خبرگزاری کار ایران

ترشی خیار؛ ترشی متفاوت و لذیذ

asdasd
کد خبر : ۱۳۹۷۷۹۶

ترشی خیار یکی از راحت‌ترین و سریع‌السیرترین ترشی‌های موجود است. ممکن است تصور کنید ترشی خیار همان شوری خیار است، ولی این کاملا اشتباه است. طعم ترشی با شوری متفاوت است حتی اگر مواد داخل آن شبیه هم باشند.

به گزارش ایلنا، «ترشی باشه، خیارم داشته باشه، چه شود؟» ترشی به عنوان یک کنار غذای خوشمزه و اشتهاآور محبوب همه‌ی ما ایرانی‌هاست. اینقدر تنوع ترشی داریم که ممکن است هیچوقت نتوانیم تمام سبک‌های آن را امتحان کنیم!
ترشی خیار یکی از راحت‌ترین و سریع‌السیرترین ترشی‌های موجود است. ممکن است تصور کنید ترشی خیار همان شوری خیار است، ولی این کاملا اشتباه است. طعم ترشی با شوری متفاوت است حتی اگر مواد داخل آن شبیه هم باشند. میزان سرکه در ترشی خیلی بیشتر است و این طعم آن را کاملا متفاوت می‌کند.

برای درست کردن ترشی خیار که یک هفته‌ای قابل خوردن خواهد بود این مواد را لازم دارید:

ترشی خیار؛ ترشی متفاوت و لذیذ

طرز تهیه ترشی خیار:

اول از همه تمام مواد را خوب بشویید و خشک کنید و خرد کنید. خیار‌ها را حلقه حلقه برش بزنید. فرم فلفل‌دلمه‌ای و فلفل سبز را به دلخواهتان دربیاورید. سیر‌ها را حبه‌ای کنار بگذارید.

سبزیجات خرد شده و خشک شده را به همراه حبه‌های سیر در ظرف شیشه‌ای بریزید. سرکه سیب، سنگ نمک، شکر، نمک و آب جوش را در هر کدام از شیشه‌ها ریخته و شیشه‌ها را برعکس کنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. مجدد تا لبه شیشه آب جوش بریزید و در آن را محکم ببندید. شیشه‌های ترشی را به مدت یک شب وارونه بگذارید تا بماند و بعد آن‌ها را برگردانید و به مدت یک هفته در جای خنک که نور آفتاب به آن‌ها نخورد نگهداری کنید. بعد از طی این ۷ روز ترشی شما قابل خوردن است. لذت آن را در کنار غذا‌های خوشمزه‌تان ببرید. نوش جان.

منبع: راهنماتو

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز