خبرگزاری کار ایران

معاون استاندار اعلام کرد:

اختصاص یکهزار و ۲۵۲ میلیارد تومان تسهیلات برای کمک به کسب و کارهای آسیب دیده البرز

asdasd
کد خبر : ۹۳۷۹۹۹

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز با بیان اینکه طبق کارشناسایی های انجام شده تا یکماه گذشته، کرونا بیش از ۴ هزار میلیارد تومان به اقتصاد استان آسیب وارد کرده است‌، گفت: از ۴۰ هزار میلیارد تومان در سطح ملی یک هزار و ۲۵۲ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل آسیب دیده البرزاختصاص یافته است.

به گزارش ایلنا، جهانگیر شاهمرادی بعد از ظهر پنجشنبه در جلسه کارگره تخصصی اشتغال استان البرز که در سالن جلسات شهدای دولت استانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه یکهزار و ۲۵۲ میلیارد تومان تسهیلات کرونایی برای البرز منظور شد، اظهار داشت: بر اساس آخرین اطلاعات ارائه شده تاکنون برای دریافت این تسهیلات برابر مبلغ ۱۴۷ میلیارد تومان توسط واحدهای به شدت آسیب دیده ثبت نامی داشته‌ایم و ۲۹۰ میلیون تومان نیز  در روند اجرای اعطای تسهیلات پرداخت شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز بر همکاری بانک های عامل استان در پرداخت تسهیلات کرونایی تاکید کرد و گفت: در این میان مسئله چک های برگشتی و غیره نیز برای متقاضیان نباید لحاظ شود‌.

وی با اعلام سهم دستگاههای اجرایی در ثبت اطلاعات اشتغال جدید در سامانه ملی رصد و گزارش اقدامات انجام شده با اشاره به اینکه طبق بررسی های انجام شده بالغ بر ۸۴ هزار نفر در استان البرز تحت تاثیر کرونا مشاغل آنها آسیب دیده است، افزود: در بحث تخصیص تسهیلات همکاری بانک ها مهم است و باید در طی یک هفته کار پرداخت تسهیلات بانکی به پرونده های متقاضی را پیش ببرند.

شاهمرادی در بخش دیگری از سخنانش با توجه به گزارش  از برنامه اشتغال مهارت محور توسط اداره کل آموزش فنی و حرفه ای در خصوص بحث اشتغال مهارت محور و ایجاد ۱۰ هزار شغل در استان بر اساس این طرح گفت: به دلیل شیوع کرونا در برگزاری کلاس ها و دوره آموزشی در این مورد با محدودیت هایی مواجه شدیم اما برای انجام‌ تکالیف در این حوزه باید برنامه ریزی شود، نقش دستگاه هایی مانند میراث فرهنگی در حوزه گردشگری و یا بخش صنعت و کشاورزی در این رابطه پر رنگ است.

وی اشاره کرد: افراد بعد از گذران دوره های آموزشی مهارت محور و اخذ گواهینامه پایان دوره باید از تسعیلات ویژه بهرمند شوند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز در ادامه به تبیین فرایند الگوی توسعه مشاغل خانگی توسط جهاد دانَشگاهی نیز اشاره کرد و افزود:  توجه به ظرفیت مشاغل خانگی و اتصال افراد شاغل در این حوزه به بازار کار را یک فرصت خوب برای استان است.

وی گفت: در استان البرز در بحث مشاغل خانگی زنان سرپرست خانوار زیادی فعال هستند، باید طرح های عملیاتی- اجرایی توسط دستگاه های مختلف در حمایت از این مشاغل پیاده سازی شود.

وی با تاکید بر اینکه در مرحله اول شاخه هایی از مشاغل خانگی که قابلیت پیاده سازی دارد به نهادهای استانی معرفی شود، گفت: البرز بازار خوبی برای ایجاد اشتغال زایی از طریق مشاغل خانگی دارد، برای پیاده سازی  اشتغال دو هزار و ۵۰۰ نفر در این حوزه باید هرچه زودتر روی توانمندسازی آنها کار شود.

شاهمرادی افزود: در مرکز استان با مشکل فراوانی نیروهای جویای کار روبرو هستیم و این در حالی است که در شهری مانند اشتهارد که بخش صنعت قوی کار می کند،  با مشکل کمبود نیرو مواجه است، باید اتصال میان آنها برقرار شود‌.

وی به تدوین برش شهرستانی سند توسعه اشتغال شهرستان های البرز، اشاره کرد و افزود:  باید سیاست های کلی و سیاست های میان بخشی خاص هر دستگاه و سهم اشتغال زایی در ادارات مشخص شود.

شاهمرادی گفت: شیوه نامه اعطای تسهیلات ویژه کسب وکارهای آسیب دیده از کرونا توسط اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان به تمام دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شود.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز