کرمانشاه میزبان ششمین سفر استانی رئیسجمهور؛ «دروازه زیارت و تجارت» آماده تحولی بزرگ

استاندار کرمانشاه گفت: مقصد ششمین سفراستانی رئیسجمهور استان کرمانشاه است
به گزارش خبرنگار ایلنا از کرمانشاه، منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه، امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به انجام ششمین سفر استانی رئیسجمهور، از استان کرمانشاه بهعنوان مقصد ششمین سفر استانی دولت چهاردهم خبر داد.
وی اعلام کرد: این سفر در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه، ۲۴ و ۲۵ اردیبهشتماه انجام خواهد شد.
استاندار کرمانشاه با تأکید بر جایگاه برجسته استان در نگاه دولت، افزود: برای نخستینبار، کرمانشاه در صدر فهرست سفرهای استانی رئیسجمهور قرار گرفته است؛ درحالیکه در دورههای گذشته، معمولاً این استان در مراحل پایانی سفرها قرار داشت. این امر، نشانهای از توجه ویژه دولت به ظرفیتهای منطقه و نویدبخش تحولات مثبت و توسعهمحور است.
وی با بیان اینکه مقدمات سفر از سه ماه پیش آغاز شده، اظهار کرد: جلسات کارشناسی و برنامهریزیهای متعددی در سطح استان و پایتخت برای شناسایی ظرفیتها و اولویتهای کرمانشاه برگزار شده است. در این مسیر، همراهی قائمپناه، معاون اجرایی رئیسجمهور، بسیار مؤثر و قابل تقدیر بوده است.
حبیبی همچنین با اعلام حضور ۱۰ عضو کابینه در این سفر، گفت: نیمی از وزرای دولت به مدت دو روز در استان مستقر خواهند بود و به صورت میدانی به بررسی مشکلات و مطالبات مردم در شهرستانهای مختلف میپردازند. مقرر شده است تمامی مصوبات این سفر، در کوتاهترین زمان وارد فاز اجرایی شود.
استاندار کرمانشاه این سفر را نقطه عطفی در روند توسعه پایدار، اشتغالزایی، سرمایهگذاری و تحول در زیرساختهای استان دانست و افزود: بیش از ۱۲ تفاهمنامه بزرگ سرمایهگذاری به ارزش تقریبی ۱۰۰ هزار میلیارد تومان نهایی شده که عمدتاً در حوزههای انرژی، صنعت، گردشگری، کشاورزی، حملونقل، مسکن و پروژههای عمرانی است.
وی همچنین از افتتاح چهار پروژه بزرگ و راهبردی با سرمایهگذاری بالغ بر ۷ هزار میلیارد تومان در این سفر خبر داد و گفت: مهمترین این پروژهها شامل بخشهایی از پالایشگاه آناهیتا، تکمیل خط دوم راهآهن کرمانشاه، طرحهای گسترده آبرسانی شهری و روستایی، و چند پروژه صنعتی و اشتغالزا در شهرستانهای اسلامآباد غرب، هرسین، سرپل ذهاب و پاوه است.
حبیبی با اشاره به ظرفیتهای مرزی استان خاطرنشان کرد: کرمانشاه با ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با عراق، هفت مرز رسمی و بازارچههای مرزی فعال، قابلیت تبدیلشدن به قطب تجارت، صادرات، ترانزیت و زائرپذیری غرب کشور را دارد. این موضوع یکی از محورهای اصلی این سفر خواهد بود.
وی شعار انتخابی این سفر را «کرمانشاه؛ دروازه زیارت و تجارت» عنوان کرد و افزود: این شعار براساس موقعیت ژئوپلیتیکی، پیشینه تاریخی، ظرفیتهای اقتصادی، فرهنگی و مرزی استان طراحی شده و مبنای طرحها و پیشنهادهای مطرحشده در جریان سفر است.
استاندار کرمانشاه همچنین از برگزاری دیدار عمومی رئیسجمهور با مردم در روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشتماه در ورزشگاه آزادی کرمانشاه خبر داد و اظهار امیدواری کرد مردم فهیم و انقلابی استان با حضوری گسترده، مطالبات منطقی و سازنده خود را با دولت در میان بگذارند.
وی در پایان با اشاره به رویکرد ویژه دولت چهاردهم رسیدگی به مسائل استانهای مرزی بهویژه در حوزه اشتغال، مهاجرت معکوس، توسعه روستاها، بازآفرینی بافتهای فرسوده، محرومیتزدایی و ارتقای شاخصهای عدالت اجتماعی گفت: امیدواریم با وحدت، همدلی و اجرای دقیق مصوبات این سفر، شاهد تحولات چشمگیر در حوزه اقتصاد مرزی، حملونقل، ارتباطات و رونق کسبوکارهای کوچک و متوسط در کرمانشاه باشیم. وی از تمامی مسئولان، نخبگان، رسانهها، گروههای جهادی و مردم دعوت کرد با مشارکت و همدلی، زمینهساز بهرهبرداری حداکثری از این فرصت تاریخی شوند.