خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه مربای خرما

asdasd
کد خبر : ۱۲۴۴۰۹۹

مربای خرما یکی از مقوی ترین و سالم ترین مرباهایی است که میتوانید به سادگی آن را در خانه آماده کنید. افرودن پودر انواع مغزها و آجیل ها به مربای خرما میتواند این مربا را جایگرین طبیعی و سالم تر شکلات صبحانه برای شما نماید.

به گزارش ایلنا، طرز تهیه مربای خرما با سایر مرباها متفاوت است و شما میتوانید این مربا را با شکر یا بدون شکر تهیه کنید. البته اگر میخواهید مربا خرمای شما کاملا طبیعی و سالم باشد از طرز تهیه مربا خرما بدون شکر استفاده کنید. مربای خرما یکی از مقوی ترین مرباهای خانگی است که میتوانید د روعده صبحانه برای افزایش انرژی روزانه استفاده کنید.

برای این که مربای خرمای شما خوشمزه تر و مقوی تر شود میتوانید در مرحله آخر پخت انواع مغزها و آجیل ها را به آن اضافه کنید مثل مغز فندق ، پسته یا گردو. 

از مخلوط پودر فندق و پودر بادام زمینی یا پودر بادام متناسب با ذائقه خودتان میتوانید یک شکلات صبحانه کاملا طبیعی و سالم با خرما که بسیار مقوی است و طعم بسیار خوشایندی دارد تهیه کنید.

طرز تهیه مربای خرما

شکلات صبحانه با مربا خرما

یکی از روش های مصرف مربای خرما که بین کودکان طرفدار بیشتری دارد این است که مربای خرما را روی نان تست جو یا نان تست هفت غله که سبوس دار است بکشید و مغز آجیل های دلخواهتان را روی نان بپاشید و میل نمایید. از خامه و کره هم میتوانید برای خوشمزه تر شدن نان تست استفاده کنید.

این صبحانه بسیار خوشمزه و البته بسیار هم پرکالری است بنابراین ترجیحا فقط برای کودکانی که در سن رشد هستند از این ساندویچ استفاده کنید یا زمانی که فرصت خیلی کمی دارید و باید با عجله آماده شوید و زمان زیادی برای خوردن صبحانه یا وعده غذایی خود ندارید یک عدد نان تست که رویش مربای خرما و مغزهای مختلف گذاشته باشید میتوانید بهترین انرژی زا برای شما باشد. 

مربای خرما بدون شکر

مواد لازم برای مربای خرما

برای 8 نفر

زمان آماده سازی : 10 دقیقه

زمان پخت : 10 دقیقه

  

خرما با شیره

  1 کیلو

آب 

 1 لیتر

طرز تهیه مربای خرما

طرز تهیه مربا خرما بدون شکر

طرز تهیه مربای خرما

برای تهیه مربای خرما نیاز به 1 کیلو خرما با شیره دارید.

حتما برای تهیه مربای خرما خوشمزه باید خرمایی انتخاب کنید که شیره داشته باشد.

خرما را در ظرفی ریخته و 1 لیتر آب به آن اضافه کنید و کناری بگذارید تا خرما نرم شود. 

دانه های خرما را خارج کید و ظرف را روی شعله بگذازید تا خرما بپزد و ظاهر مربا شبیه فرنی شود.

سپس شعله را خاموش کنید و صبر کنید مربا سرد شود. 

مربا را درون مخلوط کن ریخته و میکس کنید تا یکدست شود و دوباره روی شعله قرار دهید تا آبش کاملا خشک شود.

بهتر است هر از گاهی مربا را هم بزنید که ته نگیرد. 

بعد از سرد شدن، مربا را درون ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید. 

هنگام سرو میتوانید مقداری کنجد ، پودر پسته و پودر نارگیل یا ترکیبی از مغزهای خرد شده و غنچه گل محمدی برای تزئین روی مربا بریزید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز