خبرگزاری کار ایران

بهبود شاخص‌های تولید گوسفندان بومی

بهبود شاخص‌های تولید گوسفندان بومی
کد خبر : ۱۶۳۳۴۱۳

رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور از بهبود شاخص‌های تولیدی گوسفندان بومی ایران خبرداد وگفت: تلاش‌های مستمر محققان علوم دامی، در کنار حمایت‌های معاونت تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی کشور، منجر به بهبود شاخص‌های تولید در گوسفندان بومی ایران شده است.

به گزارش ایلنا از وزارت جهاد کشاورزی، حسن خمیس آبادی افزود: این همکاری‌ها و تحقیقات هدفمند، افزایش راندمان تولید و بهره‌وری دام‌های بومی ایران را رقم زده است.

رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور با اشاره به جایگاه ایران در تولیدات دامی اظهارداشت: ایران در تولید گوشت گوسفند جزو رتبه‌های برتر جهانی است که حاصل ظرفیت بالای دامپروری کشور و تأثیر مثبت برنامه‌های اصلاح نژاد و بهبود مدیریت پرورش دام است.

وی تصریح کرد: علاوه بر گوشت گوسفند، ایران در تولید گوشت بز، عسل، شیر، گوشت طیور و تخم‌مرغ جایگاه‌های قابل‌دفاع دارد.

رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور ادامه داد: این موقعیت، اهمیت تداوم تحقیقات علمی و سرمایه‌گذاری در حوزه دامپروری را بیش‌ از پیش نشان می‌دهد.

وی در همین حال برنامه‌های بهبود تغذیه، اصلاح نژاد، بیوتکنولوژی و مدیریت پرورش را در افزایش راندمان تولید و کیفیت محصولات دامی موثر دانست.

خمیس آبادی با اشاره به برنامه‌های آینده در زمینه بهبود تولید گوسفند در کشور گفت: برنامه‌ریزی برای اصلاح نژاد و افزایش بهره‌وری گوسفندان بومی، به‌عنوان یکی از راهبردهای کلیدی در افزایش تولید گوشت قرمز در کشور در حال اجرا است.

وی اضافه کرد: با توجه‌ به تنوع نژادهای گوسفند در کشور این فرصت فراهم شده که در مناطق مختلف کشور با تنوع دام‌ها با ظرفیت‌های متفاوت با افزایش وزن روزانه‌ای با تنوع ۱۳۰ گرم در نژادهای سبک و بیش از۳۰۰ گرم در روز در برخی نژادهای سنگین‌ وزن مثل نژاد سنجابی داشته باشیم.

رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور ابراز امیدواری کرد که با ادامه این تلاش‌ها، شاهد رشد سرمایه‌گذاری در پرورش دام سبک و ارتقای بیشتر جایگاه ایران در تولیدات دامی جهانی باشیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز