خبرگزاری کار ایران

مقیمی مطرح کرد:

حفظ تولید و ساخت داخل محصولات محور اصلی فعالیت ایران خودرو

asdasd
کد خبر : ۸۶۹۶۰۳

مدیرعامل ایران‌خودرو در مراسم تحویل خودروهای آتش نشانی به وزارت راه و شهرسازی، محوری ترین موضوع فعلی را بالا نگه داشتن پرچم تولید دانست و گفت: درحال حاضر تولید سواری در ایران‌خودرو نسبت به سال گذشته دوبرابر شده و تولید ایران‌خودرو دیزل نیز ۳۰ درصد افزایش را تجربه کرده است.

به گزارش ایلنا، فرشاد مقیمی افزود: محور اصلی تولید نیز ساخت داخل محصولات است، تولید خودروی آتش نشانی که امروز به شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری تحویل می شود با ۲۵ درصد ساخت داخل آغاز و به ۳۵ درصد رسیده و در تولیدات بعدی این میزان را افزایش خواهیم داد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری و تاکید دولت و وزرات صمت مبنی بر داخلی سازی تولید گفت: محصول ون وانا با بهره مندی از موتور ملی پایه گازسوز نخستین ون گازسوزی است که با توان مهندسان کشور طراحی شده و به زودی عرضه خواهد شد.

مقیمی با بیان این‌که در ساخت داخل مجموعه دیزل قدم‌های مستحکمی خواهیم برداشت گفت: موتور ۳۵۵ ظرف ماه‌های آینده به استاندارد آلایندگی یورو ۵ ارتقا خواهد یافت، برای توسعه موتور ۴۵۷ نیز قراردادهایی منعقد شده و توسط مهندسان داخلی انجام خواهد شد.

وی افزود: تا پایان سال دو دستگاه و تا اواسط سال آینده نیز ۱۲ دستگاه آتش نشانی به کاربران عرضه خواهد شد.

مدیرعامل ایران‌خودرو گفت: به توان مهندسی، فنی و طراحی دیزل اعتماد کنید، اعتماد همواره نتایج خوبی داشته است.

وی در پایان خواستار ارائه مشخصات فنی محصولات مورد نیاز وزارت راه و شهرسازی برای ساخت و تامین توسط منابع داخلی شد و گفت: این موضوع علاوه بر حفظ اشتغال صرفه جویی ارزی بالایی نصیب اقتصاد کشور خواهد کرد. ایران‌خودرو دیزل شبکه تامین کاملی دارد و آماده ارایه خدمت به کشور است.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز