خبرگزاری کار ایران

پاسخ مثبت نیروی دریایی سپاه به درخواست کمک شناور تجاری خارجی در تنگه هرمز

asdasd
کد خبر : ۱۳۶۴۴۵۹

فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی سپاه پاسداران از پاسخ مثبت فرماندهی و کنترل تنگه هرمز منطقه یکم نیروی دریایی سپاه به درخواست کمک کشتی تجاری خارجی در تنگه هرمز و رفع نگرانی آن خبر داد.

به گزارش ایلنا، سردار دریادار دوم پاسدار عباس غلامشاهی، فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی سپاه پاسداران گفت: در بعد از ظهر شنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۱۵، یک فروند کشتی تجاری با پرچم جزایر مارشال در هنگام ورود به تنگه هرمز بر روی کانال دریایی بین‌المللی ۱۶ درخواست کمک می‌کند که فرماندهی و کنترل تنگه هرمز سریعا با این کشتی تماس برقرار کرده و پس از بررسی درخواست و وضعیت منطقه، از حضور شناورهای سبک غیرنظامی در نزدیکی این شناور رفع نگرانی و ابهام شد.

وی با بیان اینکه فرماندهی و کنترل تنگه هرمز به محض درخواست کمک کشتی تجاری، با کاپیتان کشتی مذکور ارتباط رادیویی برقرار کرده و موضوع کمک را جویا می‌شود که کاپیتان کشتی اعلام می‌دارد که سه فروند قایق سبک کوچک غیرنظامی در فاصله چند مایلی از کشتی مشاهده کرده و نگران مزاحمت آنها برای خود است، اظهار داشت: متعاقبا با همکاری و تعامل با کشور همسایه (به دلیل قرار گرفتن موقعیت کشتی در آب‌های سرزمینی آن کشور) پس از بررسی و حضور میدانی، نگرانی کاپیتان کشتی رفع و او نیز با تشکر و اطمینان خاطر به مسیر دریانوردی خود ادامه می‌دهد.

فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی سپاه ادامه داد: موضوع تامین امنیت، امدادرسانی و پاسخ به موقع به درخواست کمک شناورها و کشتی‌های در حال تردد در تنگه هرمز و خلیج فارس امری همیشگی بوده و تازگی نداشته است و قطعا هم ادامه خواهد داشت. متاسفانه رسانه‌های معاند به صورت غیرحرفه‌ای و بدون پایبندی به اخلاق رسانه‌ای، به ایجاد فضای نا‌امنی دامن زده و با انتشار اخبار کذب در پی توجیه حضور نامشروع و غیرموجه کشورهای فرامنطقه‌ای در خلیج‌فارس هستند.

غلامشاهی با اشاره به رصد لحظه‌ای و همه‌جانبه تحرکات شناورهای فرامنطقه‌ای، در منطقه ماموریتی نیروی دریایی سپاه تصریح کرد: در موقعیت درخواست کمک کشتی تجاری، هیچ شناور فرامنطقه‌ای حضور نداشته و اعلام این ادعا کذب محض بوده و موضع جمهوری اسلامی ایران مبنی بر اینکه حفظ امنیت خلیج‌فارس برعهده کشورهای این منطقه است، همواره مورد تاکید قرار گرفته است، زیرا توان و ظرفیت کشورهای حوزه جغرافیایی خلیج‌فارس به گونه‌ای است که می‌توانند با همکاری یکدیگر، امنیت پایدار در خلیج‌فارس را برقرار کنند و هیچ نیازی به حضور کشورهای بیگانه در منطقه ندارند.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز