مدیرعامل طنین پیک سبلان:
روزانه ۱۸ هزار توپ تولید میکنیم/ فعالیت ۶۵۰ کارگر در کارخانه طنین پیک سبلان

مدیرعامل شرکت طنین پیک سبلان استان اردبیل گفت: مجموعه توپ طنین پیک در سال ۸۹ همزمان با افتتاح روزانه هزار توپ تولید میکرد که طی برنامه ریزی در سال های گذشته موفق به تولید روزانه ۱۸ هزار توپ شدیم.
به گزارش ایلنا، صفا مهدیزاده با حضور در خبرگزاری ایلنا و گفتگو با خبرنگار اظهار کرد: توپک طنین پیک سبلان در زمینه توپ ورزش، تولید اسباب بازی و شهرک تخصصی صنایع ورزشی در استان اردبیل در حال فعالیت است.
وی با بیان اینکه شهرک تخصصی صنایع ورزشی در آستانه افتتاح قرار دارد، افزود: مجموعه توپ که حدود ۱۴ فعال است در سال ۱۳۸۹ توسط وزیر ورزش با تولید روزانه هزار توپ افتتاح شد که طی برنامه ریزی انجام شده توانستیم ظرفیت تولید را توسعه داده و به تولید روزانه ۱۸ هزار توپ برسانیم.
مدیرعامل شرکت طنین پیک سبلان استان اردبیل با تاکید بر اینکه اکنون سهم مناسبی از بازار داخلی را در اختیار داریم، ادامه داد: تقریبا ۸۵ درصد توپ های کشور را تامین میکنیم، ۵۰ درصد تولیدات مجموعه طنین پیک سبلان به تناسب تولیدات به ۸ کشور صادر می شود.
مهدیزاده اضافه کرد: تولیدات ما مورد قبول واقع شده و هم از لحاظ کیفیت و هم قیمت در بازار بین الملل قابل رقابت بوده که در بازار عراق به شدت با تولیدکنندگان چینی در چالش رقابت قرار داریم.
وی افزود: در حوزه توپ فوتبال کشور پاکستان و در حوزه توپ والیبال و بسکتبال چین رقیب اصلی و سرسخت ما است یعنی به نوعی می شود گفت رقابت بسیار تنگاتنگی با کشورهای تولید کننده داریم.
مدیرعامل شرکت طنین پیک سبلان استان اردبیل با اشاره به تهیه مواد اولیه تولیدات گفت: در حوزه اسباب بازی ۹۰ درصد مواد اولیه به صورت داخلی تهیه می شود اما در حوزه توپ حدود ۶۰ درصد مواد اولیه وارداتی بوده که کائوچو طبیعی از مالزی، چین و ویتنام تهیه میشود.
مهدیزاده همچنین ضمن تبریک هفته کار و کارگر افزود: مجموعه طنین پیک سبلان در ابتدای آغاز فعالیت با ۳۷ نیرو آغاز به کار کرده بود که اکنون در حوزه توپ ۶۵۰ کارگر در حال فعالیت هستند و در حوزه اسباب بازی ۲۵۰ مشغول به فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه شرکت تامین سامان بزرگترین کارخانه تامین اسباب بازی در کشور است، ادامه داد: این مجموعه طی ۴ سال با ساخت ۷ اسباب بازی آغاز به کار کرد که امروزه موفق شدیم این تعداد را به ۴۰۰ اسباب بازی برسانیم.
مدیرعامل شرکت طنین پیک سبلان استان اردبیل با بیان اینکه سرعت رشد در صنعت اسباب بازی با توجه به اینکه همگی نیاز به قالب سازی دارند تقریبا بی نظیر است، گفت: امیدواریم تا افق ۱۴۰۵ تولید را به هزار اسباب بازی برسانم که اگر موفق شویم تقریبا قطب تولید اسباب بازی در کل خاورمیانه خواهیم بود.
مهدیزاده با بیان اینکه ترکیه قطب اسباب بازی و تولید کننده اصلی در این حوزه است و تولید کننده آنچنانی نداریم، افزود: بازار هدف اسباب بازی در داخل به حدی تشنه است که تا مدت ها هم اگر کار کنیم نمی توانیم نیاز داخل را تامین کنیم.
وی ادامه داد: از سال ۱۳۹۸ که تحریم ها شروع شد اسباب بازی به عنوان کالای لوکس شناخته شد و بر اساس آمار ۱۱ میلیارد تومان برای واردات اسباب بازی هزینه میشد که ۹۰ درصد این واردات از طریق چین بود.
مدیرعامل شرکت طنین پیک سبلان با بیان اینکه سیاست گذار بعد از تحریم ها تصمیم به حمایت از صنایع خلاق و اسباب بازی شد، گفت: همین حمایت ها موجب رشد تولید کننده های کوچک زیرپله ای شد و با ممنوع شدن واردات، واردکننده ها تبدیل به تولید کننده شدند ولی مواد اولیه تخصیص نیافت.
مهدیزاده بیان کرد: اکنون در کشور ترکیه واردات اسباب بازی ممنوع است و اگر هم باشد با تعرفه های بسیار سنگین و فقط با کارخانه های نام و نشان دار برخی کشورها از جمله کشورهای المان، امریکا وجود دارد چرا که سیستم گمرگی این کشور و استانداردهای آنها در این حوزه بسیار قوی است.
وی با اشاره به اینکه هیچگونه نظارتی از بابت تهیه مواد اولیه در کشور چین وجود ندارد، گفت: از این باب ما مصمم شدیم تا برخی اسباب بازی ها را با سیستم ساده در حوزه استان تولید کنیم و با برنامه ریزی موفق شدیم و اکنون به ۳ کشور آذربایجان، عراق و ترکیه صادرات داریم.
مدیرعامل شرکت طنین پیک سبلان به حضور این برند در بازار فیفا و AFC اشاره کرد و ادامه داد: به دلیل شرایط تحریمی نمیتوانیم وارد درخواست مجوز شویم ضمن اینکه تمامی مجوزها به صورت غیررسمی توانسته ایم، دریافت کنیم و همچنین در خصوص تعامل با AFC مشکل خاصی نداریم و با توجه به هزینه و فایده هم نیازی به تاییدیه ان نداریم.
مهدیزاده با تاکید بر اینکه از لحاظ مقبولیت کیفیت به هیچ عنوان ما ذره ای شک نداریم که بعد از رفع تحریم ها میتوانیم اقدام به صادرات به فیفا کنیم، تصریح کرد: شرکت طنین پیک سبلان تنها شرکتی است که توانسته است با شرکت ایکادو که مختص لوازم ورزشی بوده و در سراسر دنیا شعبه دارد عقد قرارداد کند.
وی بیان کرد: براساس آمار رسمی گمرک ترکیه ۸۰ درصد توپ های بسکتبال صادراتی این کشور توپ های طنین پیک سبلان استان اردبیل است و طبق برنامه ریزی و بر اساس میزان بالای تولید به دنبال بازارهایی هستیم که فروش بالایی دارند.
مدیرعامل شرکت طنین پیک سبلان اضافه کرد : در اسفند ماه سال گذشته ۵ هزار توپ با کشور آذربایجان قرارداد بستیم و به باکو ارسال کردیم، ۸ هزار توپ به جام جهانی قطر ارسال کردیم.
مهدیزاده خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه میخواهیم مجموعه را به قطب تولید صنایع ورزشی تبدیل کنیم در ۱۴۰۰ تصمیم به توسعه گرفتیم و توپک طنین پیک سبلان با هدف راه اندازی شهرک تخصصی صنایع ورزشی ایجاد شد.
وی با بیان اینکه فاز اول این مجموعه مربوط به کارخانه تولید توپ است، افزود: فاز تولید صنایع ورزشی سنگین ترین فاز از لحاظ سرمایه گذاری است که ۳۸ میلیون دلار تاکنون روی این پروژه هزینه شده و اکنون پیشرفت فیزیکی ۹۲ درصد دارد که یکی از دلایل عقب ماندگی این طرح عدم تخصیص به موقع ارز و عدم ترخیص به موقع کانترها از بندر بود.
مدیرعامل شرکت طنین پیک سبلان اضافه کرد: این مجموعه بزرگترین مجموعه اشتغال بانوان در استان اردبیل است و اکنون بیش از ۲۰۰ بانو در این مجموعه در حال فعالیت هستند.
مهدیزاده با بیان اینکه به شدت پایبند به قانون کار هستیم و با متخلفان برخورد می کنیم، افزود: درگیری، بی نظمی، تاخیر و غیبت بیشترین دلیل اخراج کارگران در این مجموعه است و بر این معتقد هستیم که هر محیطی نظم و انضباط داشته باشد عدالت نیز در آنجا درست اجرا میشود.
وی با اشاره به این موضوع که خواهش و سفارشات از طرف نمایندگان، مدیران در این مجموعه پذیرفته نمیشود، گفت: استخدامی ها از طریق کمیته استخدامی انجام میشود.
مدیرعامل شرکت طنین پیک سبلان در پایان خاطرنشان کرد: یکی از دلایل ماندگاری زیاد نیروها در شرکت ما اجرای عدالت است و مدیریت و تیم اجرایی نیز در این مجموعه هم پای کارگران در حال فعالیت هستند.