خبرگزاری کار ایران

طاهری در نطق میان دستور:

بهره‌گیری از حقوق بین‌المللی بدون وجود قدرت داخلی کشور بی‌نتیجه است

بهره‌گیری از حقوق بین‌المللی بدون وجود قدرت داخلی کشور بی‌نتیجه است

نماینده مردم «شبستر» در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود گفت: اتکا به وعده های قدرت های بزرگ بیهوده است و بهره گیری از حقوق بین المللی بدون وجود قدرت داخلی کشور بی نتیجه است. بی شک بهره گیری از ابزار دیپلماسی،نیازمند داشتن قدرت دفاعی برتر است.

به گزارش ایلنا، محمود طاهری در نطق میان دستور جلسه علنی امروز (سه شنبه ۳۱ تیرماه) مجلس شورای اسلامی ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله حسین، در صحن مجلس گفت: شهادت تنی چند از فرماندهان رشید نیروهای مسلح کشور، دانمشندان و مردم عزیز که مورد حمله رژیم سفاک صهیونیستی قرار گرفته و به شهادت رسیدند را تسلیت عرض می کنم.

نماینده مردم «شبستر» در مجلس در ادامه با اشاره به حمله رژیم صهیونی به مواضع ایران، گفت: دلایل مضحک امنیتی رژیم صهیونی به بهانه مقابله با توسعه برنامه هسته ای کشورمان فقط دستاویزی برای این یورش بوده است؛ حقیقت ماجرا این است که چنین حمله ای اولا با هدف بی ثابت سازی کل ساختار حاکمیتی کشور و تجزیه ایران بزرگ بود و بی شک افزایش قدرت ایران تهدیدی استراتژیک و وجودی برای رژیم اسرائیل است.

این نماینده مجلس بیان کرد: ثانیا؛ شرایط ناپایدار رژیم صهیونی دلیل دیگری برای این یورش به ایران بود؛ رژیمی که درگیر بحران های داخلی است و از فساد سیاسی و اقتصادی و اعتراضات مردمی در رنج می باشد. این رژیم با یورش وحشیانه و تروریستی اخیرش در صدد بود با فرافکنی و گشودن جبهه خارجی توجه افکار عمومی مردمش را منحرف سازد و دستاویزی برای نجات خود بیابد.

وی با بیان اینکه نقش آمریکا در این حملات و حمایت همه جانبه از اسرائیل کاملا آشکار بود،گفت: بی شک بدون داده‌های اطلاعاتی و کمک در ره گیری های موشکی و هماهنگی نظامی آمریکا، اسرائیل برای چنین عملیاتی ناتوان بود. با این حال شلیک موشک های پیشرفته از سوی ایران به طور بنیادین فضای تاکتیکی درگیری را به نفع ایران تغییر داد و به طور موثر ضعف های شبکه دفاعی اسرائیل را آشکار ساخت و سامانه چند لایه اسرائیل را از همه جدا کرد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جنگ تحمیلی با همه تلخکامی هایش درس های بزرگی برای ما داشت،گفت: نخست آنکه مشخصی گردید ستون های استوار امنیت ملی ایران، اتحاد مردم عزیز کشورمان می باشد. مردم ایران نشان دادن در مقابل تهدیدات خارجی یک دل و یک صدا ایستاده اند و آماده دفاع از منافع ملی هستند.

وی بیان کرد: دوم اینکه معلوم شد اتکا به وعده های قدرت های بزرگ بیهوده است و بهره گیری از حقوق بین المللی بدون  وجود قدرت داخلی کشور بی نتیجه است. بی شک بهره گیری از ابزار دیپلماسی، نیازمند داشتن قدرت دفاعی برتر است.

این نماینده مجلس تصریح کرد: همچنین این جنگ نشان داد موفقیت جنگهای امروزی نیازمند سرمایه گذاری در الگوریتم های مبتنی بر هوش مصنوعی، سلاح های انرژی هدایت شده و اقدامات متقابل پهباد های کم هزینه، اطلاعات پیش بینی کننده،سازوگاری سریع و پیام رسانی استراتژیک است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: همچنین دیپلماسی عمومی و ارتباطات استراتژیک، عملیات روانی و تسلط اطلاعاتی اکنون در کنار قدرت هوایی و جنگ سایبری به عنوان  ستون های اصلی دفاع ملی مدرن قرار دارند. علاوه بر آن تقویت فضای رسانه ای برای جلوگیری از روایت سازی های جعلی از سوی امپراطوری رسانه ای استکباری ضروری است به طوری که روایت ملی از حوادث باید با سرعت و دقت و گستره بیشتری همراه شود.

وی با اشاره به مهمترین اولویت بعد از جنگ برای کشور بیان کرد: مهمترین اولویت بعد از جنگ تقویت هرچه بیشتر بنیه دفاعی کشور بوده و باید مسیری برای شکوفایی  آینده اقتصاد کشور و رفاه مردم عزیز ترسیم کرد.

وی با بیان اینکه کشور با ناترازی های متعددی مواجه است؛ گفت: مرکز ثقل این ناترازی ها کلان در حوزه های مدیریتی، مالی و انرژی و آب است. برای رفع این ناترازی ها نیاز به یک فرآیند در تحول اقتصادی است. در آغاز این فرآیند باید در نظر داشت که مراحل مورد نظر را واقع بینانه و با در نظر گرفتن محدودیت های ساختاری،فرهنگی،سیاسی و ظرفیت اجرایی و امکانات مالی کشور ترسیم کنیم.

وی با بیان اینکه اولویت این تحول اقتصادی را می توان در سه فاز کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت متصور شد؛ تاکید کرد: در کوتاه مدت تلاش برای برقراری ثبات در اقتصاد کلان، ثبات سیاسی و اجتماعی و ظرفیت اجرایی کارآمد،  توجه ویژه به درد بزرگ خروج سرمایه ها از کشور به ویژه نخبگان ، پرهیز از جناح بازی ها، تبعیض، بی عدالتی ،ویژه خواری و از بین بردن زمینه رانت خواری باید مدنظر قرار گیرد.

این نماینده مجلس تصریح کرد: در میان مدت می توان هدف کلی سیاست گذاری را در مسیر جامعه ای هوشمند که در آن خلاقیت ، نوآوری و کارآفرینی در فعالیت های دانش محور متمرکز در بخش خصوصی که موتور اصلی رشد اقتصادی کشور است، متصور شد. در چنین تحول راهبردی می توان در آمد نفت را منحصر به سرمایه گذاری در عملیات توسعه و سازندگی زیرساخت های لازم برای یک اقتصاد دانش محور در نظر گرفت.

وی ادامه داد: در بلند مدت افزایش قابل ملاحظه مشارکت مردم در نیروی کار از ۴۰ به ۶۰ درصد. تقویت حاکمیت قانون و بهبود فضای کسب و کار و تشویق بیشتر سرمایه گذاری خارجی،سرمایه گذاری گسترده در توسعه سیستم های هوش مصنوعی و دیجیتالی شدن عملیات اقتصادی، رسیدگی جدی به مسائل زیست محیطی  به ویژه چالش کمبود آب، توجه ویژه بر مدیریت یکپارچه انرژی از طریق مدیریت یکپارچه انرژی، فعال شدن گسترده در حوزه تولید انرژی غیر فسیلی،مدیریت کارآمد قیمت گذاری بر انواع انرژی مصرفی باید مد نظر قرار گیرد.

این نماینده مجلس با اشاره به مسائل و مشکلات حوزه انتخابیه خود گفت:از وزیر راه و شهرسازی می خواهم در تکمیل جاده سوفیان – شبستر – سلماس که بیش از ۲۰ سال از آغاز احداث آن می گذرد و اجرای تقاطع های غیر همسطح در آن تسریع کند. همچنین  از وزیر تقاضا دارم که در بهسازی و آسفالت راه های روستای تسریع کند. از وزیر نیرو می خواهم درباره افزایش تخصیص آب سطحی و شهرستان مطابق وعده های داده شده تسریع کند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز