خبرگزاری کار ایران

محمدبیگی در تذکر شفاهی؛

مقابله با حوادث بیولوژیک نیازمند ساز وکار قانونی است

asdasd
کد خبر : ۱۲۶۶۷۵۳

نماینده مردم قزوین و آبیک و البرز در مجلس با بیان اینکه اگر فقط حوزه سلامت را مسئول مقابله با حوادث بیولوژیک بدانیم خطای بزرگی است، تاکید کرد که مقابله با این حوادث نیازمند ساز وکار قانونی است.

 به گزارش ایلنا،‌ فاطمه محمدبیگی در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۲۵ مردادماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی با استناد به بندهای ۱۱ و ۱۲ ماده ۲۲ آئین نامه داخلی، گفت: این بندها به شأن و منزلت و اقتدار مجلس اشاره دارد، تصویب ساز و کار لازم برای بهبود روش های نظارتی در حوزه سلامت علی الخصوص در حوزه دفاع در زمینه حملات سایبری از جمله مواردی است که باید هم مورد توجه مجلس و هم دولت قرار گیرد چرا که ما در این زمینه نیازمند قانون مقابله با حوادث زیستی و بیولوژیک هستیم.

نماینده مردم قزوین و آبیک و البرز در مجلس ادامه داد: در این قانون باید وظایفی که برعهده حوزه سلامت از منظر بهداشت، درمان و تشخیص، جهاد کشاورزی، از منظر تامین غذای سالم و امنیت غذایی، سازمان حفاظت محیط زیست از نظر مقابله با حوادث محیط زیستی، سازمان پدافند غیرعامل از لحاظ حملات سایبری و وزارت دفاع از نظر ارتقای بال بیولوژیک مشخص باشد.

وی تصریح کرد: اینکه فقط حوزه سلامت را مسئول مقابله با حوادث بیولوژیک بدانیم خطای بزرگی است، امروز در دنیا از طریق پدافند غیرعامل و قوانین مقابله با حوادث بیولوژیک به ایجاد ساز وکار قانونی می پردازند، در این راستا ما در مجلس طرح تحت عنوان مرجعیت دانش در مقابل حوادث زیستی داریم که اگر به سرعت در دستورکار مجلس قرار گیرد می تواند به دغدغه های نماینده سوال کننده از وزیر بهداشت پاسخ دهد.

محمدبیگی یادآور شد: اگر این موضوع را قانونمند کنیم ساز وکارهای نظارت بر حوزه سلامت، امنیت غذایی و تهیه واکسن تعیین می شود ضمن اینکه طب سنتی نیز که مورد تاکید یکی از همکاران بود باید مورد توجه قرار گیرد کما اینکه در این زمینه نیز طرحی در کمیسیون داریم.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: نامه ای که در خصوص امضای ۲۵۰۰ نفر در خصوص واکسن کرونا مطرح شد مربوط به واکسن های فایزر و مدرنا بود که در ابتدا رهبر معظم انقلاب در این مورد حساسیت داشتند و برای مواضع بیولوژیک بسیار مورد توجه کمیسیون بهداشت و درمان و وزارت بهداشت قرار گرفت.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان تاکید کرد: آنچه الان در مورد واکسن های سویه ووهان مطرح است آزمایشگاه های مرجعی است که باید برای پلتفرم های جدید انجام دهند بنابراین واکسن های قدیمی در آن روی سویه های جدید آزمایش شده سپس درسطح جامعه تزریق می شود.

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز