خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل شرکت مخابرات منطقه همدان عنوان کرد:

تغییر زیرساخت مخابراتی همدان از کابل مسی به فیبر نوری در افق پنج‌ساله

تغییر زیرساخت مخابراتی همدان از کابل مسی به فیبر نوری در افق پنج‌ساله

اصلی‌ترین چالش مخابرات قطعی مکرر برق است

مدیرعامل شرکت مخابرات منطقه همدان با اشاره به برنامه‌ریزی پنج‌ساله برای تحول زیرساخت‌های مخابراتی استان گفت: طی پنج سال آینده، تمام کابل‌های مسی جمع‌آوری و جای خود را به فیبر نوری خواهند داد.

به گزارش ایلنا از همدان، محمد خلوصی در نشست هم اندیشی با رسانه‌ها بیان کرد: در حال حاضر ۵۳۳ هزار مشترک تلفن ثابت داریم که ۱۳۲ هزار نفر از بستر کابل مسی برای اینترنت ADSL استفاده می‌کنند

 وی به افتتاح مگاپروژه ملی فیبر نوری در مشهد با سرمایه‌گذاری ۵ همت اشاره کرد و گفت: این پروژه آغاز جدی عبور از زیرساخت مسی و ورود به دوران فیبر نوری در کشور است.

 خلوصی  ادامه داد: بر همین اساس، استان همدان نیز متعهد شده است تا نزدیک به ۱۹ هزار مشترک را تحت پوشش فیبر نوری قرار دهد، اما تاکنون تنها حدود ۲ هزار مشترک در شهرستان‌های ملایر و رزن به شبکه متصل شده‌اند.

وی افزود: تاکنون حدود ۳۴ هزار پورت فیبر نوری در استان آماده بهره‌برداری است اما متأسفانه استقبال مطلوبی از این پورت‌ها نشده است.

مدیرعامل مخابرات منطقه همدان با انتقاد از برخی برداشت‌ها درخصوص ماهیت مالکیتی شرکت مخابرات گفت: مخابرات نه دولتی است، نه خصولتی و نه تعاونی؛ بلکه با مدیریت کاملاً خصوصی اداره می‌شود و حتی یک ریال از بودجه دولتی دریافت نمی‌کند مگر در مواردی که دولت ارائه خدمات عمومی را الزامی می‌کند، درصدی کمی از هزینه‌ها پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه در حق مخابرات اجحاف می‌شود، افزود: اصلی‌ترین چالش ما قطعی مکرر برق است که تأثیر مستقیمی بر کیفیت خدمات دارد.

مدیرعامل مخابرات همدان همچنین گفت: در زمان شروع به کار بنده، تنها یک پیمانکار در حوزه فیبر نوری فعال بود، اما امروز ۱۵ تیم در حال فعالیت در این زمینه‌اند. تأمین مالی پروژه‌ها نیز تنها از دو طریق صورت می‌گیرد: فروش کابل‌های تت و فروش املاک غیرقابل استفاده.

 مدیرعامل مخابرات منطقه همدان گفت: درآمد ماهانه شرکت مخابرات از هر خط تلفن ثابت دارای اینترنت تنها ۱۵ هزار تومان است، در حالی‌ که هزینه نگهداری آن به ۴۵ هزار تومان می‌رسد.

وی با اشاره به سرقت‌های مکرر کابل‌های مسی در برخی مناطق ازجمله شهرک فرهنگیان و مدرس گفت: این سرقت‌ها اختلال جدی در شبکه ایجاد کرده، اما با توسعه فیبر نوری، از دست سارقان هم راحت خواهیم شد.

 خلوصی با تأکید بر اینکه امسال باید ۱۹ هزار مشترک جدید به شبکه فیبر نوری متصل شوند، خاطرنشان کرد: مرکز مخابراتی بعثت در حال حاضر ۴۰ هزار مشترک تلفن ویس و ۱۱ هزار مشترک ADSL دارد.

خلوصی ادامه داد: درآمد مخابرات از هر خط تلفن متصل به اینترنت تنها ۱۵ هزار تومان است، در حالی که هزینه نگهداری آن حدود ۴۵ هزار تومان می‌باشد. اگر همراه اول نبود، ما عملاً ورشکسته می‌شدیم.

 مدیرعامل شرکت مخابرات منطقه همدان اعلام کرد: هم‌اکنون زمینه اشتغال‌زایی برای ۱۰۰ نفر جوان با رشته های مرتبط مخابرات فراهم است و میانگین درآمد هر نفر حدود ۲۰ میلیون تومان است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز