خبرگزاری کار ایران

نصیرپور در گفت‌وگو با ایلنا:

عمق نفوذ دستگاه‌های اطلاعاتی دشمن بیش از تصور ما بود/ با ارسال پیامک، نمایندگان را تهدید و به رئیس‌جمهور و وزیر خارجه توهین می‌کنند/ سربازان سایبری را متوقف کنید

عمق نفوذ دستگاه‌های اطلاعاتی دشمن بیش از تصور ما بود/ با ارسال پیامک، نمایندگان را تهدید و به رئیس‌جمهور و وزیر خارجه توهین می‌کنند/ سربازان سایبری را متوقف کنید

اگر اتفاق ویژه‌ای مانند شهید رئیسی رخ ندهد، سه سال این دولت مستقر است

یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: یک تعدادی از دوستان افسر ارشد دیپلماسی‌مان را تهدید به استیضاح می‌کنند این هم آثار روانی در جامعه دارد که باعث انشقاق می‌شود و به آن انسجام اجتماعی که برای جنگ ۱۲ روزه ایجاد شده، آسیب می‌زند. هم افسران دیپلماسی را تضعیف می‌کند و هم به دشمن پیام می‌دهد که این افراد که با شما مذاکره می‌کنند، زیر پایشان محکم نیست. طبیعتاً دشمن هم دشمنی خودش را می‌کند و از این نقطه حداکثر استفاده را خواهد کرد. لذا من به برادران و عزیزانی که برای ایران آباد تلاش می‌کنند، توصیه می‌کنم توجه داشته باشند و این سربازان سایبری را متوقف کنند.

مجید نصیرپور در  گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره این که  پس از اعلام  آتش‌بس جنگ تحمیلی ۱۲ روزه  مشاهده می‌شود به جای اینکه برخی دنبال تقویت همگرایی ملی باشند مسائل مختلفی مانند عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور را در این مقطع مطرح می‌کند، این رفتارها چه  پیامی مخابره می‌کند، عنوان کرد: یکی از اشکالاتی که در جامعه سیاسی ما وجود دارد و متأسفانه آزاردهنده هم هست، نبود یک سازوکار و یک اخلاق و رفتار سیاسی متاثر از منافع ملی است. این موضوع به عدم آموزش در سال‌های قبل برمی‌گردد و اینکه احزاب ما  یا دستگاه‌های مسئول مانند وزارت کشور نتوانسته‌اند یک رفتار حزبی و مهندسی‌شده را منطبق بر منافع ملی و امنیت ملی تعریف کنند.

آنچه به آن توجه نمی‌کنیم این است که ما یک دشمن واحد داریم

این نماینده مجلس شورای با بیان اینکه احزاب همه همت‌شان در حوزه‌های سیاسی منحصر به انتخابات‌ می‌شود، خاطرنشان کرد: پس از انتخابات هم مشاهده می‌کنیم احزاب  عملاً فعالیت حزبی به معنای واقعی‌شان  را ندارند در صورتی که حتما کارگاه‌های آموزشی باید توسط احزاب برگزار شوند تا اعضای آن‍‌ها بدانند که عضویت در یک حزب به معنای مخالفت با همه رفتارها و تصمیمات حزب مقابل نیست.

وی ادامه داد: این عدم آموزش متأسفانه در همه سطوح کنشگران سیاسی و اجتماعی ما وجود دارد  برای همین است  وقتی در یک موضع و موقعیت قرار می‌گیریم، تصور می‌کنیم باید همه موجودیت طرف مقابل را زیر سؤال ببریم، غافل از اینکه ما درون یک کشتی نشسته‌ایم و آنچه که ما رفتار  و یا ابراز می‌کنیم، صرف‌نظر از نگاه خودمان، باید ببنیم آثار و تبعاتش چیست؟ یا به تعبیر رهبری پیوست  سیاسی و اجتماعی آن چگونه خواهد بود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی  با بیان این که آن چیزی که توجه نمی‌کنیم این است که ما یک دشمن واحد داریم، یادآور شد:  ما در همین جنگ ۱۲ روزه هم دیدیم که همه دستگاه‌های نظامی و اطلاعاتی آمریکا با تمام ظرفیت پشت دستگاه‌های مرتبط رژیم صهیونیستی  بودند و با انتقال داده‌ها و امکانات و اطلاعات و حتی تجهیزات نظامی، از این مأمور منطقه‌‌ای شان به بالاترین وجه حمایت کردند. طبیعی است که آن‌ها همه رفتارها و گفتارهای ما را دریافت می‌کنند و درباره آن تحلیل  و نقاط ضعف و قوت ما را شناسایی می‌کنند و حتماً روی نقاط ضعف و قوت ما سرمایه‌گذاری لازم را انجام می‌دهند و  مصداق این امر هم آن  ضرب‌المثل قدیمی  است که می‌گویند  "تفرقه بینداز و حکومت کن".

عمق نفوذ دستگاه‌های اطلاعاتی دشمن  بیش از آنچه که ما تصور می‌کردیم،  بود

اگر اتفاق ویژه‌ای مانند مرحوم شهید رئیسی رخ ندهد،  سه سال این دولت مستقر است

نصیرپور بیان کرد: این روزها همه معترف هستیم که دستگاه‌های اطلاعاتی دشمنان  و عمق نفوذ اطلاعاتی‌شان بیش از آن است که ما تصور می‌کردیم. در این فضا، باید همه کنشگران سیاسی ما توجه داشته باشند که ما یک دولت داریم و انتخابات‌مان هم اخیراً برگزار شده و  اگر اتفاق   ویژه‌ای مانند شهادت مرحوم  رئیسی رخ ندهد،  سه سال این دولت مستقر است.

وی افزود: در میان آنچه که  منتقدین دولت شعار می‌دهند و   با  شعار انقلابی‌گری  همه حرف‌های درست و غلط خودشان را بعضاً  مطرح می‌کنند باید توجه داشت که همه آن حرف‌ها اگر بنایی بر اجرا داشته باشد، دولت مستقر باید آن‌ها را اجرا کند. حتماً شایسته ما و این کشور با داشتن چنین سابقه فرهنگی است که  از ادبیات فاخر استفاده کنیم و حتی اگر از لوازم نظارتی احزاب یا ظرفیت‌های قانونی بخواهیم استفاده کنیم، این را با ادبیات مناسب منتقل کنیم و این حتما ضرورت است و همه جریان‌های سیاسی ما باید به آن توجه کنند.

دشمن از طرح موضوع عدم کفایت یا حتی استیضاح وزیر خارجه استفاده می‌کند

این نماینده مجلس شورای اسلامی  با اشاره به این که متأسفانه یک جریان سیاسی که به هر حال موافق انتخاب آقای پزشکیان نبود الان هم دست از مخالفت‌های خود برنداشته است، یادآور شد: آقای دکتر پزشکیان با شعار  وفاق آمدند و تلاش کردند همه جریانات سیاسی کشور را در کابینه و سطوح بسیار عالی قرار دهند که من خودم منتقد بودم که چرا در این حد واگذاری موقعیت‌های حساس دولتی به دیگر جریان‌ها صورت گرفته است ولی به هر حال آقای پزشکیان به عنوان رئیس‌جمهور این انتخاب را داشتند و مجلس هم همراهی کرد. دوستان در جریان قدرت الان سهم دارند و باید توجه داشته باشند که به هر دلیلی، حرف‌هایی که می‌زنند را سنجیده مطرح کنند. حتماً دشمن از  طرح موضوع عدم کفایت چه برای دولت، چه برای رئیس‌جمهور یا حتی استیضاح وزیر استفاده می‌کند.

وی تاکید کرد: ما به طور قطعی از همه نیروهای مسلح‌مان در همه سطوح حمایت می‌کنیم  ولی این میدان یک جبهه ندارد، این میدان دو جبهه دارد. جنگ مدرن در دو جبهه در حال اتفاق افتادن است؛  یکی میدان است   که  مربوط به نیروهای  نظامی است و نیروهای مسلح ما افتخار آفریدند و همه بدون استثنا از آن حمایت می‌کنند. حتی منتقدین وضعیت موجود هم در جنگ ۱۲ روزه تمام قد از نیروهای مسلح‌مان حمایت کردند. ملاحظه کردید که حاج حسن خمینی و همه عزیزان نه یک بار، دو بار یا سه بار، اعلام حمایت کردند و آمادگی خود را برای همکاری اعلام کردند. از طرفی هم دولت تمام تلاشش را کرد، اما این میدان فقط یک میدان نظامی نیست. بلکه میدان دیپلماسی هم  وجود دارد.  بنابراین میدان  و دیپلماسی  دو بال   هستند. 

دوستانی که افسر ارشد دیپلماسی‌مان را تهدید به استیضاح می‌کنند به دشمن پیام می‌دهند زیر پای مذاکره‌کنندگان ما محکم نیست

سربازان  سایبری را متوقف کنید

این نماینده مجلس با بیان این که ما باید هم در میدان نظامی با قدرت حاضر باشیم و هم در میدان دیپلماسی با قدرت حضور داشته باشیم، عنوان کرد: دوستانی که شعار حمایت از انقلاب و جمهوری اسلامی و رهبری را می‌دهند، چرا توجه نمی‌کنند که تضعیف دستگاه دیپلماسی در میدان مبارزه کار صحیحی نیست. نمی‌شود که ما ژنرال دیپلماسی‌مان را با مأموریتی که   توسط نهاد حاکمیت به او داده می‌شود  و  توسط  شورای عالی امنیت ملی  همه موضوعات بررسی می‌شود و حتی اجزا و جزئیات آن دیکته می‌شود  و وزارت  خارجه بر اساس مأموریت‌اش برای انتقال و مطالبه حقوق مردم در میدان دیپلماسی وارد می‌شود، تضعیف کنیم. یک تعدادی از دوستان افسر ارشد دیپلماسی‌مان را تهدید به استیضاح می‌کنند این هم آثار روانی در جامعه دارد که باعث انشقاق می‌شود و به آن انسجام اجتماعی که برای جنگ ۱۲ روزه ایجاد شده، آسیب می‌زند. هم افسران دیپلماسی را تضعیف می‌کند و هم به دشمن پیام می‌دهد که این افراد که با  شما مذاکره می‌کنند، زیر پایشان محکم نیست. طبیعتاً دشمن هم دشمنی خودش را می‌کند و از این نقطه حداکثر استفاده را خواهد کرد. لذا من به برادران و عزیزانی که برای ایران آباد تلاش می‌کنند، توصیه می‌کنم توجه داشته باشند و این سربازان  سایبری را متوقف کنند. 

برخی ماموریت دارند با ارسال پیامک نمایندگان را تهدید و به رئیس‌جمهور و وزیر خارجه توهین کنند

نصیرپور ادامه داد: به کسانی که به آن‌ها مأموریت داده‌اند با پیامک‌ها و اس‌ام‌اس‌هایی که به همه، به‌خصوص نمایندگان مجلس ارسال می‌کنند؛ آن‌ها  را تهدید کنند و به آنها توهین کنند و به رئیس‌جمهور و وزیر خارجه  توهین  کنند باید گفت  این کار درستی نیست و به نظرم کسانی که این جریان را هدایت می‌کنند، باید توجه داشته باشند که این کار آب به آسیاب دشمن ریختن است.

وی گفت: ما همین روزهای گذشته در جلسه غیرعلنی شاهد بودیم که رئیس مجلس تمام جزئیات را توضیح دادند که  تا چه حدی از رفتارها را شورای عالی امنیت ملی کنترل می‌کند و همه امور تحت نظارت و فرماندهی است، لذا من تقاضا دارم که دوستان کمی بیشتر به منافع ملی فکر کنند. 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز