طی خرداد ماه ثبت شده است؛
تردد یک میلیون و 890 هزار وسیله نقلیه از مبادی ورودی و خروجی اردبیل

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل گفت: 1 میلیون و 890 هزار تردد در مبادی ورودی و خروجی استان اردبیل طی خردادماه سال جاری به ثبت رسیده است.
کلیم اله وثوقی در گفتگو با خبرنگار ایلنا در رابطه با گزارش وضعیت تردد در استان اردبیل طی خرداد ماه سال جاری اظهار کرد: 1 میلیون و 890 هزار تردد در مبادی ورودی و خروجی استان اردبیل طی خردادماه سال جاری به ثبت رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش 26 درصدی را شاهد بوده ایم.
وی با اشاره به روند روزانه تردد بین استانی در خرداد ماه افزود: متوسط تردد بین استانی روزانه از ابتدای خردادماه 60 هزار و 998 وسیله نقلیه بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 26 درصد افزایش داشته است که با ثبت 107 هزار و 723 تردد 16 خرداد در اردبیل شاهد بیشترین تردد بوده ایم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل با بیان اینکه بیشینه انباشت و تخلیه وسایل نقلیه در استان خردادماه در روز 29 خرداد به میزان 102 هزار و 677 وسیله نقلیه بوده است، گفت: طی خرداد ماه سال جاری در محور اردبیل - آستارا بیشترین تردد به ثبت رسیده است.
وثوقی ادامه داد: محورهای اردبیل - آستارا و بالعکس با افزایش 4 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، محور اردبیل به نیر با افزایش 5 درصدی و بالعکس با افزایش 21 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، محور اردبیل به خلخال با افزایش 19 درصدی و بالعکس با افزایش 7 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، محور اردبیل به گرمی با افزایش 6 درصدی ، محور اردبیل به سرعین با ثبت 13 هزار و 56 تردد روزانه و افزایش 10 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته و بالعکس با ثبت 12 هزار و 576 تردد روزانه و افزایش 8 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارای بیشترین تردد طی ماه خرداد بودند.
وی همچنین اضافه کرد: محورهای اسالم خلخال با ثبت 4 هزار و 272 تردد روزانه، آستارا اردبیل با ثبت 22 هزار و 248 تردد، اردبیل سرعین با ثبت 3 هزار و 72 تردد، آبی بیگلو اردبیل با ثبت 6 هزار و 576 تردد و فاراب اردبیل با ثبت 7 هزار و 176 تردد روزانه دارای بدترین سطح سرویس تردد بودند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل ادامه داد: سهم مبدا تردد پلاک های مشاهده شده در استان در خرداد ماه 1404 بر اساس اطلاعات پلاک های ثبت شده در دوربین های پلاک خوان در خرداد ماه تقریبا 804 هزار و 579 پلاک خودرو در محورهای برون شهری استان اردبیل رویت شده است که به ترتیب استان های اردبیل ، تهران، آذربایجان شرقی، گیلان، آذربایجان غربی دارای بیشترین سهم تردد هستند.
وثوقی بیان کرد: این پلاک ها با ترکیب مبدا استانی اردبیل 40 درصد، تهران 27 درصد، آذربایجان شرقی 14 درصد،گیلان 6 درصد، آذربایجان غربی 2 درصد بودند که از این پلاک ها حدود 763 هزار و 739 پلاک مربوط به وسایل نقلیه شخصی بوده است.
وی با بیان اینکه بیشینه حضور وسایل نقلیه غیربومی براساس پلاک خوانده شده توسط سامانه های پلاک خوان در بازه خرداد ماه در روزهای 13 و 16 خرداد ماه و معادل 32 درصد کل وسایل نقلیه مشاهده شده است، گفت: از ابتدای ماه نسبت به مدت مشابه سال قبل 11 درصد سهم وسایل نقلیه غیربومی در استان افزایش داشته است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل به ماندگاری 147 هزار و 595 وسیله نقلیه طی خرداد ماه در اردبیل بین 1 تا 4 روز استان اقامت داشته، اشاره کرد و گفت: سهم ماندگاری وسایل نقلیه در خرداد ماه معادل 43 درصد از کل وسایل نقلیه غیربومی مشاهده شده در کل استان بوده است.
وثوقی با بیان اینکه براساس اطلاعات پلاک های ثبت شده در دوربین های پلاک خوان در خرداد ماه 327 هزار و 61وسیله نقلیه از استان اردبیل در سایر استان ها مشاهده شده است، ادامه داد: استان های آذرشرقی، گیلان، زنجان، قزوین، تهران و البرز بیشترین سهم مقاصد سفر را در استان ها داشته اند.
وی به درصد تخلفات رخ داده در سطح استان اشاره کرد و اضافه کرد: براساس اطلاعات پلاک های ثبت شده در ماه قبل از مجموع 10 میلیون و یک هزار و 330 تردد ثبت شده در استان اردبیل 29 هزار و 956 مورد انواع تخلفات ثبت شده است که تخلف تا 30 کیلومتر بر ساعت و تجاوز از سرعت غیرمجاز در این بازه 29 هزار و 600 مرتبه تکرار شده و نیازمند توجه ویژه و برخورد جدی از سمت نهادها و مسئولین ذیربط است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل خاطرنشان کرد: محورهای مشگین شهر به پارس آباد(تونل قره آغاج) و پارس آباد به مشگین شهر(سه راهی لاهرود) با ثبت 83 درصد و 60درصد، مشگین شهر به اهر با 44درصد و اردبیل به گرمی با ثبت 30 درصد، اردبیل به خلخال (سه راهی گلین قشلاقی) با 25 درصد دارای بیشترین تخلف طی ماه گذشته بوده اند.