خبرگزاری کار ایران

دستور تهیه شله ماهی؛ طعمی از دریای جنوب

asdasd
کد خبر : ۱۳۶۳۰۶۱

شله ماهی یا آش ماهی یکی از غذاهای خوشمزه سنتی جنوب ایران است ، در صورتی که ماهی تازه در دسترس نداشتید میتوانید از کنسرو تن ماهی برای تهیه این آش خوشمزه و مقوی استفاده کنید. در این مطلب شما را با دستور تهیه شله ماهی خوشمزه آشنا می کنیم.

به گزارش ایلنا، شله ماهی یا آش ماهی یکی از آش های سنتی و اصیل بوشهر و لارستان فارس است که کمتر شناخته شده است ، این آش خوشمزه و مقوی معمولا در روزهای سرد بارانی تهیه می شود. اضافه شدن ماهی به این آش باعث شده که ارزش غذایی بالایی داشته باشد و انواع ویتامین ها ، مواد معدنی و پروتئین و امگا 3 لازم برای بدن را تامین کند. 

در صورتی که ماهی تازه در دسترس ندارید یا با طعم ماهی میانه خوبی ندارید میتوانید این آش خوشمزه را با تن ماهی درست کنید.

شله ماهی بوشهری

مواد لازم شله ماهی بوشهری

ماهی تازه 

   ۱ عدد

سیر 

۱ بوته

 پیاز 

۱ عدد

سبزی 

 ۲۰۰ گرم ( گشنیز و شوید )

 شنبلیله 

۵۰ گرم

بلغور گندم دانه درشت

 ۱پیمانه

فلفل قرمز تند

 به مقدار لازم

پودر لیمو عمانی

 ۱ ق غذا خوری

نمک، زردچوبه

 به میزان لازم

دارچین و برگ بو 

 به میزان لازم

روغن

 به میزان لازم

دستور تهیه شله ماهی؛ طعمی از دریای جنوب

شله ماهی بوشهری 

طرز تهیه شله ماهی بوشهری

سبزیها را پاک کنید ، بشویید و آبکش کنید تا آبش برود سپس ساطوری کنید. 

پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید. 

سبزی را اضافه کرده تفت دهید تا آبش کشیده شود. 

ماهی را بشویید و به چند قسمت تقسیم کنید و به مود اضافه کرده ،تفت دهید تا طلایی شود. 

3 لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و نیم ساعت بپزید. 

ماهی را از قابلمه خارج کرده و تیغ ها و پوستش را جدا کنید و به اندازه دلخواه خرد کنید. 

بلغور را پاک کنید و بشویید و به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا با حرارت ملایم آش بپزد. 

هر از گاهی آش را هم بزنید تا نشود. 

بعد از نیم ساعت دوباره ماهی ها را به آش اضافه کنید و صبر کنید به غلظت مناسب برسد. 

برای تزئین روی آش ماهی بوشهری می توانید از پیازداغ استفاده کنید. 

بهتر است برای تهیه آش ماهی بوشهری از ماهی های بدون تیغ یا کم تیغ مثل ماهی شیر ، هامور ، جش ، سنگسر و سرخود استفاده نمایید. 

سیر را پوره کنید و به همراه فلفل تند ، ادویه ، پودر لیمو عمانی و نمک به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید. 

منبع:بیتوته

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز