خبرگزاری کار ایران

مدیر کل مدیریت بحران استان:

سالانه 17 سانت از مناطق بیابانی قزوین درگیر فرونشست می‌شود

asdasd
کد خبر : ۹۲۴۰۱۹

مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین گفت: ۴۵ درصد از دشت قزوین درگیر فرونشست است و سالانه یک تا ۱۷ سانت فرونشت در مناطق بیابانی استان به دلایل مختلف از جمله برداشت بی‌رویه آب اتفاق می‌افتد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین، قدرت اله مهدیخانی در دومین جلسه کمیسیون پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی، اظهار کرد: در ۲ هزار و ۴۴۱ هکتار از دشت قزوین که درگیر فرونشت است ۳۴۱ روستا با ۱۰۰ هزار نفر جمعیت حضور دارند.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اضافه کرد:۳۴۰ کیلومتر خط انتقال برق در این محدوده واقع شده و واحدهای تولیدی و فرودگاه نیز استقرار یافته‌اند که زنگ خطری برای استان است.

مهدیخانی افزود: قزوین از استان‌های حادثه خیز کشور است و در تکرار حوادث نیز در ردیف استان‌های اول قرار دارد و رانش در الموت، سیل‌های سالانه و سرمازدگی از جمله این حوادث هستند.

وی با بیان اینکه تاکنون ۹ نفر در استان غرق شده اند، گفت: آتش سوزی نیز یکی دیگر از حوادث استان است که مدیران ارشد استان و کشور نگرانی‌هایی در این خصوص دارند.

این مسئول ادامه داد: دو جلسه در این موضوع با حضور استاندار برگزار شده و ماموریت‌هایی برای دستگاه‌ها تعیین شده و هماهنگی با فرودگاه خدمات ویژه برای تجهیز یک فروند برای اطفای حریق صورت گرفت.

مدیر کل مدیریت بحران استان بیان کرد: ۲ فروند بالگرد امدادی در استان در هلال احمر و اورژانس داریم که هماهنگی لازم انجام شد تا در زمان‌های نیاز برای اطفای حریق در مناطق صعب العبور مورد استفاده قرار گیرد.

مهدیخانی یادآور شد: همچنین پایگاه هوانیروز آبیک را نیز هماهنگ کرده‌ایم تا هرکجا لازم بود برای انتقال نیرو به مناطق صعب العبور و کوهستانی اقدام کنند.

وی با بیان اینکه متاسفانه بیشترین حریق‌ها در شهرستان قزوین اتفاق افتاده است، افزود: از سال ۷۷ تا ۹۸ در قزوین ۵۳۰ هکتار، در تاکستان ۱۷۵ هکتار، در آبیک ۱۸۱ هکتار، در بویین زهرا ۲۱ هکتار، در آوج ۱۴ هکتار و در البرز ۲ هکتار آتش‌سوزی صورت گرفته و امسال قطعا میزان آتش سوزی بیشتر خواهد بود.

این مسئول عنوان کرد: تا دیروز ۲۳۹ هکتار آتش سوزی در استان داشته‌ایم که تعداد این آتش سوزی‌ها از ۱۴ فقره به ۱۲۱ فقره رسیده است و در روز جمعه گذشته تنها آتش نشانی ۸۲ ماموریت را در این زمینه انجام داده است.

مدیر کل مدیریت بحران استان با بیان اینکه دستگاه‌ها حتما آمادگی را برای اطفای حریق داشته باشند، افزود : طبق ماده ۱۸ قانون مدیریت بحران باید مدیران دستگاه‌ها در چارچوب اعتبارات دستگاه‌ها در این زمینه اقدام کنند و در زمان وقوع حادثه منتظر تخصیص اعتبار از استانداری یا برنامه و بودجه نباشند.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز