خبرگزاری کار ایران

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی در بازدید از آذرآب:

سالانه 8 درصد رشد اقتصادی کشور در برنامه هفتم توسعه / نیاز است به موضوع بهره‌وری در بخش‌های مختلف نگاه ویژه صورت گیرد

سالانه 8 درصد رشد اقتصادی کشور در برنامه هفتم توسعه / نیاز است به موضوع بهره‌وری در بخش‌های مختلف نگاه ویژه صورت گیرد

مدیرعامل شرکت صنایع آذرآب اراک: موفقیت‌های اخیر آذرآب نتیجه انسجام سازمانی است

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی که به نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در خانه ملت حضور دارد، گفت: در قانون برنامه هفتم توسعه کشور، باید سالانه 8 درصد رشد اقتصادی در کشور رخ دهد که 30 درصد از آن مربوط به بهره‌وری است. در این راستا نیاز است به موضوع بهره‌وری در بخش‌های مختلف از جمله صنعت، نگاه ویژه صورت گیرد و در تولیدات نیز نگاه به صادرات باشد. به دلیل شرایط ویژه و اهمیت صنعت، مباحثی در این حوزه در مجلس در دستور کار قرار دارد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، نادرقلی ابراهیمی در جریان بازدید از شرکت صنایع آذرآب اراک و در نشستی با مدیران این شرکت، افزود: استان مرکزی در تنوع شرکت‌ها و تولیدات صنعتی رتبه نخست کشور را دارد و همچنین جامعه کارگری وسیعی نیز در آن مشغول به فعالیت هستند که می‌طلبد نگاه ویژه‌ای به استان مرکزی صورت گیرد. وجود این همه صنایع متنوع در استان مرکزی بیانگر سرمایه‌گذاری ملی کلان در این خطه است و بهره‌گیری از منابع انسانی متعهد و توانمند است.

وی ادامه داد: اتحاد مستحکم و سازنده‌ای که در کشور شکل گرفته، بی‌تردید بر تمامی جریانات تأثیرگذار است و تمامی ملت باید به این دستاورد بزرگ افتخار کنند. مجمع نمایندگان استان مرکزی از هر اقدامی که منجر به رفع موانع تولید شود، دریغ نمی‌کند. انتظار است صنایع استان مرکزی از ظرفیت‌های قانونی از جمله قانون جهش تولید دانش بنیان، صندوق نوآوری و رفع موانع تولید بهره‌گیری لازم را داشته باشند.

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی که به نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در خانه ملت حضور دارد، با بیان اینکه شرکت صنایع آذرآب اراک یکی از تأثیرگذارترین مجموعه‌های صنعتی کشور است، اظهار داشت: این شرکت صنعتی قدرتمند و مادر صنعتی نیروگاهی و پالایشگاهی و در مجموع صنعتی صنعت‌ساز است که نه تنها برای کشور و استان مرکزی، بلکه برای تمامی غرب آسیا افتخارآفرین است. فعالیت‌ها در شرکت صنایع آذرآب اراک با روند خوبی در جریان است.

ابراهیمی تصریح کرد: بخشی از مسائل مالی شرکت صنایع آذرآب اراک که شامل تعامل با بانک‌ها، سازمان تأمین اجتماعی و مجموعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی است، در سطح استان قابل پیگیری است و تصمیماتی اتخاذ شد. اقدامات جدی در این زمینه در جریان است که به طور قطع با هماهنگی که در این استان وجود دارد بسیاری از مشکلات رفع می‌شود. اما برخی مشکلات بیمه‌ای نیازمند تصمیم‌گیری‌های کلان و سیاست‌گذاری‌های ملی است که پیگیری این موارد نیز با جدیت آغاز شده است.

وی به دستاوردهای شرکت صنایع آذرآب اراک در حوزه‌های راهبردی کشور اشاره کرده و بیان داشت: در ارتباط با برنامه‌های توسعه‌ای این شرکت نیز با توجه به دستاوردهای مهم، طرح‌هایی برای ارتقاء فناوری و بهینه‌سازی ساختار شغلی در دست اجرا است. مهم‌ترین چالش‌های پیش روی شرکت صنایع آذرآب اراک، به خصوص مسائل مالی و بیمه‌ای، مورد بررسی قرار گرفت. در زمینه پرداخت‌های بیمه‌ای به توافقات خوبی رسیده‌ایم که باید در چارچوب مقررات ملی نهایی شود.

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی که به نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در خانه ملت حضور دارد، تأکید کرد: جنگ 12 روزه نشان داد با وجود استفاده دشمن از آخرین تکنولوژی‌های روز دنیا، با تمام امکانات و فناوری‌های پیشرفته خود، نتوانست در برابر ایمان و اعتقاد ملت ایران به ارزش‌ها، دین و وطن‌پرستی، ایستادگی کند و در نهایت شکست را پذیرفت. این ناکامی دشمنان، ناشی از غفلت آنان از قدرت معنوی و اتحاد ملت ایران است که این موضوع را در محاسبات خود لحاظ نکرده بود.

ابراهیمی ابراز داشت: در جنگ 12 روزه، فعالیت‌های صنعتی، کشاورزی، خدمات و مسکن استان مرکزی طبق روال عادی برقرار بود و این این یک افتخار بزرگ است. در حالی که نخستین موشک‌های شلیک شده از ایران به سمت اسرائیل باعث شد مردم سرزمین‌های اشغالی فرار کنند و شب‌ها در سنگرها بسر برند. باید تمام توان خود را برای اعتلای کشور، تقویت وحدت ملی، خدمت به مردم و پیشرفت ایران بکار بگیریم و همبستگی ملی را روز به روز افزایش دهیم.

برای به حرکت درآوردن چرخ صنعت همکاری مؤثر دستگاه‌های اجرایی ضروری است

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز در جریان این بازدید گفت: برای به حرکت درآوردن چرخ صنعت، به ویژه در واحدهایی نظیر شرکت صنایع آذرآب اراک، حمایت و همکاری مؤثر دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط امری ضروری است. حتی در صورت لزوم، قوانین باید با رویکردی تسهیل‌گرانه بازتعریف و بازنگری شوند تا فرآیند تولید تسهیل و مسیر پیشرفت هموار شود و همچنین بستر بازگشت صنایعی از این دست به روزهای اوج فراهم گردد.

علی جودکی بر نقش کلیدی شرکت صنایع آذرآب اراک در اقتصاد صنعتی کشور تأکید کرده و افزود: انتقال سهام این شرکت به سازمان انرژی اتمی ایران و حضور تیم مدیریتی جدید در 2 سال گذشته، اقدام تأثیرگذاری بود که آثار آن در فضای عمومی شرکت مشهود است. برای عبور از شرایط موجود و برون‌رفت از مشکلات این واحد صنعتی، باید راهکارهای عملیاتی و تخصصی تدوین شود. در صورت رفع چالش‌ها، این شرکت توانایی جذب مستقیم پروژه‌ها را دارد و نیازی به واسطه‌گری نخواهد بود.

اقدامات نظارتی برای شناسایی مشکلات صنایع بزرگ

مختار احمدی سرپرست اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی نیز در جریان این بازدید از اقدامات نظارتی برای شناسایی مشکلات صنایع بزرگ در این استان خبر داد و گفت: در راستای احصای دقیق مسائل موجود در 6 واحد صنعتی بزرگ استان، از جمله شرکت صنایع آذرآب اراک، بازرسان به این واحدهای تولیدی و صنعتی اعزام شده‌اند تا پس از بررسی، اقدامات لازم در کمیسیون‌های تخصصی انجام شود.

برای حرکت چرخه‌های صنعتی لازم است برخی قوانین مورد بازنگری قرار گیرند

جواد علیپور جانشین رئیس‌کل دادگستری استان مرکزی نیز در جریان این بازدید با اشاره به تأثیر تیم مدیریت جدید در شرکت صنایع آذرآب اراک، گفت: با استقرار این تیم مدیریتی، آرامش نسبی و ثبات ارزشمنید در فضای این شرکت ایجاد شده است. برای حرکت صحیح چرخه‌های صنعتی و اقتصادی در سطح کشور، گاهاً لازم است برخی قوانین و مقررات با رویکردی انعطاف‌پذیرتر مورد بازنگری قرار گیرند.

موفقیت‌های اخیر آذرآب نتیجه انسجام سازمانی است

مدیرعامل شرکت صنایع آذرآب اراک نیز در جریان این بازدید با قدردانی از حمایت مسئولان استان مرکزی از این شرکت، گفت: موفقیت‌های اخیر این شرکت نتیجه همدلی، انسجام سازمانی و تعهد بالای کارکنان شرکت است. تداوم این روند مثبت مستلزم حفظ روحیه همکاری، حمایت مستمر مسئولان و بهره‌گیری هوشمندانه از توان تخصصی موجود در شرکت است. اقدامات مؤثری برای بهبود وضعیت شرکت انجام شده که از جمله آنها می‌توان به تشکیل کمیته‌های فنی و تخصصی اشاره کرد.

ناصر مالکی افزود: هم‌اکنون 30 کمیته با حضور 222 نفر از متخصصان شرکت با رویکرد تیم‌محور در حال فعالیت هستند. بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، ظرفیت تولید واقعی شرکت در سال 1404 معادل 10 هزار تن برآورد شده که تاکنون برای 8000 تن آن قرارداد منعقد شده و فرآیند تامین مواد اولیه در جریان است. برای ظرفیت باقی‌مانده نیز نیاز به برنامه‌ریزی دقیق وجود دارد و در صورت رفع مشکلات پیش پای این شرکت، امکان عقد قراردادهایی به ارزش 250 میلیون یورو وجود دارد.

حق بیمه پرسنل و اصلاح عناوین شغلی

محمد جانمکلی رئیس شورای کار شرکت صنایع آذرآب اراک نیز در جریان این بازدید به مواردی از جمله حق بیمه پرسنل و اصلاح عناوین شغلی اشاره کرد و گفت:  تأمین اجتماعی بخشنامه‌ای مبنی بر مطالبه حق بیمه ناشی از اصلاح عناوین شغلی را صادر کرده است. این بخشنامه مشکلاتی را برای تمامی جامعه کارگری در سطح کشور به همراه خواهد داشت. در این رابطه از مسئولان و نمایندگان مجلس انتظار می‌رود نسبت به این بخشنامه پیگیری‌های لازم را انجام دهند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز