسیون مبارزه با فساد» برگزار شد علاوه بر ذیحسابان و مدیران کل امور مالی دستگاه های اجرایی مرکز، دادستان و معاون دیوان محاسبات کشور، مدیر عامل سازمان حسابرسی و مقام‌های عالی وزارت امور اقتصادی و دارایی در آن حضور داشتند.

کد خبر : ۳۴۳۶۸۰