خبرگزاری کار ایران

خوراک گوشت و سیب‌زمینی؛ ساده، سالم و خوشمزه

کد خبر : ۱۱۱۲۷۱۹

خوراک گوشت و سیب‌زمینی غذایی ساده و مقوی است که فقط نیاز به چند ماده ساده دارد و این مواد معمولاً در هر خانه‌ای پیدا می‌شوند.

به گزارش ایلنا، خوراک گوشت و سیب زمینی غذایی ساده و مقوی است که فقط نیاز به چند ماده ساده دارد و این مواد معمولاً در هر خانه‌ای پیدا می‌شوند.

تهیه خوراک گوشت و سیب زمینی ممکن است کمی وقت گیر باشد، اما خیلی خیلی راحت است. گوشت بعد از کمی سرخ شدن همراه با پیاز، هویج، سس گوجه و ادویه حسابی در آب پخته می‌شود. پس از آن سیب زمینی در این مخلوط پخته می‌شود و طعمی خیلی خوب پیدا می‌کند. این خوراک گوشت سیب زمینی در اصل یک غذای روسی است که بیشتر اوقات با خیارشور سرو می‌شود. البته از سالاد و سبزی خوردن هم می‌تواند در کنار این خوراک لذیذ استفاده شود.

مواد لازم

سیب زمینی: ۵ عدد

گوشت خورشتی: ۴۵۰ گرم

هویج: نصف ۱ عدد

پیاز بزرگ: نصف ۱ عدد

رب گوجه: ۱۵۰ گرم

آب: ۲ پیمانه

عصاره گوشت: ۱ پاکت

برگ بو یا پودر آویشن: ۳ عدد یا ۱/۲ قاشق چایخوری

روغن: به مقدار کافی

نمک و فلفل: به مقدار کافی

خوراک گوشت و سیب‌زمینی؛ ساده، سالم و خوشمزه

طرز تهیه

ابتدا گوشت را تکه تکه کنید (در ابعاد مناسب خورش). کف یک قابلمه چدنی را چرب کنید و روی شعله قرار دهید تا داغ شود. سپس گوشت خرد شده را داخل آن بریزید و تفت بدهید تا اطراف تکه‌های گوشت سرخ شود.

پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و به گوشت اضافه کنید. دو سه دقیقه تفت بدهید.

در این مدت هویج را به صورت خلالی خرد کنید و آن را نیز داخل قابلمه بریزید. سپس نمک، فلفل و برگ بو یا آویشن را اضافه کنید و مواد را زیر و رو کنید.

خوراک گوشت و سیب‌زمینی؛ ساده، سالم و خوشمزه

رب گوجه را داخل ظرف دیگر بریزید. یک پیمانه آب گرم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا رب در آب حل شود. سس گوجه را داخل قابلمه بریزید. حال عصاره گوشت یا مرغ را داخل ۱ پیمانه آب گرم حل کنید و آن را نیز داخل قابلمه بریزید. شعله گاز را کمتر از متوسط قرار دهید و درب قابلمه را بگذارید. اجازه بدهید ۱ ساعت به پخت ادامه دهد تا گوشت کاملاً نرم و پخته شود.

سیب زمینی‌ها را پوست بکنید و خرد کنید و بعد از پخته شدن گوشت، به بقیه مواد اضافه کنید.

شعله را کمی بیشتر کنید و بگذارید حدود نیم ساعت دیگر روی حرارت بماند. پخته بودن سیب زمینی را با فرو کردن چنگال در آن امتحان کنید.

نکته: مقدار نمک را خیلی کم بردارید، چون عصاره گوشت یا مرغ خودش نمک دارد.


منبع: برترین ها

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز