یوسفی در گفتوگو با ایلنا:
مصوبه جبران خسارت لوازم خانگی و خودرو و بازسازی منازل بلاتکلیف مانده است/ ضرورت ساخت پناهگاه و پیشبینی برخی اتفاقات در زمان جنگ سخت

رئیس فراکسیون مدیریت شهری ، روستایی و شوراهای شهر و روستای مجلس گفت: مصوبه حمایت و جبران خسارت کسانی که در این جنگ تحمیلی ۱۲ روزه آسیب دیدهاند؛ از بازسازی منازل تا جبران هزینههای لوازم خانگی و خودروهایی کهخسارت دیدند، بلاتکلیف مانده که باید هرچه سریعتر اجرایی شود.
مجتبی یوسفی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، درباره ضرورت ساخت پناهگاه و توسعه زیرساختهای کشور برای استفاده در مواقع بحرانی عنوان کرد: یکی از موضوعاتی که در دوران پساجنگ تحمیلی ۱۲ روزه باید به آن توجه کنیم، حوزه عمرانی است.
رئیس فراکسیون مدیریت شهری، روستایی و شوراهای شهر و روستای مجلس ادامه داد: ضمن تشکر از اقدام جهادی رئیس جمهور، وزرا و سران کشور که همگی تلاش کردند خللی در خدمترسانی به مردم صورت نگیرد، باید مصوبه حمایت و جبران خسارت کسانی که در این جنگ تحمیلی ۱۲ روزه آسیب دیدهاند از بازسازی منازل تا جبران هزینههای لوازم خانگی و خودروهایی که خسارت دیدهاند و بلاتکلیف ماندهاند ، هرچه سریعتر اجرایی شود.
وی خاطرنشان کرد: حدود هزار واحدی که آسیب دیدهاند محل کسب و تجاری بودهاند. آن مهدکودکی که آسیب دید که این جنایت جنگی رژیم صهیونیستی و آمریکا بود، معیشتشان بیش از یک ماه است که با مشکل روبهرو شده است، چه کسی بناست این خسارت را جبران کند؟ از دولت، رئیسجمهور و سران قوا که تلاش جهادی در این مدت داشتند تشکر میکنم انتظارمان این است که هرچه زودتر این مصوبه را به جهت حمایت از آسیبدیدگان اجرایی کنند.
یوسفی با اشاره به این که اقدام بعدی این است که باید مقامسازی سازهها مورد بررسی قرار گیرد، گفت: یک مطالعهای را سازمان نظام مهندسی انجام داد و آن این بود که با توجه به اینکه برخی از سازهها قدیمی بودند اگرچه عزیزانی را آنجا از دست دادیم، ولی سازهها مقاومتشان را از دست نداده بودند و این نشان میدهد بعضی از سازههای ما از نظر نظام فنی و مهندسی و ساخت واحد مسکونی نمره قبولی گرفتند و برخی هم خیر که اینها همگی در حوزه نظارت سنجیده خواهد شد.
وی ادامه داد: واقعیت و ضرورت دیگری که نمیتوان کتمان کرد، در حوزه استحکامات، پناهگاهها و پیشبینی برخی از این اتفاقات است که باید اقدامات و تابآوری چه در زمان جنگ سخت مانند جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و چه در حوزه خدماترسانی بعد و قبل از حوادث صورت گیرد.
رئیس فراکسیون مدیریت شهری، روستایی و شوراهای شهر و روستای مجلس خاطرنشان کرد: در حوزه خدماترسانی آتشنشانی، اورژانس، هلال احمر، نیروهای امدادی و بنیاد مسکن الحق و الانصاف تلاش کردند که از آنها تشکر میکنیم اما در مقابل در حوزه ماشین آلات و ابزارآلات روز که اتفاقا توان داخلی برای تولید آن وجود دارد ضعف داشتیم و باید تاکید کرد نیروهای امدادی ما با این شرایط کار جهادگونه کردند و مانند حادثه پلاسکو با جان خودشان آمدند و مشکلات مردم را حل کردند.
وی یادآور شد: در حوزهای مانند سوخت وزارت نفت اقدام جهادی کرد. شرکت پالایش و پخش در تامین سوخت، توزیع و رساندنش به جایگاه بسیار خوب عمل کرد اما در حوزه حمل و نقل و زیرساختها به نوعی کمبودها مشخص شد؛ ما در یک دهه گذشته از حدود بیش از ۱۵ هزار اتوبوس قابل استفاده برون شهری که داشتیم، به ۷ هزار اتوبوس رسیدهایم که در ایام خاص، مناسبتهای ملی و مذهبی مانند اربعین و عید نوروز و ایام جنگی که بیشتر از آنها استفاده میشود ما دچار مشکل هستیم یا از سوی دیگر در ناوگان هوایی مشکل داریم که باید برطرف شود.
یوسفی گفت: این بدان معنا نیست که ما در طرف تقاضا بایستیم و با مولفه قیمت سخن بگوییم که باید تاکید کنم ما مخالف هرگونه افزایش قیمت هستیم اما حواسمان به ورشکستگی ایرلاینها و شرکتهای حمل و نقل درون و برون شهری باشد.
وی تاکید کرد: نکاتی که بیان شد در شرایط پساجنگ باید در نظر گرفته شود و اینها را در کمیسیون عمران و فراکسیون مدیریت شهری و روستایی دنبال خواهیم کرد؛ چراکه سرمایهگذاری در حوزه زیرساختها هزینه نیست بلکه به نوعی پیشران و مولد اقتصادی است.