خبرگزاری کار ایران

رولت اسفناج؛فینگر فود خوشمزه و مجلسی

asdasd
کد خبر : ۱۲۱۳۸۳۵

رولت اسفناج یک غذای خوشمزه مجلسی است که میتوانید برای زیباتر شدن میز پذیرایی خودتان از این فینگر فود زیبا استفاده کنید.

به گزارش ایلنا، رولت اسفناج یک فینگرفود مجلسی خوشمزه است که زیبایی دو چندانی به میز پذیرایی شما می دهد. برای تهیه رولت اسفناج به طور کلی از سه روش متفاوت استفاده می شود. در روش اول رولت اسفناج را به شکل کوکو سبزی درست کرده و رول میکنند ، در روش دوم به شکل کیک رولت در فر پخته می شود و سپس رول می شود و در روش سوم به حالت املت پخته شده و رول می شود که ما در این مقاله هر 3 روش پخت رولت اسفناج را به شما آموزش می دهیم. 

بورک اسفناج ترکی که با خمیر یوفکا تهیه می شود را هم میتوانیم جزو انواع رولت اسفناج به حساب بیاوریم که البته ظاهر و  روش پخت کاملا متفاوتی دارد. رولت اسفناج مجلسی را میتوانید به هر کدام از شکل هایی که در ادامه گفته شد آماده کنید. ترکیبات میانی رولت اسفناج کاملا متناسب با دائقه خودتان و موادی است که در دسترس دارید. 

رولت اسفناج؛فینگر فود خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه رولت اسفناج و پنیر

مواد لازم رولت اسفناج و پنیر  

پوره اسفناج

    ۱ پیمانه

تخم مرغ 

۳ عدد

آب یا شیر

 ۱/۴ پیمانه

آرد 

۱ پیمانه

بیکینگ پودر 

۱ ق چای خوری

روغن مایع

 ۱ ق غذا خوری

نمک 

 ۱/۲ ق چای خوری

 پودرسیر، فلفل سیاه، تخم گشنیز 

به مقدار لازم

مواد لازم برای مواد میانی

پنیر ویلی یا لبنه

 ۴۰۰ گرم

سس مایونز 

۲ ق غذا خوری

کالباس

 ۵ ورقه

زیتون خرد شده

 ۱/۴ پیمانه

شوید

 ۱ ق غذا خوری

طرز تهیه رولت اسفناج و پنیر

اسفناج را بعد از شستن  و خرد کردن در میکسر بریزید تا پوره شود در صورت نیاز میتوانید 1 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید تا داخل دستگاه بچرخد.

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده را به همراه نمک با همزن برقی بزنید تا کف کند و مانند خامه فرم بگیرد و زمانی که کاسه را برعکس میکنید تکان نخورد. 

زرده تخم مرغ را به همراه آب یا شیر و ادویه ، نمک و روغن مخلوط کرده و هم بزنید تا کرم رنگ شود و پوره اسفناج را به آن ها اضفه نمایید. 

آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده الک کند و کم کم به زرده تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک به خود مواد بدهید تا یکدست شود. 

سفید تخم مرغ را اضافه کرده و به حالت چرخشی و در یک چهت با لیسک به خورد مواد بدهید تا پفش نخوابد. 

کف یک سینی 30 * 40 سانتی را کاغذ روغنی بیندازید و مواد را به صورت یکدست کف سینی پهن کنید و در فری که با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت 8 – 10 دقیقه بپزید.

برای فر برقی و توستر دما را 20 درجه کمتر کنید. 

برای تست کامل شدن پخت، یک خلال دندان وسط مواد بزنید اگر خمیری به آن نچسبید یعنی کاملا پخته است. 

سینی رولت را از فر خارج کنید و رولت را روی یک دستمال تمیز برگردانید و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید و رولت را به همراه دستمال رول کنید و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود. 

کالباس و زیتون و شوید را ریز خرد کنید و به همراه سس و پنیر در یک کاسه با هم مخلوط نماید. برای مواد میانی میتوانید از ترکیب مرغ ریش شده ، زرشک و گردو استفاده کنید. 

رولت را باز کنید و مواد میانی را رویش بکشید و دوباره به کمک دستمال رول کنید و محکم با دستمال یا سلفون دورش را ببندید که باز نشود و 1 ساعت در یخچال بگذارید خودش را بگیرد و سپس برش بزنید.

رولت اسفناج در تابه

مواد لازم رولت اسفناج در تابه

    اسفناج

دو کیلو گرم

 تخم مرغ

 شش عدد 

 پنیر لبنه

دویست گرم 

 فلفل دلمه‌ای رنگی ریز خرد شده

یک پیمانه 

 قارچ خرد شده

 نصف پیمانه

نخود فرنگی پخته شده

نصف پیمانه

ذرت پخته شده

نصف پیمانه

هویج پخته خرد شده

نصف پیمانه

نمک 

به میزان مورد نیاز

فلفل

به میزان مورد نیاز

آویشن

به میزان مورد نیاز

روغن مایع

به میزان مورد نیاز

 

طرز تهیه رولت اسفناج در تابه

فلفل دلمه را نگینی ریز خرد کنید. 

هویج ها را آب پز کنید و نگینی خرد کنید. 

قارچ ها را به صورت ورقه ای یا نگینی خرد کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا آبش کشیده شود. 

اسفناج را بخار پز کنید و آبش که کشیده شد ساطوری ریز خرد کنید.

تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکند و هم بزنید تا یکدست شود سپس اسفناج خرد شده سرد را اضافه کرده مخلوط نمایید. 

نمک ، فلفل و آویشن بزنید و مخلوط کنید. 

تابه ای نچسب را روی حرارت بگذارید و مایه اسفناج را به تابه اضافه کرده و مثل کوکویک طرفش را سرخ کنید سپس آن را روی کاغذ روغنی بیندازید و مانند رولت بپیچید و یک ساعت  در یخچال بگذارید تا خنک شود و حالت بگیرد. 

قارچ ، فلفل دلمه ، هویج ، نخود فرنگی و ذرت را در کاسه ای ریخته و با پنیر لبنه به آرامی بدون این که مواد له شوند ،مخلوط کنید  و ادویه بزنید. 

رولت اسفناج را از یخچال خارج کرده و مواد میانی را رویش بکشید و دوباره به آرامی و به کمک کاغذ روغنی رول کنید و یک ساعت دیگر در یخچال بگذارید و سپس با یک چاقوی تیز اره ای به صورت رولت های تک نفره برش بزنید وسرو نمایید. 

منبع: بیتوته

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز