مدیرکل امورمالیاتی استان چهارمحالوبختیاری:
درآمدهای مالیاتی چهارمحال و بختیاری ۳۲ درصد رشد داشته است

مدیرکل امورمالیاتی استان چهارمحالوبختیاری گفت: درسه ماهه نخست سال جاری ۹۶۷ میلیارد تومان درآمدهای مالیاتی در استان وصول شد که رشد۳۲ درصدی را همراه داشت.
به گزارش خبرنگار ایلنا، عزیزالله گنجی ظهر امروز درنشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: درآمدهای مالیاتی استان درسال گذشته بیش از پنج هزار میلیارد تومان بود که ۹۸.۵ درصد از کل درآمدهای استان را شامل می شود.
وی افزود: اداره کل امور مالیاتی با تحقق ۱۵ درصدی بیش از بودجه مصوب، درسال گذشته ۶۰ درصد رشد در وصول مالیات نسبت به سال ۱۴۰۲ را دارد.
گنجی بیان کرد: سبد مالیاتی استان در سال گذشته شامل ۳۵ درصد سهم اشخاص حقوقی، ۲۴ درصد مالیات سایر کالا و خدمات ، ۱۲ درصد مالیات بر درآمد حقوق، ۱۱ درصد مالیات بر مشاغل و ۱۸ درصد سایر منابع همچون مالیات مستغلات، اجاره و نقل و انتقال اموال بوده است.
مدیرکل امورمالیاتی استان چهارمحالوبختیاری گفت: درسه ماهه نخست سال جاری ۹۶۷ میلیارد تومان درآمدهای مالیاتی در استان وصول شد که رشد۳۲ درصدی را همراه داشت.
گنجی خاطر نشان کرد: درسه ماهه نخست سالجاری، مبلغ ۴۴۴ میلیارد تومان عوارض ارزش افزوده بین شهرداریها ، دهیاری ها، روستاهای فاقد دهیاری و عشایر توزیع شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۸۸ درصد رشد داشته است.
وی تصریح کرد: در سال گذشته، مبلغ ۸۴۵ میلیارد تومان عوارض ارزش افزوده بین مراجع ذیربط توزیع شد که نسبت به سال ۱۴۰۲ بیش از ۶۰ درصد رشد داشته است.
مدیرکل امورمالیاتی استان چهارمحالوبختیاری با اشاره به اینکه معافیتهای موضوع ماده ۱۳۲ قانون مالیاتهای مستقیم که ناظر به فعالیتهای تولیدی و معدنی در بخش غیردولتی است،گفت: بیش از ۷۷ درصد از درآمد مشمول مالیات شرکتهای حقوقی در بخش تولید و معدن از این معافیتها بهرهمند شدهاند که این سهم بالا نشاندهنده حمایت از بخش تولید است.
گنجی بیان کرد: در سال گذشته، بیش از ۸۸ هزار مودی مشمول تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیاتهای مستقیم در استان، از این فرآیند قانونی بهرهمند و مالیاتشان به صورت مقطوع تعیین شده است.
وی افزود: ۷۶ درصد از اصنافی که مشمول مالیات مقطوع تبصره ماده ۱۰۰ شدهاند، به دلیل وجود معافیتهای مالیاتی، به ویژه معافیت معیشتی، هیچ مالیاتی پرداخت نکردهاند.
مدیرکل امورمالیاتی استان چهارمحالوبختیاری گفت: تنها حدود ۳ درصد از صاحبان مشاغلی که مشمول مالیات تبصره ماده ۱۰۰ شدهاند، مالیاتی بیش از ۳۰ میلیون تومان را پرداخت کردهاند که نشاندهنده بار مالیاتی نسبتاً متعادل برای اکثر اصناف است.
وی تصریح کرد: ۲۲۰ هزار مودی در سامانه های مالیاتی ثبت نام کرده اند که تنها صد هزار مودی از نظر اقتصادی فعال می باشند.
گنجی ادامه داد: در سه سال گذشته، بیشترین سرانه مالیات در استان به ترتیب به دندانپزشکان، پزشکان، داروخانهها، وکلا، رستورانداران، طلافروشان و در نهایت هنرمندان تعلق گرفته است.
گنجی عنوان کرد: در قانون برنامه هفتم توسعه، مشوقهای مالیاتی برای خیرینی که در اجرای پروژههای دولتی مشارکت میکنند، پیشبینی شده است. این مشوقها به منظور تشویق نیکوکاران به سرمایهگذاری در طرحهای توسعهای کشور در نظر گرفته شده است.