خبرگزاری کار ایران

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان :

مهمترین راه ورود و بقا در بازار کار مهارت آموزی وکسب دانش های روز است

مهمترین راه ورود و بقا در بازار کار مهارت آموزی وکسب دانش های روز است

مدیر کل تعاون کار ورفاه اجتماعی لرستان گفت: کارجویان و کارگران برای ورود و بقا در بازار کسب و کار باید مهارت آموزی وکسب دانش های نوین را در اولویت قرار دهند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خرم آباد، احمد توصیفیان روز جمعه در حاشیه بازدید از واحدهای اقتصادی و تولیدی خرم آباد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مهارت‌آموزی یکی از اصلی‌ترین راه‌های اشتغال برای جویندگان کار است. و علاوه بر آن نیز کارگران هم با توجه به رقابت فزاینده در بازار کار و نیاز روزافزون به تخصص‌های خاص، کسب مهارت‌های نوین از طریق آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و دوره‌های تخصصی، می‌تواند به بقا در کار و افزایش بهره وری تولید کمک کند. 

وی افزود: یکی از اصلی‌ترین پیش‌نیازهای تحقق تولید و ایجاد اشتغال، تربیت نیروی انسانی ماهر است. مساله مهمی که همواره باید از آموزش دوران کودکی و مدرسه آغاز شود. 

مدیر کل تعاون کار ورفاه اجتماعی لرستان به‌عدم مهارت‌های فنی و آموزشهای روز مرتبط با نیاز بازار کار فارغ التحصیلان دانشگاهی اشاره کرد و گفت: مهمترین کلید واژه توسعه کسب و کار در استان ارتباط صنعت و دانشگاه و آموزش‌های متناسب با ازار کار توسط دانشگاه‌ها می‌باشد که این مقوله مهم باید در اولویت تعیین رشته‌های آموزشی در استان باشد. 

توصیفیان تصریح کرد: سازمان فنی وحرفه‌ای به عنوان مهمترین مرکز آموزش مهارت وحرفه‌های شغلی، تاثیر بسیار شگرفی در کمک به حل اشتغال افراد جویای کار و تقویت بنیادهای استاندارد شغلی جامعه خواهد داشت. 

وی افزود: توجه به آموزش‌های با کیفیت ومورد پذیرش کارفرمایان به گونه‌ای که نیروی تربیت یافته مهارت‌های لازم و استاندارد مهارت شغلی بازارکار را فرا گرفته باشد از مهمترین نیازهای آموزش فنی و حرفه‌ای است. 

مدیرکل تعاون کار ورفاه اجتماعی لرستان هدف از آموزش‌های فنی وحرفه‌ای را افزایش توانایی‌های دانش، مهارت و قدرت درک افراد و انجام مطلوبتر کار در محدوده وظایف شغلی دانست. 

وی همچنین اظهار کرد: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به سبب انعطاف پذیری نشات گرفته از خصیصه‌های بازار کار و اوضاع اقتصادی بوده و به دلیل آموزش و ایجاد مهارت‌های لازم در افراد برای توانایی در احراز مشاغل، نقش بسزایی در اشتغال دارد. 

توصیفیان تصریح کرد: آموزش‌های نوین فنی وحرفه ای، نوعی پرورش کارآفرین است، به این معنی که افراد پس از کسب مهارت و تخصص دانش فنی، قادر خواهند بود که فرصت‌های شغلی مناسبی را به دست آورند و یا در نهایت فرصت شغلی ایجاد کنند. 

وی در پایان به ظرفیت و توانمندی خوب آموزش‌های فنی و حرفه در لرستان اشاره کرد و گفت: در مجموع، مهارت‌آموزی نقش حیاتی در اشتغال و موفقیت در بازار کار ایفا می‌کند. با کسب مهارت‌های لازم، کارجویان می‌توانند به راحتی وارد بازار کار شوند و در مشاغل خود موفقیت بیشتری کسب کنند و این مهم نیازمند هم افزایی دستگاه‌های اجرایی استان و نهادهای مردمی و فرهنگ‌سازی است تا جوانان و افراد جویای کار به این آموزشهای فنی روی بیاورند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز