خبرگزاری کار ایران

خجسته پور خبر داد:

ابلاغ ۳۸۲ میلیارد تومان تسهیلات جبران مشکلات اقتصادی ناشی از کرونا در استان سمنان

asdasd
کد خبر : ۹۲۱۹۴۴

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان گفت: با پیگیری‌های انجام شده و مساعدت بانک‌های عامل، ۳۸۲ میلیارد تومان تسهیلات برای جبران عقب ماندگی اقتصادی ناشی از شیوع کرونا ویروس در استان سمنان ابلاغ شد.

به گزارش ایلنا، حبیب الله خجسته پور عصر دوشنبه در جلسه شورای هماهنگی بانک‌های استان سمنان که در سالن یادگار امام (ره) استانداری برگزار شد، ضمن گرامیداشت ۱۴ خرداد سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره ) و شهدای قیام خونین ‌۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ اظهار داشت : در طول چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی کشور با رخدادها، وقایع و حوادث مختلفی همچون جنگ تحمیلی، سیل ، زلزله و... مواجه شد که در هر حادثه گروه ها، اصناف و اقشار مختلف مردم در خط مقدم مقابله با حادثه قرار گرفته و ازجان خود گذشتند.

وی با اشاره به نقش مهم کادر بهداشت و درمان کشور بعنوان مدافعان سلامت خط مقدم جبهه مقابله با ویروس کرونا گفت : بیماری کووید ۱۹ یکی از مهم‌ترین حوادثی بود که نه تنها ایران‌ بلکه کل دنیا را تحت تاثیر خود مردم با آن دست و پنجه نرم کردند و جامعه سلامت در مقابله با ویروس کرونا به واسطه جان‌باختگی ، ایثارگری و شهدایی که تقدیم نمود در خط مقدم این‌ جبهه قرار داشت .

وی با بیان اینکه موفقیت در هر مقابله‌ای ثمره حمایت مردم است خاطر نشان کرد: نقش حمایت مردم در کنار تلاش پزشکان، پرستاران و بهیاران و بهورزان در مهار این بیماری در ایران بسیار مهم است .

وی با بیان این خبر که در دهه سوم اسفند ماه در بیمارستان‌های چهارگانه استان میزان بیماران مبتلا و یا مشکوک به کرونا ویروس به بیش از ۵۰۰ نفر در روز رسیده بود گفت: میزان بستری افراد مبتلا به کرونا ویروس در نیمه دوم اردیبهشت ماه ۴۰ بیمار بود.

خجسته پور افزود: کاهش قابل توجه افراد بستری شده در بیمارستان های استان نشان دهنده حمایت و رعایت اصول بهداشتی توسط مردم می‌باشد.

وی همچنین از تلاش‌های گروه های مذهبی و دینی ، نیروهای انتظامی و نظامی که در مقابله با این‌ ویروس منحوس در خط مقدم مبارزه بودند تشکر و قدردانی کرد.

خجسته پور در ادامه با اشاره به پرداخت تسهیلات به اقشار آسیب دیده از بیماری کرونا در حوزه اقتصادی هدف از تشکیل این جلسه را کمک به گروه هایی که در زمان بیماری کرونا دچار آسیب های اقتصادی شده اند دانست و افزود : گروه های آسیب دیده در این‌ طرح برای دریافت تسهیلات به ۱۴ رسته تقسیم‌بندی شدند و لازم است تا دستگاه‌های اجرایی مرتبط و بانک‌ها در این‌حادثه به پشتیبانی گروه های آسیب دیده بپردازند.

معاون استاندار سمنان با بیان اینکه باید طبق قانون از بسیاری از محدودیت ها و ممنوعیت ها برای پرداخت تسهیلات ویژه آسیب دیدگان مشکلات اقتصادی ناشی از کرونا پرهیز کرد افزود: انتظارمان از مدیران بانکها آن است که با اقدامی جهادی کارکنان و همکاران را توجیه کنند تا با کسانی که در بحث اقتصادی آسیب دیده اند همکاری لازم را داشته باشند چرا که افراد مراجعه کننده جهت دریافت تسهیلات مانند بیماران آسیب دیده از کرونا هستند ؛ فلذا لازم‌ است جامعه بانکی ما به مانند جامعه سلامت از خودگذشتکی نشان داده و برای پرداخت تسهیلات اهتمام ورزیده و محدودیت ها را نادیده بگیرند.

وی از دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها خواست تا به افرادی که در سامانه به هر طریق ممکن ثبت نام‌ می‌شوند همکاری نموده و تسهیلات لازم به افراد متقاضی پرداخت شود .

خجسته پور گفت : در استان سمنان مبلغ ۳۸۲ میلیارد تومان تسهیلات ویژه آسیب دیدگان اقتصادی ناشی از کرونا مصوب شده که امید است با پرداخت ۱۰۰ درصدی از تسهیلات ابلاغ شده کارگران و کارفرمایان در سال جهش تولید با انگیزه بیشتر بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند .

سرپرست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان با اشاره بیلان‌کاری ارائه شده بانکها در سال ۹۸ ، افزود : در سال گذشته ۱۳ درصد تسهیلات به بخش کشاورزی ، ۳۶.۳ در حوزه معدن، ۲۷.۴ درصد در حوزه خدمات و ۷.۷ درصد در حوزه بازرگانی تسهیلات پرداخت شده است که امید است در سال جاری نیز با کار و تلاش بیشتر در این زمینه کارنامه موفق تری داشته باشیم .

خجسته پور گفت: دستگاه های اجرایی نسبت به اطلاع رسانی ثبت نام افرادی که مشمول ثبت‌نام در سامانه کارا هستند اقدام نمایند که اگر زمان‌ تمدید شد از سهمیه ای که برای استان تدارک دیده شده است نهایت بهره‌برداری صورت گیرد .

وی همچنین در خصوص پیگیری رفع مشکلات مهد کودکها و باشگاههای ورزشی که دچار مشکلات اقتصادی شده اند گفت :درخصوص پرداخت تسهیلات کم بهره به صاحبان مشاغل مکاتبات لازم صورت گرفته است.

معاون استاندار سمنان در پایان با اشاره به ایجاد بانک خون بند ناف در استان از شورای هماهنگی بانک‌های استان خواست تا با هماهنگی جهاد دانشگاهی استان نسبت به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به افرادی که نیت انجام این کار خدا پسندانه را دارند اقدام کنند چرا که اگر بانک خون بند ناف گسترده و فراگیر شود مردم از بسیاری از بیماری‌ها نجات خواهند یافت ‌.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز