خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه خامه ترش در خانه

asdasd
کد خبر : ۱۲۲۳۵۷۶

خامه ترش یکی از فراورده های لبنی حاصل از تخمیر خامه است که مزه ترش ملایمی دارد و هضم راحت تری نسبت به خامه دارد.

به گزارش ایلنا، حتما در دستور پخت های زیادی اسم خامه ترش را شنیده اید ، اگر میخواهید بدانید که خامه ترش چیه یا  خامه ترش برای چی خوبه ، با ما همراه شوید.

خامه ترش ( به انگلیسی : Sour Cream ) یکی از فراورده های لبنی است که از تخمیر خامه با نوعی باکتری خاص تولید می شود . این باکتری باعث تولید اسید لاکتیک در خامه معمولی می شود و مزه ترش ملایمی بوجود می آورد.

خامه ترش بافتی سفت و غلیظ مثل ماست چکیده دارد ، هضم خامه ترش خیلی راحت است و باعث سنگین شدن غذا نمی شود. خامه ترش یکی از محصولات لبنی مناطق سردسیر روسیه و اروپای شرقی بوده است که امروزه تبدیل به یکی از مواد غذایی پرمصرف در آشپزی مدرن شده است.

کاربرد خامه ترش 

شما میتوانید از خامه ترش در پاستا ، کیک ، پیش غذا ، میان وعده ، اردور ، سوپ ، سالاد ، شیرینی و دسر و غیره استفاده کنید و طعم های جدیدی بوجود بیاورید یا این که میتوانید در انوع دستور پخت ها خامه ترش را جایگزین ماست ، خامه یا پنیر خامه ای نمایید.

خامه ترش امروزه تبدیل به یکی از پرکاربردترین مواد برای تهیه انواع سس و دیپ های خوشمزه شده است.  برای تهیه سس میتوانید به راحتی خامه ترش را با مقداری پنیر پارمزان یا پنیر چدار یا سس مایونز ، پیازچه و پودر پیاز مخلوط کنید و به همراه سیب زمینی تنوری میل نمایید. 

استفاده از خامه ترش در دستور پخت شیرینی و کیک ها ، ترشی خاصی به آن ها میدهد و باعث ترد تر شدن بافت کیک و شیرینی می شود. 

از ترکیب خامه ترش با کره ، پنیر ماسکارپونه ، پودر قند و خامه قنادی میتوانید یک فیلینگ خوشمزه و متفاوت برای روی کیک ها و دسرها استفاده کنید. 

در ترکیب تمام سوپ هایی که خامه دارند میتوانید ، برای خوشمزه تر شدن خامه ترش را جایگزین کنید .

طرز تهیه خامه ترش در خانه

موارد مصرف خامه ترش

روش اول طرز تهیه خامه ترش  

ماست 

   1 پیمانه

  خامه پرچرب

  1 پیمانه

ماست را در قابلمه ای کوچک بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید .

خامه را به ماست اضافه کنید و هم بزنید یکدست شود سپس اجازه دهید گرم شود ولی به نقطه جوش نرسند. 

زمانی که ترکیب کمی ولرم شد از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید خنک شود.

مخلوط ماست و خامه را در شیشه ای تمیز بریزید و رویش را بپوشانید و 8 ساعت در دمای اتاق بگذارید و سپس 24 ساعت در یخچال بگذارید. 

خامه ترش آب انداخته و آماده می شود. 

آبش را دور بریزید واز خامه ترش استفاده نمایید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز