خبرگزاری کار ایران

ارزیابی ذخایر آبزیان شرط صدور مجوز صید در سواحل مکران

asdasd
کد خبر : ۶۹۶۵۸۸

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان از سفر معاونت محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست به منظور بررسی مسائل و مشکلات حوزه محیط زیست به سواحل مکران خبر داد.

به گزارش ایلنا، وحید پورمردان، مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان بلوچستان گفت: پروین فرشچی معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست برای بررسی مسائل و مشکلات حوزه محیط زیست دریایی از سواحل استان سیستان و بلوچستان بازدید کرد.

در این عملیات میدانی معاون سازمان حفاظت محیط زیست از سواحل منطقه جود، درک و رمین و سایر مناطق دریایی سواحل مکران به ویژه محل وقوع حادثه مرگ و میر لاک پشت‌‌‌های دریایی بازدید کرد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان افزود: در حاشیه بازدید از منطقه مرگ و میر لاک پشت‌‌‌‌‌های دریایی در سواحل درک که اساتید دانشگاه و کارشناسان محیط زیست معاون محیط زیست را همراهی می‌‌‌کردند، فرشچی معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست با صیادان منطقه نیز در خصوص دلایل احتمالی مرگ و میر اخیر لاک‌‌‌پشت‌‌‌های دریایی و مشکلات صیادان در استفاده از روش‌‌های نوین صیادی، اهمیت حفظ محیط زیست دریایی و حفاظت از گونه‌‌های در معرض خطر انقراض خصوصاً لاک‌‌پشت‌‌های دریایی دیدار و گفت‌وگو کرد.

فرشچی در این دیدار با بیان اینکه نگاه ویژه دولت به توسعه سواحل مکران اظهار داشت: جانمایی پروژه‌‌‌ها در سواحل مکران با رعایت اصول آمایش سرزمین و توجه به ضوابط و ملاحظات زیست محیطی با رویکرد حفاظت از مناطق حساس ساحلی و توانمندسازی جوامع محلی برای دستیابی به توسعه پایدار صورت گیرد.

پورمردان هم در این دیدار تصریح کرد: معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست در جلسه‌‌ای که با حضور فرماندار و سایر مسئولان شهرستان چابهار درخصوص بررسی مسائل و مشکلات حوزه محیط زیست دریایی سواحل مکران در محل فرمانداری چابهار برگزارشد بر لزوم توجه به بهره‌‌برداری پایدار از آبزیان، اهمیت حفاظت از مناطق حساس ساحلی و موجودات دریایی در معرض انقراض و همچنین استفاده بهینه از ظرفیت‌‌های اکوتوریسم منطقه با هدف توانمندسازی جوامع محلی تاکید کرد.

وی برانجام مطالعات ذخایر آبزیان غیر ماکول قبل از صدور مجوز صید، ساماندهی موضوع صید بی‌‌رویه آبزیان غیرماکول، جلوگیری از به کارگیری ابزار صید غیر مجاز و مخرب، توجه به معیشت صیادان محلی، بهره‌‌‌برداری آبزیان و همچنین اعمال نظارت‌‌‌های بیشتر توسط ارگان‌‌های ذیربط به ویژه سازمان شیلات بر فرآیند صیادی غیرمسئولانه و تشکیل کمیته بررسی علل مرگ و میر لاک‌‌پشت‌‌های دریایی تاکید کرد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز