خبرگزاری کار ایران

هاشمی:

اگر ملک ۵ هزار متری داشتم تخریب آن را به بعد از اتمام دوره مدیریت شهری فعلی موکول می‌کردم

asdasd
کد خبر : ۷۳۲۲۰۰

اعضای شورای شهر تهران لایحه اصلاحیه شهرداری درباره دستورالعمل ماده ۱۴ قانون زمین شهری تهران را که جایگزین مصوبه برج باغ‌هاست، بررسی کردند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، در صد و بیست و پنجمین جلسه شورای شهر تهران لایحه اصلاحیه شهرداری درباره دستورالعمل ماده ۱۴ قانون زمین شهری تهران مورد بررسی قرار گرفت.

 محسن هاشمی در خصوص این اصلاحیه گفت: نام این لایحه مفهوم اصلی را نمی رساند، اما در واقع این اصلاحیه جایگزین مصوبه برج باغ‌هاست.

 رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: این لایحه در آذرماه به صورت مشترک به کمیسیون‌های سلامت و شهرسازی شورای شهر ارجاع شد و در نهایت هر کمیسیون گزارش خود را برای هیئت رئیسه فرستاد.

 وی با بیان اینکه اختلافی که در خصوص برج باغ‌ها میان کمیسیون‌های سلامت و شهرسازی و معماری شورای شهر وجود دارد، کم است، اظهار داشت: در هیئت رئیسه سعی کردیم تا گزارش های دو کمیسیون را به هم نزدیک کنیم. از نظر من هیچ مشکل ویژه‌ای در این مورد وجود ندارد و می‌توان نظرات کمیسیون ها را به هم نزدیک کرد. بنابراین امروز موارد مورد اختلاف را به رای می‌گذاریم.

در ادامه کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری و کمیسیون شهرسازی و معماری گزارش خود را ارائه دادند و کلیات گزارش کمیسیون ها با ۱۷ موافق و یک مخالف به تصویب رسید. همچنین مقرر شد مبنا گزارش کمیسیون شهرسازی و معماری قرار گیرد و رای گرفته شود و در موارد مورد اختلاف، پیشنهادات کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری مطرح و به رای گذاشته شود.

در ادامه جلسه، مواد ۱ و ۲ از گزارش کمیسیون شهرسازی و معماری که کمیسیون سلامت مخالفتی با آن نداشت، به تصویب رسید.

در بخش بعدی، اختلاف کمیسیون سلامت و کمیسیون شهرسازی درخصوص بند ۱۴۳ مورد بررسی قرار گرفت.

علی اعطا، سخنگوی کمیسیون شورا در این رابطه گفت: هر دو کمیسیون می‌گویند در باغ های بالای ۵۰۰۰ مترمربع مساحت سطح اشغال ۱۵ تا ۴۵ درصد باشد. ما در کمیسیون شهرسازی گفته ایم باغ های تا ۵ هزار متر مربع حداکثر ۴۵ درصد تراکم را داشته باشد و هر میزان مساحت مازاد بر ۵ هزار متر مربع، تا حداکثر ۳۰ درصد تراکم اضافه شود، اما کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری در رابطه با کاربری تفاوت قائل شده است. این کمیسیون گفته اگر کاربری مسکونی بود، صرفا یک واحد ۲۵۰ متری با سطح اشغال حداکثر ۱۵ درصد باشد، اما کمیسیون شهرسازی و معماری تفکیکی میان کاربری مسکونی و غیرمسکونی قائل نشده است.

در ادامه، عبدالرضا گلپایگانی معاون شهرسازی و معماری شهرداری هم اعلام کرد که با نظر کمیسیون شهرسازی و معماری موافق است.

 همچنین محسن هاشمی در ادامه گفت: اگر من یک ملک ۵ هزار متر مربعی داشتم برای ۲۵۰ متر مسکونی آن را خراب نمی‌کردم. صبر می کردم تا این دوره از شورای شهر و شهرداری تمام شود تا بعدا بتوانم مثلا ۳ ویلای لوکس در آن بسازم.

درنهایت پیشنهاد کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با ۱۰ موافق و ۷ مخالف به تصویب رسید و ادامه بررسی مصوبه به جلسه بعدی موکول شد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز