خبرگزاری کار ایران

با حکم وزیر علوم انجام گرفت؛

انتصاب استاد دانشگاه شیراز به‌عنوان رئیس کمیسیون دائمی هیئت امنای ISC

انتصاب استاد دانشگاه شیراز به‌عنوان رئیس کمیسیون دائمی هیئت امنای ISC

طی حکمی از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛ سید علی‌اکبر صفوی، استاد دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه شیراز، به‌عنوان «رئیس کمیسیون دائمی هیئت امنای مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)» منصوب شد.

به گزارش ایلنا، در حکم  سیمایی صراف، خطاب به علی‌اکبر صفوی آمده است:

در اجرای بند «3-1» دستورالعمل نحوة تشکیل و فعالیت کمیسیون دائمی موضوع مادة «۶» آیین‌نامۀ داخلی هیئت امنا و با توجه به تجارب ارزندة جناب‌عالی در حوزة آموزش عالی، به‌موجب این حکم به سمت «رئیس کمیسیون دائمی هیئت امنای مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC)» منصوب می‌شوید.

نقش برجستۀ هیئت‌های امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری در پیشبرد هدف‌های نظام آموزش عالی کشور آشکار و بی‌بدیل است. سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، نظارت و تصویب برنامه‌های راهبردی و حمایت از مؤسسه در اجرای این سیاست‌ها، در کنار سایر وظایف ذکرشده در قانون، از مهم‌ترین وظایف هیئت‌های امنا محسوب می‌شوند که انتظار می‌رود با تلاش‌های اعضای این هیئت و جناب‌عالی در این دوره تحقق یابند.

بنابراین، مقتضی است در چارچوب وظایف و اختیارات مندرج در تبصرة ذیل مادة «۶» آیین‌نامۀ موصوف و دستورالعمل یادشده، پس از هماهنگی با مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه و دبیر محترم هیئت امنای ذی‌ربط و همکاری سایر اعضای محترم آن کمیسیون، نسبت به برگزاری منظم جلسات کمیسیون دائمی به‌منظور بررسی کارشناسی موضوعات قابل طرح در هیئت امنا اقدام کنید.

گفتنی است، دکتر سیدعلی‌اکبر صفوی (۱۳۳۴)، دارای فوق دکترای مهندسی سیستم‌ها و کنترل از دانشگاه سیدنی استرالیاست. بیش‌از ۲۵۰مقاله علمی منتشر شده در ژورنال‌ها و کنفرانس‌های ملی و بین‌المللی، ۵ کتاب تألیفی و همچنین، ثبت یک اختراع بین‌المللی و ۳ اختراع ملی در کارنامه علمی وی دیده می‌شود. او در سال ۱۳۹۶ به‌عنوان پژوهشگر برتر ارتباط با صنعت در وزارت علوم و پژوهشگر برتر استان فارس شناخته شد.

ازجمله‌ی مسؤولیت‌های اجرایی او می‌توان به عضو هیئت مؤسس انجمن هوش مصنوعی ایران (۱۴۰۲ تاکنون)؛ عضو هیئت‌مدیره انجمن آموزش مهندسی ایران (۱۴۰۳ تاکنون)؛ رئیس انجمن یادگیری الکترونیکی ایران (۱۳۹۸ تاکنون)؛ قائم مقام رئیس دانشگاه شیراز و معاون برنامه‌ریزی و توسعه دانشگاه شیراز (۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶)؛ بنیان‌گذار و مدیرعامل مؤسسه آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه شیراز (۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴)؛ بنیان‌گذار و سرپرست اولین دانشگاه الکترونیکی (مجازی) ایران (دانشگاه شیراز، ۱۳۸۲تا 1384)؛ معاون دانشجویی‌فرهنگی دانشگاه شیراز (۱۳۷۹ تا ۱۳۸۱)؛ عضو شورای سیاست‌گذاری فنآوری اطلاعات و ارتباطات استان فارس (۱۳۸۱ تاکنون)؛ عضو کمیته فنآوری اطلاعات و آموزش الکترونیکی شورای گسترش وزارت علوم (۱۳۸۳ تا ۱۳۸۶)؛ عضو ستاد فنآوری اطلاعات و ارتباطات ، معاونت علمی و فنآوری ریاست جمهوری (۱۳۸۹ تا ۱۳۹۰)؛ عضو و رابط دانشگاه‌های ایران با اتحادیه دانشگاه‌های اروپا و آسیا  (ASEA-UNINET)(۱۳۹۶ تا کنون) و مدیر کارگروه آموزش عالی الکترونیکی وزارت علوم (۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰) اشاره کرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز