عضو کانون صنفی معلمان ایران در گفتوگو با ایلنا:
اضافه کار ۴ ماه معلمان پرداخت نشده است

نزدیک به یک سال، حق مدیریت مدیران و معاونان مدارس را ندادهاند/ آموزش و پرورش سهم خودرا از بیمه طلایی فرهنگیان پرداخت نکرده است/ دستمزد معلمان برای مراقبت در حوزه امتحانی هنوز پرداخت نشده است/دو سال است که آموزش وپرورش سرانه آموزشی مدارس رانداده است/ معلمان بیش از هر زمانی در تگناهای مالی و اقتصادی هستند.
ایلنا: عضو کانون صنفی معلمان ایران گفت: معلمان درسراسر کشور هنوز اضافه کار مهر، آبان، آذر و دی ماه خود را دریافت نکردهاند.
مهدی بهلولی در گفت گو با خبرنگار ایلنا با اعلام این مطلب گفت: علاوه بر آن نزدیک به یک سال است که حق مدیریت نیروهای ستادی (مدیران و معاونان مدارس) پرداخت نشده است.
وی ادامه داد: معاونان و مدیران مدارس به دلیل پستهایی که دارند افزون بر حقوق معلمیشان مبلغی حدود ۸۰ تا۱۰۰هزار تومان درماه دریافت میکنند که یک سال است این مبلغ به آنها داده نشده است.
آموزش و پرورش سهم خودرا از بیمه طلایی فرهنگیان نداده است
بهلولی در ادامه با اشاره به اینکه آموزش و پرورش سهم خودرا از بیمه طلایی فرهنگیان درچهار پنج ماه اخیر نداده است، افزود: نیمی از هزینه بیمه طلایی فرهنگیان باید از سوی آموزش و پرورش پرداخت شود که متاسفانه تا کنون این اتفاق نیفتاده است.
دستمزد معلمان برای مراقبت در حوزه امتحانی هنوز پرداخت نشده است
عضو کانون صنفی معلمان همچنین خاطرنشان کرد: با گذشت ۷ ماه ازبرگزاری آزمونهای هماهنگ کشوری خرداد، هنوز دست مزد معلمان برای مراقبت و برگه صحیح کردن در حوزه امتحانی پرداخت نشده است.
دو سالی است که آموزش وپرورش سرانه آموزشی مدارس رانداده است
بهلولی همچنین با ابرازتاسف ازاینکه سرانه آموزشی مدارس هم دو سال است که ازسوی آموزش وپرورش پرداخت نشده است، افزود: امروز که برای گرفتن کارنامه فرزند خود به مدرسهاش مراجعه کرده بودم با این پاسخ مواجه شدم که برای گرفتن کارنامه باید ۱۵۰ هزار تومان کمک هزینه بدهید.
عضو کانون صنفی معلمان افزود: من هم به آنها گفتم با حقوق ۶۰۰ هزار تومان چطور میتوانم ۱۵۰ هزار تومان کمک هزینه به مدرسه بدهم و اصلا کارنامه را نمیخواهم.
مسئولان مدارس از طریق کمکهای مردمی مدارس را اداره میکنند
بهلولی ادامه داد: مسئولان مدارس از طریق همین کمکهایی که از مردم میگیرند مدارس را اداره میکنند زیرا همانطورکه اشاره کردم دو سال است که سرانه آموزشی به مدارس داده نشده است.
گلهمندی معلمان بازنشسته ازعدم پرداخت پاداش بازنشستگی
وی در ادامه بااشاره به اظهارات وزیر آموزش و پرورش درخردادماه مبنی بر پاداش گرفتن فرهنگیان بازنشسته یک هفته پس از بازنشستگی، گفت: این در حالی است که معلمانی هستند که از خرداد و شهریور بازنشسته شدهاند و باوجود گذشت چندین ماه از پایان خدمت آنها هنوز پاداش بازنشستگی خود را نگرفتهاند وبه شدت از این موضوع گله مندند.
بهلولی با اشاره به اینکه بیمه طلایی نیز برای فرهنگیان بازنشسته که به تازگی آغاز شده به صورت ناقص به مرحله اجرا درآمده است، افزود: هنوز فرهنگیان بازنشسته نتوانسته انداز بیمه طلایی بهرهمند شوند به طوری که بعد از این همه مدت که صحبت از بیمه طلایی فرهنگیان بازنشسته ازسوی وزیرشده است آنها تنها درزمان بستری دربیمارستان میتوانند از این بیمه استفاده کنند و در غیر این صورت بیمه طلایی زیر بار هزینههای دیگرازجمله ویزیت، آزمایش و موارد دیگر اعمال پزشکی نمیرود.
معلمان بیش از هر زمانی در تگناهای مالی و اقتصادی هستند
این عضو کانون صنفی معلمان با تاکید براینکه امروز معلمان بیش از هر زمانی در تگناهای مالی و اقتصادی هستند، افزود: چندین سال است ک حقوق معلمان ۱۰ درصد افزایش داشته است در حالی که براساس قانون خدمات کشوری بند ۱۲۵، حداقل افزایش حقوق باید برابر تورم رسمی اضافه شود.
افزایش حقوق معلمان ۱۰درصد، تورم ۲۵ درصد
وی افزود: در حالی که تورم رسمی ۲۵ درصد اعلام شده، چندین سال است که معلمان خیلی پایینتر از تورم رسمی حقوقشان اضافه میشود وگذشته از آن پرداخت دستمزدها و مطالبات گوناگون آنها به تعویق میافتد.
تحول بنیادین با حقوق ۶۰۰ هزار تومانی معلمان عملیاتی نمیشود
بهلولی با اشاره به اینکه تا جایی که من اطلاع دارم معلمان بسیار ناراضی و از شرایط بد اقتصادی خود کلافه شدهاند، افزود: آموزش و پرورش میخواهد تحول بنیادینی در نظام آموزشی ایجاد کند، اما این موضوع را در نظر نمیگیرد که تحول بنیادین با حقوق ۶۰۰ هزار تومانی معلمان عملیاتی نخواهدشد.
وی تصریح کرد: براساس راهکار ۳/ ۱۲ سند تحول بنیادین، آموزش وپرورش مکلف به ایجاد ساز و کارهای قانونی برای افزایش ایحاد انگیزه دربین معلمان، مربیان و ساماندهی مناسب خدمات و امکانات رفاهی و رفع مشکلات مادی و معیشتی آنان است در حالی که درمدت وزارت آقای حاجی بایایی هیچ اقدام خاصی دراین راستا ندیدهایم جز بیمه طلایی، که آن هم با مشکلات زیادی مواجه شده است.
نگاه پژوهشگری به معلم یک شعار بی بنیاد است
بهلولی بااشاره به نظر حاجی بابایی مبنی براینکه نگاه به معلم باید از کارمندی به پژوهشگری تغییر یابد، افزود: معلم پژوهشگر ازشرایط خاصی برخوردار است نه همانند من که بعد ازکارتدریس درمدرسه برای امرارمعاش خانواده باید تاشب سرپا به دنبال تدریس دراین آموزشگاه و آن آموزشگاه باشم.
عضو کانون صنفی معلمان خاطرنشان کرد: بیشتر معلمان مستاجرند و با توجه به افزایش اجاره بها منازل وافزایش حقوق آنها بدون درنظر گرفتن تورم رسمی درکشورچگونه میتوانند پژوهشگری کنند پس در نتیجه نظر حاجی بابایی یک شعار بی بنیاداست.