خبرگزاری کار ایران

رئیس کمیسیون صنایع مجلس:

سفارش یک میلیارد دلار تجهیزات به صنایع کشور/ سخت‌گیری‌های مازاد از بخش خصوصی قطع شوند

asdasd
کد خبر : ۸۲۵۸۷۶

رئیس کمیسیون صنایع مجلس اظهار داشت: نهضت ساخت داخل که جزو برنامه‌های اصلی وزارت صمت است یک بحث ملی است و باید فراتر از این وزارتخانه به آن توجه شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، در حاشیه مراسم امضای تفاهم‌نامه داخلی سازی تجهیزات صنایع پتروشیمی عزیز اکبریان رئیس کمیسیون صنایع مجلس با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب مبنی بر استفاده از ظرفیت‌های صنایع داخلی کشور گفت: ما فقط باید در مواقع ضروری که نیاز به تکنولوژی داریم از ظرفیت‌های شرکت‌های خارجی استفاده کنیم. ما باید با فرهنگ‌سازی تلاش کنیم که تمام مدیران اعم از دولتی و بخش خصوصی از تولیدات داخلی استفاده کنند. امروز ما باید نگاه ما فراتر از خاورمیانه باشد و خود را با کشورهای صنعتی دنیا مقایسه کنیم. این مهم تنها با تعامل بین دستگاهی و بین وزارتخانه‌ای به وجود خواهد آمد و باید از تفکر جزیره‌ای پرهیز کنیم.

وی ادامه داد: باید به بخش خصوصی اعتماد کرد و سخت‌گیری‌های مازاد را کنار گذاشت با توجه به شرایط فعلی کشور ما انتظار داریم که روند همکاری بانک‌ها با بخش صنعت بیش از گذشته شود تا بتوانیم از شرایط تحریمی عبور کنیم ما با تمام توان در مجلس از تولید داخلی حمایت می‌کنیم.

در ادامه این مراسم هادوی رئیس مرکز ساخت داخل ماشین‌سازی و تجهیزات وزارت صمت گفت: نهضت ساخت داخل که جزو برنامه‌های اصلی وزارت صمت است یک بحث ملی است و باید فراتر از این وزارتخانه به آن توجه شود.

وی ادامه داد: ساخت داخل از قسمت‌های سخت‌افزاری، نرم‌افزاری و مغزافزاری تشکیل شده که در بخش نرم‌افزاری انجمن‌های و تشکل‌های بخش خصوصی و تخصصی باید ما را همراهی کنند در بخش مغزافزایی نیز شش هزار نخبه جذب خواهند شد و سازمان ملی استاندارد نیز به عنوان مسئول کنترل کیفیت از این نهضت حمایت خواهد کرد.

منوچهری مدیرعامل شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت (اویک) نیز اظهار داشت: این شرکت وابسته به صندوق بازنشستگی وزارت نفت است و اکنون یک میلیارد دلار تجهیزات ساخت داخل را در دست سفارش دارد.

وی ادامه داد: تمام کارشناسان این مجموعه استفاده از تولیدات و صنایع داخلی را در اولویت خود قرار داده‌اند ضمن آنکه ما از مهندسی جزئیات تا اجرا را می‌خواهیم به بخش خصوصی واگذار کنیم.

منوچهری افزود: پلنت‌های پتروشیمی نفت و گاز می‌توانند بیشترین حجم سفارش را به کارخانجات ماشین‌سازی کشور بدهند اکنون به مرحله‌ای رسیده‌ایم که برای ساخت این پلنت هیچ بن‌بستی پیش روی ما نیست ضمن آنکه شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها می‌توانند برای صنایع داخلی به عنوان یک شتاب‌دهنده عمل کنند.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز