خبرگزاری کار ایران

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان:

2080 زوج نابارور از خدمات رایگان بیمارستان تامین اجتماعی استفاده کردند

2080 زوج نابارور از خدمات رایگان بیمارستان تامین اجتماعی استفاده کردند

راه اندازی کلینیک های دیابت و فشار خون در مراکز درمانی تامین اجتماعی همدان

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان با اشاره به تحت پوشش قرار گرفتن خدمات ناباروری طبق سیاست‌های جمعیتی کشور، بیان کرد: در سال گذشته برای ۲۰۸۰ زوج نابارور پرونده تشکیل شده و این افراد از خدمات رایگان بهره‌مند شده‌اند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از همدان، حسن عروتی موفق روز سه شنبه در نشست با خبرنگاران گفت:  یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر سال گذشته با مراجعه به مراکز تامین اجتماعی خدمات سرپایی دریافت کردند همچنین یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از داروخانه های تامین اجتماعی اقلام دارویی مورد نیاز را تهیه کردند.

وی ارائه خدمات در مراکز آزمایشگاهی، ارائه خدمات به ۵۷ هزار نفر در کلینیک های مامایی، خدمات دهی به ۱۳ هزار نفر در بخش ام.آر.ای، بستری ۳۳ هزار نفر در بیمارستان، ۲۲ هزار عمل جراحی و ۶ هزار و ۵۰۰ زایمان به صورت رایگان را از دیگر اقدامات برشمرد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان افزود: در راستای درمان غیر مستقیم یا خرید خدمت، تامین اجتماعی با ۴۴۰ پزشک و یک هزار و ۲۰۰ مرکز تشخیص و درمانی طرف قرار داد است.

عروتی اضافه کرد: برای کاهش پرداخت از جیب مردم از افراد بالای ۶۵ سال در صورت بستری در مراکز دولتی فرانشیز دریافت نمی شود همچنین در مناطقی که مراکز ملکی برای بستری نیست بیمه شده ای به مراکز دولتی مراجعه کند، هزینه ای دریافت نمی شود.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان بیان کرد: برای بیماران سخت درمان ۵۰۰ میلیارد ریال پرداخت شده که ۱۰۰ میلیارد ریال آن از سوی بیمارستان تامین اجتماعی و مابقی توسط صندوق حمایت از بیماریهای خاص تامین شده است.

عروتی اظهارکرد: پس از زیر پوشش بسته های حمایتی و بیمه قرار گرفتن درمان ناباروری، ۲ هزار و ۸۰ نفر از خدمات تامین اجتماعی استفاده کردند که ۹۰ درصد هزینه مراجعان به بیمارستان خصوصی و ۷۰ درصد مراجعان به بخش خصوصی پرداخت شد.

وی گفت: به منظور حفظ شان سالمندان و افزایش رضایتمندی آنان درمانگاه تامین اجتماعی با جذب نیروی مورد نیاز فعالیت از تک شیفته به دو نوبت افزایش یافت و هم اینک از هفت صبح تا ساعت ۲۰ خدمات به مراجعان ارائه می شود.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان گفت: با توجه به افزایش بیماری های ناشی از سالمندی، پنج بیماری مزمن دیابت، فشار خون، تیرویید، بیماری های قلبی عروقی و اعصاب روان مورد توجه قرار گرفت که در این راستا برای ۱۱۵ هزار نفر پرونده تشکیل شده و سوابق درمانی آنها در پرونده ثبت شده است.

عروتی بیان کرد: کلینیک های دیابت و فشار خون در بیمارستان های تامین اجتماعی این استان راه اندازی شده و توسط همکاران آموزش های لازم به مراجعان داده می شود.

وی گفت: این بیمارستان در جنگ ۱۲ روزه ۵۰ تخت را در بیمارستان آتیه همدان و ۴۳ تخت در بیمارستان غرضی ملایر برای مجروحان پیش بینی کرد.

وی ادامه داد: نوبت دهی غیر حضوری برای پیشگیری از اتلاف وقت مردم صورت گرفت که با اطلاع رسانی صورت گرفته نوبت دهی غیر حضوری از هشت به ۶۵ درصد رسید.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان گفت: حضور ۲۴ ساعته پزشک مقیم زنان و زایمان موجب افزایش آمار زایمان طبیعی و کسب رتبه اول این بیمارستان در استان شد و این بیمارستان پذیرای مادران باردار از استان های کردستان، کرمانشاه و لرستان است.

عروتی افزود: بر اساس قانون باید همه شهرهای بالای ۳۰ هزار نفر جمعیت دارای درمانگاه تامین اجتماعی باشند که در این استان فقط شهرستان کبودرآهنگ بدون درمانگاه بود که با اختصاص زمین رایگان نیز این درمانگاه با ۳۲ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان اظهارکرد: یکی از چالش های این بیمارستان کمبود پزشک در رشته های ارتوپدی، جراحی مغز اعصاب است که برای رفع این مشکل تلاش شده از ظرفیت پزشکان طرحی استفاده شود.

وی یادآوری کرد: احداث درمانگاه برای بیمارستان آتیه در زمینی به وسعت پنج هزار متر مربع و چهارهزار و ۸۰۰ متر مربع برای بیمارستان غرضی از سال گذشته با سه هزار میلیارد ریال اعتبار آغاز شده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان گفت: در زمینه جوانی جمعیت با راه اندازی کلینیک های مامایی ۷۲ هزار نفر به این کلینیک ها مراجعه و مشاوره لازم را دریافت کردند.

عروتی یادآوری کرد: پارسال مرکز زایمان بدون درد در بیمارستان آتیه و غرضی راه اندازی شد که در کاهش سزارین تاثیر داشته است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز